- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.341
Inşallah canim ya çok şükür kapalı herşey yolunda dedi tayfun bey o sancı çok korkuttu bizi inşallah bidaha olmazBen simdi gordum yazdigini canim cok gecmis olsun rahim agzinda sorun yoksa zaten korkma bisi olmaz .. Usutmus filan olmayasin canim .. Insallah bi daha olmaz seni korkutmaz bebisin ..
Insallah canim ..Inşallah canim ya çok şükür kapalı herşey yolunda dedi tayfun bey o sancı çok korkuttu bizi inşallah bidaha olmaz
geçmiş olsun cnım bugün nasılsın sancın var mı ? yeni gördüm bende yazdığını .. biz çok şanslıyız tayfun bey gibi bir dryemiz var. geçen hafta randevuma gittiğimde bir bayanın halini görünce daha iyi anladımKızlar bugün çok sancim oldu seyhan başkente gittik eşim tayfun bey çıkarken onu kapıda yakalamış tayfun bey hemen kontrol etti herşeye baktı çok şükür birşey çıkmadı serum yedim iki tane eve geldim allah tayfun beyden razı olsun hemen bizi aldı tam kışlaya gidiyorum dedi rahim ağzına bebeğin suyuna baktı herşey yolunda dedi burada ilgilenmiyor diyorlar ya hiç öyle değil başkası olsa belki isim var şu doktora git der demedi sağolsun
Çok şükür ıyiyiz ben doktorumdan çok memnunum sağolsun çok ilgili herzaman konuşuyor olumlu bir doktor sen ne gördüm ki canim buarada sen başladinmi tedaviye ne durumdasingeçmiş olsun cnım bugün nasılsın sancın var mı ? yeni gördüm bende yazdığını .. biz çok şanslıyız tayfun bey gibi bir dryemiz var. geçen hafta randevuma gittiğimde bir bayanın halini görünce daha iyi anladım
çok şükür canım az kaldı sayılır doğumada bebişde benim gibi boğa burcu olcak . bayan transfer olmuş değerler yükselmiş sonra düşmeye başlamış.dr de soğuk kanlılıkla düşmezse düşmesi için kanser hastalarının kullandığı bir ilaç ile düşürteceğini söylemiş. sonrasında soru sormus dış gebelik mi değerlerim düşüyor diye sen bana güvenmiyormusun sen bana soru soramazsın gibisinden konuşmuş . böyle bir olaya ilk kez şahit oldum hastanede ... ben başladım canım çok şükür gün aşırı vuruluyorum iğneleri adet olunca muayneye gidip diğer iğnelere başlıcamÇok şükür ıyiyiz ben doktorumdan çok memnunum sağolsun çok ilgili herzaman konuşuyor olumlu bir doktor sen ne gördüm ki canim buarada sen başladinmi tedaviye ne durumdasin
Inşallah herşey yolunda gider Canim bu yıl herkez hamile kalır inşallah öyle doktorları hiç sevmiyorum ya zaten bebeği kaybediyor kız bitmiş bide böyle ayarlanıyor ya delleniyorum allah öyle doktorlarla karsilastirmasinçok şükür canım az kaldı sayılır doğumada bebişde benim gibi boğa burcu olcak . bayan transfer olmuş değerler yükselmiş sonra düşmeye başlamış.dr de soğuk kanlılıkla düşmezse düşmesi için kanser hastalarının kullandığı bir ilaç ile düşürteceğini söylemiş. sonrasında soru sormus dış gebelik mi değerlerim düşüyor diye sen bana güvenmiyormusun sen bana soru soramazsın gibisinden konuşmuş . böyle bir olaya ilk kez şahit oldum hastanede ... ben başladım canım çok şükür gün aşırı vuruluyorum iğneleri adet olunca muayneye gidip diğer iğnelere başlıcam
amin dua et bana gerçekten dualara kaldı işim çünkü embriyolar kalitesiz bunlarda kalitesiz olursa nokt koymak zorunda kalacam ... biz şanslıyız iyi bir doktora denk geldik o bayanda tayfun bey e geçiş yapacaktı çok üzüldüm allah yardımcısı olsun çaresiz kalmıştı ne olduğunu bilmeden gidip geliyor sadeceInşallah herşey yolunda gider Canim bu yıl herkez hamile kalır inşallah öyle doktorları hiç sevmiyorum ya zaten bebeği kaybediyor kız bitmiş bide böyle ayarlanıyor ya delleniyorum allah öyle doktorlarla karsilastirmasin
Öncelikle hakkında hayırlısı olur umarım.Ben bir şey sormak istiyorum peki bu embriyoların kaliteli olması için yapmak gereken bişeylerden bahsetti mi Tayfun hoca ?amin dua et bana gerçekten dualara kaldı işim çünkü embriyolar kalitesiz bunlarda kalitesiz olursa nokt koymak zorunda kalacam ... biz şanslıyız iyi bir doktora denk geldik o bayanda tayfun bey e geçiş yapacaktı çok üzüldüm allah yardımcısı olsun çaresiz kalmıştı ne olduğunu bilmeden gidip geliyor sadece
Inşallah bütün yumurtaların kaliteli olur ve embriyolsrin pgt den sağlıklı gelir canim kötüyü düşünme canim inşallah herşey yolunda gideramin dua et bana gerçekten dualara kaldı işim çünkü embriyolar kalitesiz bunlarda kalitesiz olursa nokt koymak zorunda kalacam ... biz şanslıyız iyi bir doktora denk geldik o bayanda tayfun bey e geçiş yapacaktı çok üzüldüm allah yardımcısı olsun çaresiz kalmıştı ne olduğunu bilmeden gidip geliyor sadece
Teatrio qenzim verdi 2.5 ay kullandık eşim ile etkisi olacağına inanıyorum su an tedavideyim sonucu bildiririmÖncelikle hakkında hayırlısı olur umarım.Ben bir şey sormak istiyorum peki bu embriyoların kaliteli olması için yapmak gereken bişeylerden bahsetti mi Tayfun hoca ?
