Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Teşekkür ederim canım tamam ben bitince de teatrio alırım.Yaa aksine bende tavuk çok severim yerim bunu duyduğum iyi oldu bundan sonra yemem dikkat ederim :)
İnşallah ikimizde ve burdaki tüm arkdaşlarımız bu sene hamiş oluruzzzz..

bende çok severdim özellikle burger ... uzun zamandır yemiyorum. sormak istediğin bir şey olursa sor canım yardımcı olurum...amin canım inşallah

tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir bi ben başlayamadım valla nisan ayını bekliyorum inşallah

tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir bi ben başlayamadım valla nisan ayını bekliyorum inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim gönlümüze göre versin nisana da az kalmış aslında inşallah bebişlerimize kavuşuruz Ben de mart gibi düşünüyordum 2.bi aşılama yapar belki diyordum içimden ama rezervin az beklemeyelim deyince hem korktum hem de şaşırdım ..Değişik duygular içindeyim adet olunca başlaaycağız bakalım iğnelere önümüzdeki ay.İnşallah hayırlısı olur.Dua edin kızlar siz hamişler bizlere.Sizlerin duası kabul olur..

bende havaların biraz ısınmasını bekliyorum çok hasta oluyorum soğukta nisan gibi başlayacağım inşallah
en iyiyisini yapıyorsun aslında hava çok soğuk şuan grip olma yolunda ilerliyorum burnumun içi yanıyor ilaçta almak istemiyorum ... dün transfer işleminin videosunu izledim çok korktum keşke anestezi altında yapılsa

bende iyiyim tedaviye devam işte dün transfer videosunu izledim opu korkumun yerini transfer korkusu aldı :)
Şaka yapıyorsun :) Ben de çok izlemek istedim ama korkuyorum o yüzden bakamıyorum inan ki.Benim de korkum inşallah 5.güne kaliteli embriyolarım olur.Çok korkuyorum yumoşlar kaliteli olmazsa diye.Bu içimi kemiriyor.

Şaka yapıyorsun :) Ben de çok izlemek istedim ama korkuyorum o yüzden bakamıyorum inan ki.Benim de korkum inşallah 5.güne kaliteli embriyolarım olur.Çok korkuyorum yumoşlar kaliteli olmazsa diye.Bu içimi kemiriyor.
düzenli beslen yürüyüş yap ve inan bunlar stresi azaltıyor ben bunları yapıyorum stresim azalsın diye .. qenzim kullanıyoruz iyi olacak kaliteleri öyle düşünelim öyle olsun .. izleme o zaman derim ben çok korkak bir insanım izledim panik oldum

İnşallah canım benim elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış..Ayy sende bi daha bakma istersen boyle şeylere bende çok korkak bi insanım o yüzden cesaret edemiyorum ki :)

Kızlar crınone jel kullandım sabah akşam kullanacak yalnız yaptıktan yürü dediler hemen mi yürüyecem yada biraz bekledikten sonra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…