- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.421
Çıkmadı mı sonuç canimSagolll canım benim heyecanla bekliyorum
Canim ne yaptın sonuç çıkmadimi inşallah bu sessizliğin hayra alamettir güzel haberlerini bekliyoruz canimŞimdi verdim geldim canım benim sagol
Canim çok üzüldüm ya ben çok umutluydum ama lütfen kendini yıpratma canimBenim sonuç negatif arkadaslar hayırlısı böyleymiş
Çok üzüldüm bende inan ki..Hakkında hayırlısı olsun inşallah bir daha ki denemende tutar.Pes etme,bırakma kendini..Benim sonuç negatif arkadaslar hayırlısı böyleymiş
Rapor sartlari ne bilmiyorum ama hemen cikiyor normal sartlarda .. Insallah hayirli haberler alirsiniz tedavinizde ..Kızlar mrb ben de Mart Nisan gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse. Ben de Başkentte yaptırmayı düşünüyorum. Merak ettiğim bir konu var. Rapor hemen çıkıyor mu?Ne kadar zamanda çıkıyor?
Hakkinda hayirlisi buymus demekki canimBenim sonuç negatif arkadaslar hayırlısı böyleymiş
Amin inş.Rapor sartlari ne bilmiyorum ama hemen cikiyor normal sartlarda .. Insallah hayirli haberler alirsiniz tedavinizde ..
Inşallah güzel haberler alırsın Canim ve tedavinize başlarsınız güzel sonuçlar alacağınız bir tedavi olur insallahArkadaşlar yarın başlıyoruz inşallah randevum var. Umarım sorun çıkmaz inşallah
Hayırlısı olsun kaçıncı gün emb. Transfer edilmişti.. sende embriyoskop yaptırmıştın ilkndollenme anından videoya kayıt edip verdiler mi sizeBenim sonuç negatif arkadaslar hayırlısı böyleymiş
Hadi bakalim canim insallah 2017 yili sana ugur getirsin .. Duacinim keske hep guzel haberler alsak anne olmayan kalmasa ..Kızlar tahlilleri yapıldı herşey normal ve iğneleri aldım eve geldim.başladık hayırlısıyla Rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler inşaallah
Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyorHadi bakalim canim insallah 2017 yili sana ugur getirsin .. Duacinim keske hep guzel haberler alsak anne olmayan kalmasa ..
Tedavin hayırlı olsun olumlu sonuçlar alırsın umarımKızlar tahlilleri yapıldı herşey normal ve iğneleri aldım eve geldim.başladık hayırlısıyla Rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler inşaallah
Iyiyim canim sagol sordugun icin sen nasilsin?Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor
Bende iyiyim canım teşekkür ederimIyiyim canim sagol sordugun icin sen nasilsin?
Ben biraz yogun bir surecteyim ama cok sukur hamilelik iyi gidiyor simdilik bir sıkıntımız yok ..
Tedaviye basladin mi canim yada baslayacakmisin ?Bende iyiyim canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?