• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canım çok sağol küçücük bebeğinde varmış o yoğunluk yorgunlugunun içinde bana cevap yazmissin hakkini helal et bebeğini Allah sana bagislasin evt dediğin gibi birde çok sikisiktim çok kastim kendimi birde oradan stres yaptım ama içimi rahatlattin çok sağol canim
rica ederim :) sağol darısı başına olsun inşallah. dediğim gibi olacaksa oluyor bu kafamıza taktığımız
şeyler hep teferruat. ama tavsiyem gününden önce test yapmaman. yapan herkes pişman oluyor.

Merhaba canım ara ara yazdıklarına denk geldim ama hangi Dr a tedavi olduğunu bulamadım çok da bakamadım , maşallah hamilesin şimdi , kimde tedavi oldun
Canim benim Doktorum tayfun çok bizde şöyle birsey var eşim tedavi oldu bide dna tedavisi gördü bende quenzim q10 kullanmaya başladım 3 ay tedavi olup tup bebeğe geçecektik bebisimiz geldi ama şöyle söyleyeyim eğer tayfun bey bizi yonlendirmrseydi biz daha uğraşıyor olurduk dna testi isteyen oydu ve eşimde çok yüksekti önce eleyip sık dokuyan bir doktor ben hamileligimdede tayfun beye gidiyorum

Canim benim Doktorum tayfun çok bizde şöyle birsey var eşim tedavi oldu bide dna tedavisi gördü bende quenzim q10 kullanmaya başladım 3 ay tedavi olup tup bebeğe geçecektik bebisimiz geldi ama şöyle söyleyeyim eğer tayfun bey bizi yonlendirmrseydi biz daha uğraşıyor olurduk dna testi isteyen oydu ve eşimde çok yüksekti önce eleyip sık dokuyan bir doktor ben hamileligimdede tayfun beye gidiyorum
anladım canım baya ilgiliymiş dr gerçekten eşine de baya bakmış,
bi tayfun bey bir de esra hanımdan baya bahsedilmiş forumda,
sanırm bana da bi histereskopi gerekiyor kime gideceğimi bilemedm bir de şehir dışından geleceğim de ondan böyle araştırma yapıyorum

bende yaptırdımda korkuyorsan kormana gerek yok diyecektim bende çok kormuştum ama hiç korkulacak bişe yokmuş yani birde dr yaptırman gerekiyor dediyse yaptır derim tabi karar senin dr kim bu arada cnm
dr um henüz belli değil orada oraya sürükleniyorum ,
ben adanada değilim, bulunduğum şehirde bu işi yapan dr sadece fakültede var, onu da ilgisiz buldum bana en yakın en byüük yer adana, ya da ya istanbula ya da ankaraya gidecem o da çok yorucu olacak,
sen kime yaptrdın sorunun neydi canım, daha önce de sorduysam kusuruma bakma olur mu

dr um henüz belli değil orada oraya sürükleniyorum ,
ben adanada değilim, bulunduğum şehirde bu işi yapan dr sadece fakültede var, onu da ilgisiz buldum bana en yakın en byüük yer adana, ya da ya istanbula ya da ankaraya gidecem o da çok yorucu olacak,
sen kime yaptrdın sorunun neydi canım, daha önce de sorduysam kusuruma bakma olur mu

yine sorsan ne olur insan unutuyor bazen ayrıca ilk defa konuşuyoruz merak etme bende PCOS var bende çok uğraştım çok dr değiştirdim en son başkentte gitmeye karar verdim ve sonunda gerçekten bilgisine güvendiğim ve bana güven veren dr buldum bende operasyon geçirdim ilaç verdi dr ocak ayında inşallah tüp bebek tedavisine başlayacağım sende ne gibi sorun vardı? inşallah rabbim çok iyi bir dr karşınıza çıkarsın dr da çok önemli çünkü

yine sorsan ne olur insan unutuyor bazen ayrıca ilk defa konuşuyoruz merak etme bende PCOS var bende çok uğraştım çok dr değiştirdim en son başkentte gitmeye karar verdim ve sonunda gerçekten bilgisine güvendiğim ve bana güven veren dr buldum bende operasyon geçirdim ilaç verdi dr ocak ayında inşallah tüp bebek tedavisine başlayacağım sende ne gibi sorun vardı? inşallah rabbim çok iyi bir dr karşınıza çıkarsın dr da çok önemli çünkü
dr un kim canım
ben de rahimde üstten basıklık var ama kesin sorun o mu bilmiyorum anlamadım kesin bişey diyen yok,
eşimin de tahlilleri yaptrdık , bildiğimiz kadarı ile onda da bi sorun yok, kafam öyle karışık ki , iyi bir dr arıyorum ,
senin ki kim?

