- 24 Haziran 2016
- 402
- 684
- 23
- 35
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.041
bülent beyi neye göre seçtin canım,
soyadı neydi?
ilgili değil mi?
Merhaba canm
Benimde doktorum bülent bey senin tedavi surecin nasıl oldu ?
Bana biraz yardımcı olurmusun ? ben son kez asilama denicem sonra tup bebeğe gecicez.neler yapmam lazım sana nasıl uygulama yaptı bülent bey bana biraz yardımcı olurmusun ? bazen pek bişey anlatmıyor çok bilgili ama öyle olunca benimde kafam karışıyor.beni biraz bilgilendirirsen sevinirim canm
Insllah canım rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.Ben en baştan beri Bülent beye takipe gidiyorum ilk 4 ay falan normal yolla denedik olmadi sonra asilama yaptık olmadi su an bende ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay gidicem yumurtalar catlamayinca kist olmuş onlar bi temizlensin dedi..Çok seviyorum kendisini ve guveniyorum ,ışte insan psikolojisi bazen her konuda umutsuzluga düşüyoruz..Benim de normal yolla olmayacak gibi ama napalim olsunda yeter ki böyle de olsun tedaviyle olsun razıyım..Rabbim hepimize annelik duygusunu t attirsin..merhaba cnm tadevim ilaçla devam ediyor şuan aralıkta bitiyor normal yolla olmadı 6 ay süre tanımıştı ondan önce rahim düzeltme operasyonu yapmıştı ocak ayında inşallah gideceğim bende tüp bebek tedavisi için yani uzun zamandır gitmiyorum ilaç vermişti dediğim gibi onu kullanıyorum kendi halimdeyim yani aşılama bende başka yerde yaptırmıştım tutmadı benim normal yolla olmayacak gibi PCOS çok sorun bende de ya inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz aslında ayrıntılı anlatıyor herşeyi bana öyle geliyor yada yine soracağın birşey olursa sorabilirsin cnm
Insllah canım rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.Ben en baştan beri Bülent beye takipe gidiyorum ilk 4 ay falan normal yolla denedik olmadi sonra asilama yaptık olmadi su an bende ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay gidicem yumurtalar catlamayinca kist olmuş onlar bi temizlensin dedi..Çok seviyorum kendisini ve guveniyorum ,ışte insan psikolojisi bazen her konuda umutsuzluga düşüyoruz..Benim de normal yolla olmayacak gibi ama napalim olsunda yeter ki böyle de olsun tedaviyle olsun razıyım..Rabbim hepimize annelik duygusunu t attirsin..
Cnm benim geçmiş olsun inşallah önemli bi şey yoktur dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorumKızlar ben bugün agdaya gittim biraz önce eve geldim iç çamaşırı kan içindeydi bende hiç öyle birşey olmamıştı çok korkuyorum
Sağol canim benimCnm benim geçmiş olsun inşallah önemli bi şey yoktur dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
canım geçmiş olsun doktora gittin mi veya arayıp sordun mu? kan içinde derken vajinal kanaman mı olmul yoksa kıl köklerin mi kanamış? vücudun hassaslaştığı için kıl köklerin kanamış olabilir. doğum öncesi yaptırdığım ağdadan sonra tüm vücudum minik minik sivilceler içinde kaldı benim de...Sağol canim benim
Insallah önemli birsey degildir canim .. Bizede haber ver merak ettim ..Kızlar ben bugün agdaya gittim biraz önce eve geldim iç çamaşırı kan içindeydi bende hiç öyle birşey olmamıştı çok korkuyorum
Canim dün akşam öyle kan geldi ki ödüm patladı yeni adet olurmuş gibi O yuzden çok korktum hani az olsa birşey olmaz da çok şükür dün bidaha gelmedi bugun de yoktu birşey doktoru daha aramadım birşey yok diyecanım geçmiş olsun doktora gittin mi veya arayıp sordun mu? kan içinde derken vajinal kanaman mı olmul yoksa kıl köklerin mi kanamış? vücudun hassaslaştığı için kıl köklerin kanamış olabilir. doğum öncesi yaptırdığım ağdadan sonra tüm vücudum minik minik sivilceler içinde kaldı benim de...
Canim çok şükür bizde birşey yok ama bize yakın bir yerde oldu sesi çok net geldi biz birşey düştü diye düşündük pat diye bir sesGünaydin kizlar .. Adanalilar iyimi patlama olmus diyorlar valilik önunde
Allah esirgemis canim daha cok ölü yarali olabilirmis yinede az olmus ..Canim çok şükür bizde birşey yok ama bize yakın bir yerde oldu sesi çok net geldi biz birşey düştü diye düşündük pat diye bir ses
Evet ya artık can guvenligimiz yok allah korumuş bizi sağol canim benimAllah esirgemis canim daha cok ölü yarali olabilirmis yinede az olmus ..
Cok gecmis olsun
Doğum günün kutlu olsun canim nice mutlu senelere inşallah seneye bebisin kucağında kurtarsın dogumgununuAllah esirgemis canim daha cok ölü yarali olabilirmis yinede az olmus ..
Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun cnmEvet ya artık can guvenligimiz yok allah korumuş bizi sağol canim benim
Doğum günün mu cnm mutlu yıllar ailenle inşallah seneye yavrunuzla kutlayacaksin inşallahAllah esirgemis canim daha cok ölü yarali olabilirmis yinede az olmus ..
Cok gecmis olsun
Doğum günün kutlu olsun canim nice mutlu senelere inşallah seneye bebisin kucağında kurtarsın dogumgununu
Tesekkür ederim :) Rabbim bu sene cok guzel hediye nasip etti bana dilerim isteyen herkese de nasip eder . Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah ❤Doğum günün mu cnm mutlu yıllar ailenle inşallah seneye yavrunuzla kutlayacaksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?