- 20 Ekim 2016
- 54
- 52
- 3
- 36
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.381
Çok şükür gelişmeye devam ediyorlarmış heyecanla korku yarın telefon açmalarını bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallah bizimki iki başarısız oldugu için bu sefer 5.gün transfer cok korkuyorum ya o güne kadar gelişmelerde diyeÇok iyi bugün ki durumlar ne güzel haberler aldın umarım
Canim hiç korkma inşallah 5.gune gelecekler pozitif düşünüyoruz canim inşallah pozitif sonuçlar alırsın canimÇok şükür gelişmeye devam ediyorlarmış heyecanla korku yarın telefon açmalarını bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallah bizimki iki başarısız oldugu için bu sefer 5.gün transfer cok korkuyorum ya o güne kadar gelişmelerde diye
pozitif düşün canım güzel haberler alacağız sendenÇok şükür gelişmeye devam ediyorlarmış heyecanla korku yarın telefon açmalarını bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallah bizimki iki başarısız oldugu için bu sefer 5.gün transfer cok korkuyorum ya o güne kadar gelişmelerde diye
başladım canım dün 3.günümdü adetin kontrole gittim gonal f 300 mg merional 1 kutu kullanıyorum bugün 2.iğnemin günü ilaçlar çok fena yakıyor ilk kez gonal f kullanıyoruminşallah güzel haberler alırız.Günaydın canımSchonerDuft
Tedaviye başladın mı sen iğnelere falanne yaptın merak ettim ?
Hadi hayırlı olsun canım benim haberdar et bizi mutlaka gonalf hiç kullanmadım ama merional kullanmıştım o da yakıyor maalesef ki..İnşallah hayırlı haberler veririz bu sene birbirmize hepbaşladım canım dün 3.günümdü adetin kontrole gittim gonal f 300 mg merional 1 kutu kullanıyorum bugün 2.iğnemin günü ilaçlar çok fena yakıyor ilk kez gonal f kullanıyorum
ikisi birbiri ile yarışıyor amin inşallah içimde anlamsız bir huzur mutluluk var o kadar olumluyum ki anlatamam :)Hadi hayırlı olsun canım benim haberdar et bizi mutlaka gonalf hiç kullanmadım ama merional kullanmıştım o da yakıyor maalesef ki..İnşallah hayırlı haberler veririz bu sene birbirmize hep
Canım benim ben bugün transfer oldu dördüncü gün doktor bey bugün karar verdi kısmet artık sizce ne yapmalıyım ben diğerlerinde normal yaşantımızda devam et iş güç yaptım ama bu sefer evde yatıp dinlenmeyiçin düşünüyorumpozitif düşün canım güzel haberler alacağız senden
Canim 3 gün hiç kalkma sadece yemeğe ve lavaboya ve hergün bir parça ananas ye tutunmasını sağlıyor sonra normal hayatına devam et temizlik yapma biryerlere uzanmaCanım benim ben bugün transfer oldu dördüncü gün doktor bey bugün karar verdi kısmet artık sizce ne yapmalıyım ben diğerlerinde normal yaşantımızda devam et iş güç yaptım ama bu sefer evde yatıp dinlenmeyiçin düşünüyorum
hayırlı olsun canım kaç tane transfer edildi .. ananas ye kabak çekirdeğini de öneriyorlar kabız olmamak için .. bir hastanenin sitesinde okumuştum birkaç gün yatmayı öneriyorlar sonra normal hayata devam etmeyi öneriyorlar test günün ne zamanCanım benim ben bugün transfer oldu dördüncü gün doktor bey bugün karar verdi kısmet artık sizce ne yapmalıyım ben diğerlerinde normal yaşantımızda devam et iş güç yaptım ama bu sefer evde yatıp dinlenmeyiçin düşünüyorum
Çok sagolll canım da benim belimin sol tarafı cok agrıyorrrCanim 3 gün hiç kalkma sadece yemeğe ve lavaboya ve hergün bir parça ananas ye tutunmasını sağlıyor sonra normal hayatına devam et temizlik yapma biryerlere uzanma
23 0cak büyük gunnhayırlı olsun canım kaç tane transfer edildi .. ananas ye kabak çekirdeğini de öneriyorlar kabız olmamak için .. bir hastanenin sitesinde okumuştum birkaç gün yatmayı öneriyorlar sonra normal hayata devam etmeyi öneriyorlar test günün ne zaman
Inşallah pozitif sonuçlar alırsın Canim dualarım senin le canimÇok sagolll canım da benim belimin sol tarafı cok agrıyorrr
Değişti diye biliyorum ben ödeme yapmadım daha tam bilmiyorum salı günü net şekilde sorarımArkadaşlar Seyhan başkentte fiyatlar değiştimi bilen varmı
Sagolll canım benimInşallah pozitif sonuçlar alırsın Canim dualarım senin le canim
Ben 5.gunu çok ılık dus aldım canim bide rahat ol canim bunlarla tutunan bebeğe birşey olmaz ben hamile olduğunu bilmeden dolap birseyleremi uzanmadim ağır dolabimimi çekmedim ateş gibi suyla dusmu almadım bak çok şükür bebeğime birşey olmadi yani küçük şeylerle çocuğa birşey olmuyor inşallah senin bebeğin tutunmusturKızlar transferin kaçıncı güzel banyo yaptınız
Tesekkür ederim inşallah tutunmustur ya haftaya pazartesi test günümBen 5.gunu çok ılık dus aldım canim bide rahat ol canim bunlarla tutunan bebeğe birşey olmaz ben hamile olduğunu bilmeden dolap birseyleremi uzanmadim ağır dolabimimi çekmedim ateş gibi suyla dusmu almadım bak çok şükür bebeğime birşey olmadi yani küçük şeylerle çocuğa birşey olmuyor inşallah senin bebeğin tutunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?