Çok teşekkür ederim canım..İnşallah Rabbim sana ve evlat isteyen herkese yaşatır bu duyguyu,kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur..Benim ikinci tedavimdi canm.Şöyle soyleyim geçen tedavimde çok fazla dikkat edemedim,misafir ağırladım,hatalı fazlaca hareketim oldu bana göre.Ananas,kabak çekirdeği,ceviz,fındık, badem yedim.Sonucum negatifti,zaten en baştan tahmin etmiştim.Bu tedavimde ilk üç gün wc ve yemek dışında kalkmadım. Yemeğimi bile yattığım yerde doğrulup yedim.3.günden sonra gün içinde 3 4 defa kalkıp 5 10 dk yürüdüm evin içinde.5.günden sonra daha fazla kalkıp yürüdüm ama genelde hep yattım ve iş falan yapmadım. Yine ananas,kivi,ceviz,fındık, badem,kabak çekirdeği yedim ve ilk üç gün havuç suyu içtim sagolsun rosebady arkadaşın ònermesiyle.Sonucum hamdolsun pozitif canm.Kimi daha az yatıyor tutuyor,kiminin tutmuyor.Ben iki tedavime baktığım zaman bu tedavimde daha çok dikkat ettiğim için ve tabiki Allah nasip ettiği için bu sonucu gördüm. İnşallah katlanır ve devam eder,nasip artık. .Sormak istediğin,merak ettiğin birsey olursa herzaman yardimci olmaya çalışırım canm..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin innnşallah..