Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Yakın olması iyi olur tabi bu işlerde git gel çok fazla benim durumumu aileler biliyor.ama hist den haberleri yok

meraba ben yeniyim dün gittim adanaya ankada, turan çetin ve acıbademe gittim.2büçük yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. olmadı.tüp bebeğe karar verdik ama dünkü görüşmelerimde çok heyecansız sıkıntılıydım. sanki olmayacakmış gibi hissediyorum. aklım çok karışık hepsi de aynı işlemleri yapacağını söyledi. bian önce başlayalım olsun bitsin istiyorum. ama bi türlü olacağına dair motive olamıyorum yardım edin

Canm benim ben bugün hamileligimi öğrendim inanamıyorum.Sen de umutsuz düşünme şimdi inanmaman tedavinin olumsuz sonuclanacagi anlamına gelmez.Başkent tüp bebekte çok iyi bir merkez..Allah işini rast getirsin inşallah canm..

Yakın olması iyi olur tabi bu işlerde git gel çok fazla benim durumumu aileler biliyor.ama hist den haberleri yok
evet canım, aslında hiç bilmeseler tercihim ama eşimin annesi zaten aşırı meraklı ve ilgili sağlık konularına, onun bilmesini istemem açıkcası ama bunu eşime de nasıl söyleyecem bilmiyorum şimdilik söylemeyelim dedim. ama ben bugün ablama vs anlattım

slm cnaım hast aradım normalde 28 ekimde arayın demişlerdi 29 ekim den dolayı belki tatil olur diye bunden arayım dedim ,
çok zor düşürdüm sekreter açıyor efendim deyip geri kaptıyor ,
8-9 aramamda kadriye diye bir bayan çıktı inş yarında onun la telefonlaşırım , çok yardımcı oldu

randevu zaten yarım saatte doluyormuş , sabah 8 de ara geç kalma diyor ,

inş yarın randevu alabilirim , sanırım hep çok yogun

başkenti öneririm. belki her merkez aynı işlemi uyguluyor şansları da aynı diyr bakınca aynı gelebilir ama anlaşılamayan ufak engellerin bulunması açısındsn bence başkent hepsinden önde... burada tüp bebek merkezi önerisyle ilgili bir başlık olsa da herkes başkente gidiyor ve memnun olmayan yok sanırım :)

Sayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime
Herkese nasip olsun bu sevincler ..
Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah cnm. Çok güzel haberler bunlar. Benimde umudum artıyor sizleri duydukça. Maşallah.

Ailelere söylenmeyelim gebelik olursa ilerde süpriz yaparız falan de tedavi olduğumdan haberleri olsun istemiyorum sorulara muhatap kalmak istemiyorum hem bu bizim özelimiz falan de

Ailelere söylenmeyelim gebelik olursa ilerde süpriz yaparız falan de tedavi olduğumdan haberleri olsun istemiyorum sorulara muhatap kalmak istemiyorum hem bu bizim özelimiz falan de
N nerdeyim aynen öyle... herkes bilince daha çok soruyorlar noldu noldu diye... ilk olumsuz şeyde de daha çok geriliosun herkes bildiği için. gizleme imkanınız olduğu kadar gizleyin derim. bizim kayınvalde veya anne baba açıısndan cahilce merak veya tepki gibi durumlarımız olmadığından aile arkadaş şu bu kimseden gizlemedik ona rağmen bi sefer olumsuz aşılamam oldu başarısızlık hissi üzüyor insanı... antepte bi iki merkez için başka başlıklarda sakın gitmeyin tarzı yorumlar okumuştum adanaya gelmeye de değer diorm... bir de şartları taşıyorsanız rapor imkanı da var başkentte...

Rapor imkanı derken ?

Canim hayirli olsun degerin katlansin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bu surecte neler yaptin neler yedin hep yattin mi
Çok teşekkür ederim canım..İnşallah Rabbim sana ve evlat isteyen herkese yaşatır bu duyguyu,kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur..Benim ikinci tedavimdi canm.Şöyle soyleyim geçen tedavimde çok fazla dikkat edemedim,misafir ağırladım,hatalı fazlaca hareketim oldu bana göre.Ananas,kabak çekirdeği,ceviz,fındık, badem yedim.Sonucum negatifti,zaten en baştan tahmin etmiştim.Bu tedavimde ilk üç gün wc ve yemek dışında kalkmadım. Yemeğimi bile yattığım yerde doğrulup yedim.3.günden sonra gün içinde 3 4 defa kalkıp 5 10 dk yürüdüm evin içinde.5.günden sonra daha fazla kalkıp yürüdüm ama genelde hep yattım ve iş falan yapmadım. Yine ananas,kivi,ceviz,fındık, badem,kabak çekirdeği yedim ve ilk üç gün havuç suyu içtim sagolsun rosebady arkadaşın ònermesiyle.Sonucum hamdolsun pozitif canm.Kimi daha az yatıyor tutuyor,kiminin tutmuyor.Ben iki tedavime baktığım zaman bu tedavimde daha çok dikkat ettiğim için ve tabiki Allah nasip ettiği için bu sonucu gördüm. İnşallah katlanır ve devam eder,nasip artık. .Sormak istediğin,merak ettiğin birsey olursa herzaman yardimci olmaya çalışırım canm..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin innnşallah..

Teşekkür ederim canım tüm içtenligimle diliyorum darısı sana ve diger arkadaslara olsun.İnnnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız.
Sağol cnm bnm İnşallah hamilelerin duası kabul olur. Yaa çok hevesli bekliyorum ama halaa adet olmadim tedaviye baslayamadim bir türlü stres oldum

Sağol cnm bnm İnşallah hamilelerin duası kabul olur. Yaa çok hevesli bekliyorum ama halaa adet olmadim tedaviye baslayamadim bir türlü stres oldum
Canm daha önce de burda belirtmiştim benim çevremde tüp bebek tedavisi gördüğünü bildiğim kişiler hep buraya gelmiş.Başkent gerçekten işini çok güzel yapıyor. Araştırıyor sorun varsa tedaviyle giderip,sonra tüp bebek tedavisine başlıyor.İnan ve druna güven canm.İnşallah ilk tedavinde güzel sonuçlar alırsın

Amin canim cok tesekkur ederim cvp icin insallah seninde sorunsuz gebeligin olur havuc suyunu bende saracoglundan bugun okudum surec zor allah yardimcimiz olsun
Amin canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Sen de inşallah bir an önce başlar hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın İnşallah canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…