Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim inşallah pozitif sonuçlar alırsın buarada bende hala iğne var haberin olsun canim
Tesekkür ederim canım benim iğneleri bugün aldım ganopetely iğnesi cok aradık bulamadık raporlu oldugu için bütün ilacları aynı yerden almamız gerekiyormuş adepolarda bile yokmuş son anda acıbadem hastanesinin karsısında bulduk cok şükür iğne vurduktan sonra sag kasıgında agrım oldu cok heyecanlıyım inşallah yumoslarım güzel olur haftaya carsambaya kontrolüm var hayırlısı artık

Canim benim inşallah bu tedaviyle bebisine kavusursun yumoslarin büyümeye başlıyor canim çarşamba günü güzel haberler alırsın insallah

Tayfun cok doktorum cok memnunum benimki kısa protokol bugün adetim inin üçüncü günüzere saat sekizde vurdum saati iyi dımı
Benim de dr tayfun bey saat iyi ben 7.30 gibi vuruldum benimde kısa ama diğer tedavilere göre farklı bir şey denicem demişti adet olunca arayıp randevu alacam

Kızlar bugün çok sancim oldu seyhan başkente gittik eşim tayfun bey çıkarken onu kapıda yakalamış tayfun bey hemen kontrol etti herşeye baktı çok şükür birşey çıkmadı serum yedim iki tane eve geldim allah tayfun beyden razı olsun hemen bizi aldı tam kışlaya gidiyorum dedi rahim ağzına bebeğin suyuna baktı herşey yolunda dedi burada ilgilenmiyor diyorlar ya hiç öyle değil başkası olsa belki isim var şu doktora git der demedi sağolsun

Biz bugun doktora gittik ve prensesimiz olacagini ögrendik
Sizlerede haber verelim dedik
Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insalah ..
Çok sevindim,gözünaydın.Rabbim inşallah kucağına sağ salim aldığın günleri de gösterir.DArısı da ben ve benim gibi tüm isteyen arkadaşlara olsun....

Canım benim çok çok geçmiş olsun ama şimdi iyisiniz dimi Rabbim ikinizi korusun

Ben simdi gordum yazdigini canim cok gecmis olsun rahim agzinda sorun yoksa zaten korkma bisi olmaz .. Usutmus filan olmayasin canim .. Insallah bi daha olmaz seni korkutmaz bebisin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…