- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.061
Canim raporlu yaptirirsan 3000 ve 1500 iğne ilaç parası raporsuz 6000 iğne ilaç daha yüksek bilmiyorum ben tayfun beyin hastasıyım çok memnunum canim gebelik takibini tayfun bey yapiyorArkadaşlar merhaba.bende başkentte tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.bana zaman ayırıp birazcık bilgi verirseniz sevinirim.toplam fiyat şuan için ne kadar tutuyor acaba.bide hangi doktoru önerirsiniz.
Cnm biz raporsuz 3500+ ilaçlar vermistik benim drum tayfun bey çok memnunum halada devam ediyorum zaten inşallah hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba.bende başkentte tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.bana zaman ayırıp birazcık bilgi verirseniz sevinirim.toplam fiyat şuan için ne kadar tutuyor acaba.bide hangi doktoru önerirsiniz.
Günaydın Canim hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Nasılsın cnm bugün inşallah herşey yolundadirGünaydın Canim hayırlı cumalar
Aynen cnm gittiğimiz Dr neticede memnunuz öneriyoruz çok iyi bir drGünaydin hayirli Cumalar ..
Biz her gelene tayfun hocayi öneriyoruz sanirim tayfun hocadan pay almamiz lazimNe yapalim oda isini iyi yapmasaydi
Çok şükür birşey yok canim herşey yolunda gidiyor senin detayliya az kaldı demi ama nin inşallah güzel haberlerle geleceksinNasılsın cnm bugün inşallah herşey yolundadir
maşallah çok sevindimÇok şükür birşey yok canim herşey yolunda gidiyor senin detayliya az kaldı demi ama nin inşallah güzel haberlerle geleceksin
Evt canım bende burdan öğrendim tayfun beyi çok ovulmesinden gittim maalesef hic memnun kalmadim ben rutin bir uygulama tutturmuslar herkese ayni uygulama yapılıyor ya tutarsa hesabi tedaviye başladık ben diğer hastalar gibi değildim bunu anlattım ilk görüşmede biraz daha özen ve dikkat isteyen yani zor hasta gurubundaydim anladığını söyledi ama söylendiği gibi olmadı toplamda beş kez gittim toplarsan 20 dk gorusmemisizdir ne bir soru ne birey ben muayeneden cikmadan gidiyordu hızlı giyinirsem kapıda yakaliyordum sanki tüp bebek Dr değilde başka bir isi var tüp bebeği arada hasta alıyormuş gibi geldi bana hastayla ilgisi iletişimi sıfır burada ovulduğu gibi değil çok farklı açıkçası ben hic memnun kalmadim dışardan anlatımla orada gorunen hic birbirini tutmadı maalesefGünaydin hayirli Cumalar ..
Biz her gelene tayfun hocayi öneriyoruz sanirim tayfun hocadan pay almamiz lazimNe yapalim oda isini iyi yapmasaydi
Yapı itibariyle soguk bir adam haklisin bende bunu zaten hep söyledim .. Doktorlar malesef ki sen sormazsan söylemiyorlar hic birseyi .. Ben muayene sirasinda butun sorularimi soruyordum öyle söylüyordu ..Evt canım bende burdan öğrendim tayfun beyi çok ovulmesinden gittim maalesef hic memnun kalmadim ben rutin bir uygulama tutturmuslar herkese ayni uygulama yapılıyor ya tutarsa hesabi tedaviye başladık ben diğer hastalar gibi değildim bunu anlattım ilk görüşmede biraz daha özen ve dikkat isteyen yani zor hasta gurubundaydim anladığını söyledi ama söylendiği gibi olmadı toplamda beş kez gittim toplarsan 20 dk gorusmemisizdir ne bir soru ne birey ben muayeneden cikmadan gidiyordu hızlı giyinirsem kapıda yakaliyordum sanki tüp bebek Dr değilde başka bir isi var tüp bebeği arada hasta alıyormuş gibi geldi bana hastayla ilgisi iletişimi sıfır burada ovulduğu gibi değil çok farklı açıkçası ben hic memnun kalmadim dışardan anlatımla orada gorunen hic birbirini tutmadı maalesef
Doğru diyorsun Dr ısınmak içine sönmesi çok önemli ben ilk görüşmede ilgili gelmedi ama senin dediğin gibi düşündüm isini iyi yapıyorsa varsın ilgisi olmasın dedim ama kendimi zorla tedavi ettiyprmusum hissine kapıldım insan hastasına nasılsın demezmi ya demedi hic robot gibi sanki denileni yapıyor gibi muayene edip hızla gidiyor muattapin hemşireler hic hic memnun kalmadim bakalım birde esra hanıma randevu verirlerse onla gorusecegim çünkü bir Dr başlayınca diğerine vermiyorlar bide böyle saçma uygulama var verirlerse ilk görüşme bu şekilde geçerse bidaha gidecegimi sanmiyorumYapı itibariyle soguk bir adam haklisin bende bunu zaten hep söyledim .. Doktorlar malesef ki sen sormazsan söylemiyorlar hic birseyi .. Ben muayene sirasinda butun sorularimi soruyordum öyle söylüyordu ..