Şubatta adetimle beraber bende başlayacağım tüp bebek için benimde korkum bundan yana.Rezervim az olduğu için korkuyorum kalitesiz olursa embriyo diye ??
Takviye ilaçlar alıyormusun bunun için peki ?
Amin canım inşallahInşallah bütün yumurtaların kaliteli olur ve embriyolsrin pgt den sağlıklı gelir canim kötüyü düşünme canim inşallah herşey yolunda gider
inşallah hayırlı haberlerinizi alırız bende Qenzim aldım kızlar sağolsun burdan yazdılar bende inanıyorum etkisi olacağına.İnşallah 2017 bizim için çok güzel bi sene olsun...Teatrio qenzim verdi 2.5 ay kullandık eşim ile etkisi olacağına inanıyorum su an tedavideyim sonucu bildiririm
çok iyi yapmışsın gülşah çok faydasını gördü çok şükür .bir arkadaş tedavi sırasında başladı kalitem iyi oldu demişti bizde görürürüz faydasını inanıyoruminşallah hayırlı haberlerinizi alırız bende Qenzim aldım kızlar sağolsun burdan yazdılar bende inanıyorum etkisi olacağına.İnşallah 2017 bizim için çok güzel bi sene olsun...
Ama ben Solgarınkini kullanıyorum canım 100 mg olanından.Seninkine internetten baktım ama öyle olunca kafam karıştı bişey olur mu acaba farklı benimki diye ??çok iyi yapmışsın gülşah çok faydasını gördü çok şükür .bir arkadaş tedavi sırasında başladı kalitem iyi oldu demişti bizde görürürüz faydasını inanıyorum
bana 2015 yılında solgar verdi 2016 eylülde başlamak için gittiğimde teatrio verdi 2,5 ay kullandık eşimle dr kim senin bu aradaAma ben Solgarınkini kullanıyorum canım 100 mg olanından.Seninkine internetten baktım ama öyle olunca kafam karıştı bişey olur mu acaba farklı benimki diye ??
Benim doktorum Bülent Haydar Dedeoğlu canım .Bana biraz anlatırmısın senin bu ikinci denemen mi olacak ? Neler tavsiye edersin ?bana 2015 yılında solgar verdi 2016 eylülde başlamak için gittiğimde teatrio verdi 2,5 ay kullandık eşimle dr kim senin bu arada
İlk defa mı gideceksin bülent bey e ... biz pgt hstasıyız genetik ayrıştırma yapılacak bize ... 3.tedavim benim bir uzun bir kısa protokol tecrübem oldu ... bülent bey öneriyor mu qenzim bilmiyorum .. kısa protokolde adet olunca arayıp randevu alıyorsun muayne ediyor sorun yoksa iğnelere başlıyorsun iğneleri dr belirliyor isimleri aklımda değil birkaç gün sonra seni tekrar muayneye çağırıyor yumurta büyüklükleri ve sayısını kontrol ediyor ona göre ilaç dozajını ayarlıyor 2.muyneden sonra çatlama iğnesini veriyorlar çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama işlemi oluyor ertesi gün ve takip eden 2 gün seni döllenme hakkında bilgilendiriyorlarBenim doktorum Bülent Haydar Dedeoğlu canım .Bana biraz anlatırmısın senin bu ikinci denemen mi olacak ? Neler tavsiye edersin ?
Senin eşinde kullandı demek,bizden böyle birşey istemedi ama bilmiyorum kafam karışıyor böyle olunca da işte...Sizde sorun nedir ?
Canım benim ilk tüp bebek deneyimim olacak. Aşılama yaptık bülent beyle olmadı şimdi tüp bebeğe geçiyoruz.Kısa protokol.Hap falan bişey önermedi ilginç.Ama ben rezervim az diye kendim aldım içiyorum burdan okuduklarımla..Adetin 3.günü gidicem allah iizn verirse canım.İlk defa mı gideceksin bülent bey e ... biz pgt hstasıyız genetik ayrıştırma yapılacak bize ... 3.tedavim benim bir uzun bir kısa protokol tecrübem oldu ... bülent bey öneriyor mu qenzim bilmiyorum .. kısa protokolde adet olunca arayıp randevu alıyorsun muayne ediyor sorun yoksa iğnelere başlıyorsun iğneleri dr belirliyor isimleri aklımda değil birkaç gün sonra seni tekrar muayneye çağırıyor yumurta büyüklükleri ve sayısını kontrol ediyor ona göre ilaç dozajını ayarlıyor 2.muyneden sonra çatlama iğnesini veriyorlar çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama işlemi oluyor ertesi gün ve takip eden 2 gün seni döllenme hakkında bilgilendiriyorlar
hayırlısı olsun canım her doktorun kendine ait yöntemleri var önemli olan sana iyi sonuç vermesi günde 2 iç solgarı o zaman bitincede teatrio al derim tavuk hiç yeme işlenmiş gıdalar hiç yeme düzenli beslen pozitif olCanım benim ilk tüp bebek deneyimim olacak. Aşılama yaptık bülent beyle olmadı şimdi tüp bebeğe geçiyoruz.Kısa protokol.Hap falan bişey önermedi ilginç.Ama ben rezervim az diye kendim aldım içiyorum burdan okuduklarımla..Adetin 3.günü gidicem allah iizn verirse canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?