- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.441
Yakın olması iyi olur tabi bu işlerde git gel çok fazla benim durumumu aileler biliyor.ama hist den haberleri yokevet canım benim uzak dört beş saat gibi sürer antep daha yakın oraya mı gitsem öncelikle bilemedim, ailelerinizin haberi oluyo rmu bu duurmlarınızdan?
ben karra veremiyorum söylesem mi söylemesem i ama söyledim bugün istemesem de, çünkü benden beklentileri fazl a oluyo rbazı konularda üstelik çalışıyourm vaktim de yok
Bak maşallah sen de 14 e gelmişsin.Allah bebişini size bagişlasin inşallah canm..Çok güzel bir değer hiç merak etme canim inşallah katlanarak artar değerin çok mutlu oldum senin adına inşallah sağ salim alırsın kucagina
Canm benim ben bugün hamileligimi öğrendim inanamıyorum.Sen de umutsuz düşünme şimdi inanmaman tedavinin olumsuz sonuclanacagi anlamına gelmez.Başkent tüp bebekte çok iyi bir merkez..Allah işini rast getirsin inşallah canm..meraba ben yeniyim dün gittim adanaya ankada, turan çetin ve acıbademe gittim.2büçük yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. olmadı.tüp bebeğe karar verdik ama dünkü görüşmelerimde çok heyecansız sıkıntılıydım. sanki olmayacakmış gibi hissediyorum. aklım çok karışık hepsi de aynı işlemleri yapacağını söyledi. bian önce başlayalım olsun bitsin istiyorum. ama bi türlü olacağına dair motive olamıyorum yardım edin
evet canım, aslında hiç bilmeseler tercihim ama eşimin annesi zaten aşırı meraklı ve ilgili sağlık konularına, onun bilmesini istemem açıkcası ama bunu eşime de nasıl söyleyecem bilmiyorum şimdilik söylemeyelim dedim. ama ben bugün ablama vs anlattımYakın olması iyi olur tabi bu işlerde git gel çok fazla benim durumumu aileler biliyor.ama hist den haberleri yok
öyle bi doktor yok... yani ben de hep soru hazırlayarak giderim hepsini tek tek sorarım ama yine de çıktıktan bi süre sonra doktorun söylediği başka şeyler hakkında soru işaretleri oluşur kafamda... veya benim aklıma gelmez de doktordan çıkıp eşime anlatırken peki neden bu böyleymiş diye eşim sorar... aa hiç aklıma gelmedi sormak derim... doktorların her gelen hastanın tüm sorularını akıl edip de cevaplaması mümkün değil zaten... tedavi sürecinde benim doktorum esra hanımdı. hamile kaldıktan sonra da 33. haftaya kadar tayfun beye gittim. zaten gebelik takibincd bir problemmim olmadığı için doktordan öylr bi beklentim olmadı sorduğum her şeyi de yanıtladı. ama esra hanım o günkü programına göre değiştiğini düşünüorm, ya da o günkü muayenenin niteliğine gerekliliğine göre de olabilir bilemiorm, bazen çok uzun anlatır bazen kısa geçer. sorularını muayene öncesinde sor çünkü yoğun olduğu günlerde muayene çıkışı başka odada bekleyen hastanın yanına gitmiş oluyor giyinip muayene odasındsn çıktığınds göremiorsun.
başkenti öneririm. belki her merkez aynı işlemi uyguluyor şansları da aynı diyr bakınca aynı gelebilir ama anlaşılamayan ufak engellerin bulunması açısındsn bence başkent hepsinden önde... burada tüp bebek merkezi önerisyle ilgili bir başlık olsa da herkes başkente gidiyor ve memnun olmayan yok sanırım :)meraba ben yeniyim dün gittim adanaya ankada, turan çetin ve acıbademe gittim.2büçük yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. olmadı.tüp bebeğe karar verdik ama dünkü görüşmelerimde çok heyecansız sıkıntılıydım. sanki olmayacakmış gibi hissediyorum. aklım çok karışık hepsi de aynı işlemleri yapacağını söyledi. bian önce başlayalım olsun bitsin istiyorum. ama bi türlü olacağına dair motive olamıyorum yardım edin
Ne güzel bir haber canım tebrikler. Allah tamamına erdirsin. MaşallahKızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah cnm. Çok güzel haberler bunlar. Benimde umudum artıyor sizleri duydukça. Maşallah.Sayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime
Herkese nasip olsun bu sevincler ..
Sağol canım benim Allah bu güzel haberi almayi sana ve diger arkadaşlara nasip etsin inşallah canım benim..:)))Ne güzel bir haber canım tebrikler. Allah tamamına erdirsin. Maşallah
Insallah rabbim sizlerede nasip edecek inaniyorum buna .. Sagol canim amin insallah ..Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah cnm. Çok güzel haberler bunlar. Benimde umudum artıyor sizleri duydukça. Maşallah.