Haklisin bende direk iceriye giriyordum muayene ediyordu hemsirelere yonlendiriyordu ama ben tup bebek yaptirmadigim icin ona yoruyordum asilama ya cok önemsemiyor diyordum..
Ben Doktorun isine bakiyorum o kadar doktor gezdim ki hepside ayni sus puslar isini iyi yapiyorsa tamam dedim .. Ve gercekten cevremde ki o kadar insan tayfun beyi önerdi ki onlar tayfun bey sayesinde evlatlarina kavusmuslar cünkü..
Ama doktorunuza isinmaniz da lazim tedavi icin.. Umarim iyi bir doktorla karsilasirsiniz ..
Canim onlar çok yoğun olduğu için muayenede ne konuşursan ne sorarsan o ama her soruna cevap veren bir doktor nokta atışı var bak biz iki defa tup bebek yaptırdık ikiside tutmadı ama şöyle oldu ilk tedaviden sonra bana sulu usg yaptı orda rahimde polip oluşmuş bebeği koyacağımız yerde dedi hitereskopi yaptıracağız dedi tamam dedim oldum 3 ay sonra uzun protokol dedi yaptık oda tutmadı benden bağışıklık testi eşimden dna hasarı istedi şöyle söyledi ya senin rahmin bebeği kabul etmiyor yada eşimde dna hasarı var embriyo çok güzel oluştu 3. Güne gidiyor sonra sönüyor 5.gune 1 tane kaldı yaptırın testleri öyle gelin dedi eşimde hasar çok yüksek çıktı doktorunu ayarladı bizim için doktorla görüştü bana çok yardımcı oldu eşim ilaç kullandı 3.ayda ben hamile kaldım bizi yönlendirmese biz hala uğraşıyor olurduk ve hala hamile kalamamistim ben çok memnunum sağolsun hep ilgilendi hep yönlendirdi bide bak ilk tedavide gormesi lazım kaç yumurta oluştu bu tedavi nasıl embriyo kalitesi nasıl sonra ikinci tedavide ona göre farklı şeyler uyguluyorEvt canım bende burdan öğrendim tayfun beyi çok ovulmesinden gittim maalesef hic memnun kalmadim ben rutin bir uygulama tutturmuslar herkese ayni uygulama yapılıyor ya tutarsa hesabi tedaviye başladık ben diğer hastalar gibi değildim bunu anlattım ilk görüşmede biraz daha özen ve dikkat isteyen yani zor hasta gurubundaydim anladığını söyledi ama söylendiği gibi olmadı toplamda beş kez gittim toplarsan 20 dk gorusmemisizdir ne bir soru ne birey ben muayeneden cikmadan gidiyordu hızlı giyinirsem kapıda yakaliyordum sanki tüp bebek Dr değilde başka bir isi var tüp bebeği arada hasta alıyormuş gibi geldi bana hastayla ilgisi iletişimi sıfır burada ovulduğu gibi değil çok farklı açıkçası ben hic memnun kalmadim dışardan anlatımla orada gorunen hic birbirini tutmadı maalesef
Canim orada daha çok hemsireyle muhatap oluyorsun ben herşeyde hemsireye ulaştım onlar herşeyde yardımcı oluyor doktorlar çok yoğun orda hepsi öyle kimse öyle saatlerce konuşmuyor muayene edip gidiyorlar ilk tedavi herzaman öyledir sonra daha farklı oluyor canimDoğru diyorsun Dr ısınmak içine sönmesi çok önemli ben ilk görüşmede ilgili gelmedi ama senin dediğin gibi düşündüm isini iyi yapıyorsa varsın ilgisi olmasın dedim ama kendimi zorla tedavi ettiyprmusum hissine kapıldım insan hastasına nasılsın demezmi ya demedi hic robot gibi sanki denileni yapıyor gibi muayene edip hızla gidiyor muattapin hemşireler hic hic memnun kalmadim bakalım birde esra hanıma randevu verirlerse onla gorusecegim çünkü bir Dr başlayınca diğerine vermiyorlar bide böyle saçma uygulama var verirlerse ilk görüşme bu şekilde geçerse bidaha gidecegimi sanmiyorum
Seninki bayagi kötü bir karsilama olmus en azindan merhaba nasilsiniz der yani .. Walla parayi almayi biliyorlarsa ilgilenmek zorundalar yogunlugu beni ilgilendirmiyor bana yarim saatini ayirmali bi kere özel gidiyoruz sonucta ..Doğru diyorsun Dr ısınmak içine sönmesi çok önemli ben ilk görüşmede ilgili gelmedi ama senin dediğin gibi düşündüm isini iyi yapıyorsa varsın ilgisi olmasın dedim ama kendimi zorla tedavi ettiyprmusum hissine kapıldım insan hastasına nasılsın demezmi ya demedi hic robot gibi sanki denileni yapıyor gibi muayene edip hızla gidiyor muattapin hemşireler hic hic memnun kalmadim bakalım birde esra hanıma randevu verirlerse onla gorusecegim çünkü bir Dr başlayınca diğerine vermiyorlar bide böyle saçma uygulama var verirlerse ilk görüşme bu şekilde geçerse bidaha gidecegimi sanmiyorum
Evt canım aynen ilgi isterim yani hemsireyle muattap olacaksam Dr ne is yapacak ben anlamadım çok yogunlar demiş arkadasda ben hastasiyim benle ilgilenmedi ne is yapıyor da yoğun isi buysa bunla yoğun olmalı ama yok sıfır yanı sıfırSeninki bayagi kötü bir karsilama olmus en azindan merhaba nasilsiniz der yani .. Walla parayi almayi biliyorlarsa ilgilenmek zorundalar yogunlugu beni ilgilendirmiyor bana yarim saatini ayirmali bi kere özel gidiyoruz sonucta ..
