- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.321
Bende cumartesi başlıyorum adetin 21.günü olacak dr kimdi sizin .benim ilaçların dozu da aynı çok değilKızlar birsey soracak ibnelere yarın basliyacam ama gonalf 300 Merional 75 cok yüksek başlamıyor muyum sizce siz kacla basladınız
Canim inşallah pozitif sonuçlar alırsın buarada bende hala iğne var haberin olsun canimBira
Zeynep biraz geç cevap verdim ama cok sagolll cok yardımcı oldun cevahir beyden randevu aldıkları gidecek bende dün adet oldum bugün tayfun beye muayene oldum yarın ibnelere basliyacam insallah
Ben ikisi dede gonal r kullandım meroinal aldık ama gerek görmedi elimde kaldı tayfun bey daha iyi sonuç vereceği için böyle kullandirmistir canimKızlar birsey soracak ibnelere yarın basliyacam ama gonalf 300 Merional 75 cok yüksek başlamıyor muyum sizce siz kacla basladınız
Tayfun cok doktorum cok memnunum benimki kısa protokol bugün adetim inin üçüncü günüzere saat sekizde vurdum saati iyi dımıBende cumartesi başlıyorum adetin 21.günü olacak dr kimdi sizin .benim ilaçların dozu da aynı çok değil
Tesekkür ederim canım benim iğneleri bugün aldım ganopetely iğnesi cok aradık bulamadık raporlu oldugu için bütün ilacları aynı yerden almamız gerekiyormuş adepolarda bile yokmuş son anda acıbadem hastanesinin karsısında bulduk cok şükür iğne vurduktan sonra sag kasıgında agrım oldu cok heyecanlıyım inşallah yumoslarım güzel olur haftaya carsambaya kontrolüm var hayırlısı artıkCanim inşallah pozitif sonuçlar alırsın buarada bende hala iğne var haberin olsun canim
Canim benim inşallah bu tedaviyle bebisine kavusursun yumoslarin büyümeye başlıyor canim çarşamba günü güzel haberler alırsın insallahTesekkür ederim canım benim iğneleri bugün aldım ganopetely iğnesi cok aradık bulamadık raporlu oldugu için bütün ilacları aynı yerden almamız gerekiyormuş adepolarda bile yokmuş son anda acıbadem hastanesinin karsısında bulduk cok şükür iğne vurduktan sonra sag kasıgında agrım oldu cok heyecanlıyım inşallah yumoslarım güzel olur haftaya carsambaya kontrolüm var hayırlısı artık
Benim de dr tayfun bey saat iyi ben 7.30 gibi vuruldum benimde kısa ama diğer tedavilere göre farklı bir şey denicem demişti adet olunca arayıp randevu alacamTayfun cok doktorum cok memnunum benimki kısa protokol bugün adetim inin üçüncü günüzere saat sekizde vurdum saati iyi dımı
Canim gozunaydin allah sağlıkla büyütsün inşallah çok sevindimBiz bugun doktora gittik ve prensesimiz olacagini ögrendik
Sizlerede haber verelim dedik
Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insalah ..
Sagol canimm.. Insallah sag salim kucagimiza aldigimiz gunlerde gelecek .Canim gozunaydin allah sağlıkla büyütsün inşallah çok sevindim
Gözünaydın canım..maşallahBiz bugun doktora gittik ve prensesimiz olacagini ögrendik
Çok sevindim,gözünaydın.Rabbim inşallah kucağına sağ salim aldığın günleri de gösterirBiz bugun doktora gittik ve prensesimiz olacagini ögrendik
Sagol canim.. Amin aminnnm insallah herkes 2017de hamile kalir herkes anne olur insallah ...Çok sevindim,gözünaydın.Rabbim inşallah kucağına sağ salim aldığın günleri de gösterir.DArısı da ben ve benim gibi tüm isteyen arkadaşlara olsun....
maşaallah canım darısı kucağına almana olsun ..Biz bugun doktora gittik ve prensesimiz olacagini ögrendik
Amin insallah canim .. Rabbim sanada yasatsin bu duygulari en kisa zamandamaşaallah canım darısı kucağına almana olsun ..
Canım benim çok çok geçmiş olsun ama şimdi iyisiniz dimi Rabbim ikinizi korusunKızlar bugün çok sancim oldu seyhan başkente gittik eşim tayfun bey çıkarken onu kapıda yakalamış tayfun bey hemen kontrol etti herşeye baktı çok şükür birşey çıkmadı serum yedim iki tane eve geldim allah tayfun beyden razı olsun hemen bizi aldı tam kışlaya gidiyorum dedi rahim ağzına bebeğin suyuna baktı herşey yolunda dedi burada ilgilenmiyor diyorlar ya hiç öyle değil başkası olsa belki isim var şu doktora git der demedi sağolsun
Ben simdi gordum yazdigini canim cok gecmis olsun rahim agzinda sorun yoksa zaten korkma bisi olmaz .. Usutmus filan olmayasin canim .. Insallah bi daha olmaz seni korkutmaz bebisin ..Kızlar bugün çok sancim oldu seyhan başkente gittik eşim tayfun bey çıkarken onu kapıda yakalamış tayfun bey hemen kontrol etti herşeye baktı çok şükür birşey çıkmadı serum yedim iki tane eve geldim allah tayfun beyden razı olsun hemen bizi aldı tam kışlaya gidiyorum dedi rahim ağzına bebeğin suyuna baktı herşey yolunda dedi burada ilgilenmiyor diyorlar ya hiç öyle değil başkası olsa belki isim var şu doktora git der demedi sağolsun
Çok şükür ıyiyiz amin canim inşallah 3 ay geçerse sağ salim alırım kucağımaCanım benim çok çok geçmiş olsun ama şimdi iyisiniz dimi Rabbim ikinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?