Ailelere söylenmeyelim gebelik olursa ilerde süpriz yaparız falan de tedavi olduğumdan haberleri olsun istemiyorum sorulara muhatap kalmak istemiyorum hem bu bizim özelimiz falan deevet canım, aslında hiç bilmeseler tercihim ama eşimin annesi zaten aşırı meraklı ve ilgili sağlık konularına, onun bilmesini istemem açıkcası ama bunu eşime de nasıl söyleyecem bilmiyorum şimdilik söylemeyelim dedim. ama ben bugün ablama vs anlattım
N nerdeyim aynen öyle... herkes bilince daha çok soruyorlar noldu noldu diye... ilk olumsuz şeyde de daha çok geriliosun herkes bildiği için. gizleme imkanınız olduğu kadar gizleyin derim. bizim kayınvalde veya anne baba açıısndan cahilce merak veya tepki gibi durumlarımız olmadığından aile arkadaş şu bu kimseden gizlemedik ona rağmen bi sefer olumsuz aşılamam oldu başarısızlık hissi üzüyor insanı... antepte bi iki merkez için başka başlıklarda sakın gitmeyin tarzı yorumlar okumuştum adanaya gelmeye de değer diorm... bir de şartları taşıyorsanız rapor imkanı da var başkentte...Ailelere söylenmeyelim gebelik olursa ilerde süpriz yaparız falan de tedavi olduğumdan haberleri olsun istemiyorum sorulara muhatap kalmak istemiyorum hem bu bizim özelimiz falan de
Canim hayirli olsun degerin katlansin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bu surecte neler yaptin neler yedin hep yattin miKızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Rapor imkanı derken ?N nerdeyim aynen öyle... herkes bilince daha çok soruyorlar noldu noldu diye... ilk olumsuz şeyde de daha çok geriliosun herkes bildiği için. gizleme imkanınız olduğu kadar gizleyin derim. bizim kayınvalde veya anne baba açıısndan cahilce merak veya tepki gibi durumlarımız olmadığından aile arkadaş şu bu kimseden gizlemedik ona rağmen bi sefer olumsuz aşılamam oldu başarısızlık hissi üzüyor insanı... antepte bi iki merkez için başka başlıklarda sakın gitmeyin tarzı yorumlar okumuştum adanaya gelmeye de değer diorm... bir de şartları taşıyorsanız rapor imkanı da var başkentte...
Çok teşekkür ederim canım..İnşallah Rabbim sana ve evlat isteyen herkese yaşatır bu duyguyu,kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur..Benim ikinci tedavimdi canm.Şöyle soyleyim geçen tedavimde çok fazla dikkat edemedim,misafir ağırladım,hatalı fazlaca hareketim oldu bana göre.Ananas,kabak çekirdeği,ceviz,fındık, badem yedim.Sonucum negatifti,zaten en baştan tahmin etmiştim.Bu tedavimde ilk üç gün wc ve yemek dışında kalkmadım. Yemeğimi bile yattığım yerde doğrulup yedim.3.günden sonra gün içinde 3 4 defa kalkıp 5 10 dk yürüdüm evin içinde.5.günden sonra daha fazla kalkıp yürüdüm ama genelde hep yattım ve iş falan yapmadım. Yine ananas,kivi,ceviz,fındık, badem,kabak çekirdeği yedim ve ilk üç gün havuç suyu içtim sagolsun rosebady arkadaşın ònermesiyle.Sonucum hamdolsun pozitif canm.Kimi daha az yatıyor tutuyor,kiminin tutmuyor.Ben iki tedavime baktığım zaman bu tedavimde daha çok dikkat ettiğim için ve tabiki Allah nasip ettiği için bu sonucu gördüm. İnşallah katlanır ve devam eder,nasip artık. .Sormak istediğin,merak ettiğin birsey olursa herzaman yardimci olmaya çalışırım canm..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin innnşallah..Canim hayirli olsun degerin katlansin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bu surecte neler yaptin neler yedin hep yattin mi
Sağol cnm bnm İnşallah hamilelerin duası kabul olur. Yaa çok hevesli bekliyorum ama halaa adet olmadim tedaviye baslayamadim bir türlü stres oldumTeşekkür ederim canım tüm içtenligimle diliyorum darısı sana ve diger arkadaslara olsun.İnnnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız.
Canm daha önce de burda belirtmiştim benim çevremde tüp bebek tedavisi gördüğünü bildiğim kişiler hep buraya gelmiş.Başkent gerçekten işini çok güzel yapıyor. Araştırıyor sorun varsa tedaviyle giderip,sonra tüp bebek tedavisine başlıyor.İnan ve druna güven canm.İnşallah ilk tedavinde güzel sonuçlar alırsınSağol cnm bnm İnşallah hamilelerin duası kabul olur. Yaa çok hevesli bekliyorum ama halaa adet olmadim tedaviye baslayamadim bir türlü stres oldum
Amin canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Sen de inşallah bir an önce başlar hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın İnşallah canm..Amin canim cok tesekkur ederim cvp icin insallah seninde sorunsuz gebeligin olur havuc suyunu bende saracoglundan bugun okudum surec zor allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?