dr un kim canım
ben de rahimde üstten basıklık var ama kesin sorun o mu bilmiyorum anlamadım kesin bişey diyen yok,
eşimin de tahlilleri yaptrdık , bildiğimiz kadarı ile onda da bi sorun yok, kafam öyle karışık ki , iyi bir dr arıyorum ,
senin ki kim?
bizim de sebepsiz infertiliteydi. 2,5 yıl kadar hamile kalamadım. benim doktorum esra hanımdı. rahim filmim de seyhan başkentte çekilmişti. esra hanım bana, bu operasyonu olursan kendliğinden hamile kalabilirsin diyemeyiz çünkü yumurtlama sorunun da var. yine rahmi böyle olup gebe kalan ve sağlıklı gebelik geçiren de var. illa olmak zorunda değilsin ama, hamile kalmana engel oluor olabilir bunun dışında daha önemlisi erken dönemde erken doğuma veya düşüğe deyolaçabilir sonradan üzülmemek için olmanı öneririm dedi. doktoruma güvendiğim için hiç düşünmeden oldum ve gerçekten sıfır ağrı oluor operasyoda. rahim tersüçgen şeklinde olmalı benim tek kenarı düz diğerikikenar içbükeydi. yani olması gerekenden dardı. ben de esra hanım veyatayfun beyi tavsiye ederim. gebelik tskibinde tayfun beye gittim ve çok memnun kaldımdiğerdoktorlara gitmediğim için bilgim yok ayrıntılı olarak. pınar hanıma dabülent beye de esrahanımınadanada olmadığı ikisefer kontrol için denk geldim onlar da ilgililer ama dediğim gibi ayrıntılı bilgim yok. ancakmorali çabuk bozulan bitiysen tayfun beyi öneririm.esra hanım daha realist ve netkonuşuor bitçok kişiden duyduğum ve kendi tecrübelerimden bildiğim kadarıyla. tsyfun bey daha iyimser ve moral verior. hiçbir sorunum olmsdığı hslde esra hanım banailkrandevumdatüp bebeğin şansı %30 amahiçbir zaman başarıyaulaşmayadabilirbunlara da hazırlıklı olmak gerek demişti. morali çabuk bozulan biri belkihayataküserdi bunu duyunca

dr un kim canım
senin ki kim?

benim dr bülent bey başkentte henz sizde ne sorun var oda belirli değil sanırım inşallah bulursun iyi bir dr nereye gideceğine biran önce karar verirsin inşallah

benim dr bülent bey başkentte henz sizde ne sorun var oda belirli değil sanırım inşallah bulursun iyi bir dr nereye gideceğine biran önce karar verirsin inşallah
Merhaba canm
Benimde doktorum bülent bey senin tedavi surecin nasıl oldu ?
Bana biraz yardımcı olurmusun ? ben son kez asilama denicem sonra tup bebeğe gecicez.neler yapmam lazım sana nasıl uygulama yaptı bülent bey bana biraz yardımcı olurmusun ? bazen pek bişey anlatmıyor çok bilgili ama öyle olunca benimde kafam karışıyor.beni biraz bilgilendirirsen sevinirim canm

esra hanım mı demiş dr un olmaz diye?
Adana da başka tup bebek merkezi sizin hiç çocuğunuz olmaz boşuna uğraşmayın demiş başkentte esra hoca onun tedavisini yapmış ilkinden hamile bende onunla konuşunca başkenti seçtim iyiki seçmisim tayfun bey cok pozitif bir doktor ben ne sorduysam cevap aldım ve bizi çok güzel yönlendirdi

Back