Ben ilk iki gidisimde yarim saat kadar konustum islem öncesi ama tedaviye baslayinca dedigin gibi hemsirelerle muhatapsin..
Esra hanimin hastalarida var burda ama sen birebir görmeden zaten ne desek bos olur ..
Baya olumsuz geçmiş Can'ım senin muayenen , ben de başkenti düşünüyordum şehir Dışından geleceğim ama Başkent'te Bülent bey için de tayfun bey için de soğuk ciddi ama işini iyi yapıyor diye yazıyor forumda hep , işini iyi yapsın ama iletişim kurmak da Laz'ım Senin dediğin zorla muayene ettiriyorum kendimi olayı nı ben de çok yaşadım Başka Dr larda , sonuçta müşterisiyiz böyle olmaz KiEvt canım aynen ilgi isterim yani hemsireyle muattap olacaksam Dr ne is yapacak ben anlamadım çok yogunlar demiş arkadasda ben hastasiyim benle ilgilenmedi ne is yapıyor da yoğun isi buysa bunla yoğun olmalı ama yok sıfır yanı sıfır
Valla canım ben hic memnun kalmadimBaya olumsuz geçmiş Can'ım senin muayenen , ben de başkenti düşünüyordum şehir Dışından geleceğim ama Başkent'te Bülent bey için de tayfun bey için de soğuk ciddi ama işini iyi yapıyor diye yazıyor forumda hep , işini iyi yapsın ama iletişim kurmak da Laz'ım Senin dediğin zorla muayene ettiriyorum kendimi olayı nı ben de çok yaşadım Başka Dr larda , sonuçta müşterisiyiz böyle olmaz Ki
Valla canım sana yardımı dukunduysa ne güzel senin anlattıklarına gore söylüyorum basta yapması gerekeni sonra yapmış gibi durmuyormu tedaviyi sana yapmadan önce eşinin spermlerine baksaydi sanada sulu USG yi bastan yapsaydi daha iyi olmazmiydi ama sen sansliymissin da bebeğine doğal yoldan kavusmussunCanim onlar çok yoğun olduğu için muayenede ne konuşursan ne sorarsan o ama her soruna cevap veren bir doktor nokta atışı var bak biz iki defa tup bebek yaptırdık ikiside tutmadı ama şöyle oldu ilk tedaviden sonra bana sulu usg yaptı orda rahimde polip oluşmuş bebeği koyacağımız yerde dedi hitereskopi yaptıracağız dedi tamam dedim oldum 3 ay sonra uzun protokol dedi yaptık oda tutmadı benden bağışıklık testi eşimden dna hasarı istedi şöyle söyledi ya senin rahmin bebeği kabul etmiyor yada eşimde dna hasarı var embriyo çok güzel oluştu 3. Güne gidiyor sonra sönüyor 5.gune 1 tane kaldı yaptırın testleri öyle gelin dedi eşimde hasar çok yüksek çıktı doktorunu ayarladı bizim için doktorla görüştü bana çok yardımcı oldu eşim ilaç kullandı 3.ayda ben hamile kaldım bizi yönlendirmese biz hala uğraşıyor olurduk ve hala hamile kalamamistim ben çok memnunum sağolsun hep ilgilendi hep yönlendirdi bide bak ilk tedavide gormesi lazım kaç yumurta oluştu bu tedavi nasıl embriyo kalitesi nasıl sonra ikinci tedavide ona göre farklı şeyler uyguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?