• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

bülent beyi neye göre seçtin canım,
soyadı neydi?
ilgili değil mi?

Tamamen tesadüf diyeyim kimsenin tavsiyesi üzerine gitmedim yanlız netten bakmıştım biraz birde ne bileyim kadermi bilmem birde telden herhangi bir dr için aramıştım aklıma gelen ilk isim bülent beyin oldu ben memnunun yani bi sıkıntım yok sağolsun ne zaman arasam ulaşıyorum soru olursa soruyorum yardımcı oluyor yani DR ismi tam olarak BÜLENT HAYDARDEDEOĞLU cnm aslında başkentin bütün dr iyi bana göre

Merhaba canm
Benimde doktorum bülent bey senin tedavi surecin nasıl oldu ?
Bana biraz yardımcı olurmusun ? ben son kez asilama denicem sonra tup bebeğe gecicez.neler yapmam lazım sana nasıl uygulama yaptı bülent bey bana biraz yardımcı olurmusun ? bazen pek bişey anlatmıyor çok bilgili ama öyle olunca benimde kafam karışıyor.beni biraz bilgilendirirsen sevinirim canm

merhaba cnm tadevim ilaçla devam ediyor şuan aralıkta bitiyor normal yolla olmadı 6 ay süre tanımıştı ondan önce rahim düzeltme operasyonu yapmıştı ocak ayında inşallah gideceğim bende tüp bebek tedavisi için yani uzun zamandır gitmiyorum ilaç vermişti dediğim gibi onu kullanıyorum kendi halimdeyim yani aşılama bende başka yerde yaptırmıştım tutmadı benim normal yolla olmayacak gibi PCOS çok sorun bende de ya inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz aslında ayrıntılı anlatıyor herşeyi bana öyle geliyor yada yine soracağın birşey olursa sorabilirsin cnm

merhaba cnm tadevim ilaçla devam ediyor şuan aralıkta bitiyor normal yolla olmadı 6 ay süre tanımıştı ondan önce rahim düzeltme operasyonu yapmıştı ocak ayında inşallah gideceğim bende tüp bebek tedavisi için yani uzun zamandır gitmiyorum ilaç vermişti dediğim gibi onu kullanıyorum kendi halimdeyim yani aşılama bende başka yerde yaptırmıştım tutmadı benim normal yolla olmayacak gibi PCOS çok sorun bende de ya inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz aslında ayrıntılı anlatıyor herşeyi bana öyle geliyor yada yine soracağın birşey olursa sorabilirsin cnm
Insllah canım rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.Ben en baştan beri Bülent beye takipe gidiyorum ilk 4 ay falan normal yolla denedik olmadi sonra asilama yaptık olmadi su an bende ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay gidicem yumurtalar catlamayinca kist olmuş onlar bi temizlensin dedi..Çok seviyorum kendisini ve guveniyorum ,ışte insan psikolojisi bazen her konuda umutsuzluga düşüyoruz..Benim de normal yolla olmayacak gibi ama napalim olsunda yeter ki böyle de olsun tedaviyle olsun razıyım..Rabbim hepimize annelik duygusunu t attirsin..

Insllah canım rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.Ben en baştan beri Bülent beye takipe gidiyorum ilk 4 ay falan normal yolla denedik olmadi sonra asilama yaptık olmadi su an bende ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay gidicem yumurtalar catlamayinca kist olmuş onlar bi temizlensin dedi..Çok seviyorum kendisini ve guveniyorum ,ışte insan psikolojisi bazen her konuda umutsuzluga düşüyoruz..Benim de normal yolla olmayacak gibi ama napalim olsunda yeter ki böyle de olsun tedaviyle olsun razıyım..Rabbim hepimize annelik duygusunu t attirsin..

amin cnm cümlemize inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda en önemlisi hayırlısı olsunda varsın geç olsun rabbim onunda sabrını veriyor yoksa hepimiz tırlatırdık sanırım:rolleyes: ama önemli olan sabırla beklemek sizde problem neydi cnm umutsuzluk oluyor ya bazen onuda önüne geçemiyoruz maalesef dediğim gibi ben çok memnunum inşallah tedavimiz olumlu sonuçlanır hepimizin

Merhaba arkadaslar daha oncede yazmistim. Hangi doktor diye arastirirken biranda corap sokugu gibi cok guzel gelisti hersey ve uzun protokolden sonra cumartesi gunu yumurta toplanacak bugun kontrole gittik 6 tane olgunlasmis yumurtam oldugu ve kucuklerinde oldugunu soyledi esra hanim gonalf i bugun son kez vuracagim.ilk denemem insallah hersey guzel .benim sag ve sol tarafimda cikolata kisti vardi daha once operasyon gecirmistim ve yine tekrarladi .4 doktora gittim 4 u de normal yolla gebe kalman cok zor dedi baskenttende randevu almistim en son esra hanimlada bir goruseyim o da tup bebek derse ozelde yaptirmayi dusunuyordum. esra hanima gittik muayene sonunda o kadar ilgili davrandi ki bir anda tup bebek tedavisi basladi bizde cok sasirmistik .rapor aklimda bile yoktu kendisi o kadar guzel ilgilendi yonlendirdi ki ben cok memnun kaldim.hemsireler ayni sekilde cok ilgili ben cok begendim .insallah Allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin.

Kızlar ben bugün agdaya gittim biraz önce eve geldim iç çamaşırı kan içindeydi bende hiç öyle birşey olmamıştı çok korkuyorum

Sağol canim benim
canım geçmiş olsun doktora gittin mi veya arayıp sordun mu? kan içinde derken vajinal kanaman mı olmul yoksa kıl köklerin mi kanamış? vücudun hassaslaştığı için kıl köklerin kanamış olabilir. doğum öncesi yaptırdığım ağdadan sonra tüm vücudum minik minik sivilceler içinde kaldı benim de...

canım geçmiş olsun doktora gittin mi veya arayıp sordun mu? kan içinde derken vajinal kanaman mı olmul yoksa kıl köklerin mi kanamış? vücudun hassaslaştığı için kıl köklerin kanamış olabilir. doğum öncesi yaptırdığım ağdadan sonra tüm vücudum minik minik sivilceler içinde kaldı benim de...
Canim dün akşam öyle kan geldi ki ödüm patladı yeni adet olurmuş gibi O yuzden çok korktum hani az olsa birşey olmaz da çok şükür dün bidaha gelmedi bugun de yoktu birşey doktoru daha aramadım birşey yok diye

Doğum günün kutlu olsun canim nice mutlu senelere inşallah seneye bebisin kucağında kurtarsın dogumgununu
Doğum günün mu cnm mutlu yıllar ailenle inşallah seneye yavrunuzla kutlayacaksin inşallah
Tesekkür ederim :) Rabbim bu sene cok guzel hediye nasip etti bana dilerim isteyen herkese de nasip eder . Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah ❤

Arkadaşlar merhaba.bende başkentte tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.bana zaman ayırıp birazcık bilgi verirseniz sevinirim.toplam fiyat şuan için ne kadar tutuyor acaba.bide hangi doktoru önerirsiniz.

Back