- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.461
İnşallah cnm inşallah yaa doktora ve hastaneye çok güveniyorum hele seninle de doktorumuz aynı esra hanim olunca bide hamileligini duyunca dahada umutlaniyorum kendim icin bi adet olsaydım 8 gün geçti yaa ben bekledik ce olmuyoCanm daha önce de burda belirtmiştim benim çevremde tüp bebek tedavisi gördüğünü bildiğim kişiler hep buraya gelmiş.Başkent gerçekten işini çok güzel yapıyor. Araştırıyor sorun varsa tedaviyle giderip,sonra tüp bebek tedavisine başlıyor.İnan ve druna güven canm.İnşallah ilk tedavinde güzel sonuçlar alırsın
Adetini görüp bir başladın mı gerisi göz açıp kapayana kadar geçiyor canm.İnşallah bir an önce başlar ve güzel sonuçlar alırsın İnşallah.Umudunu hiç yitirme Esra hanim da çok iyi bir dr..İnşallah cnm inşallah yaa doktora ve hastaneye çok güveniyorum hele seninle de doktorumuz aynı esra hanim olunca bide hamileligini duyunca dahada umutlaniyorum kendim icin bi adet olsaydım 8 gün geçti yaa ben bekledik ce olmuyo
Sağol cnm bnm teşekkür ederim bu iyi niyetin içinAdetini görüp bir başladın mı gerisi göz açıp kapayana kadar geçiyor canm.İnşallah bir an önce başlar ve güzel sonuçlar alırsın İnşallah.Umudunu hiç yitirme Esra hanim da çok iyi bir dr..
İstediğin zaman sor elimden geldiğince yardimci olurum canm.Bizi en iyi yine bizler anlarız..Sağol cnm bnm teşekkür ederim bu iyi niyetin için
Sorunun ne ki Can'ımArkadaşlar Dr la görüştüm belki tek tüpümü bırakıp diğerini alırım dedi duruma göre pazartesi bakalım hayırlısı. Dua edin inşallah
Gerçekten öyle cnm çok seviyorum bu durumu herkesten allah razı olsun bilgilerini paylaşıyor herkes birbirine yardimci oluyor Çok güzel bi ortam senden ve diğer arkadaslara minnettarimİstediğin zaman sor elimden geldiğince yardimci olurum canm.Bizi en iyi yine bizler anlarız..
Canım belki hamilesindir test yaptın mi bende adetimi bekliyorum benimkide olmuyo sanırım stres yaptım ama 8 gün bayağı geçmiş yaniİnşallah cnm inşallah yaa doktora ve hastaneye çok güveniyorum hele seninle de doktorumuz aynı esra hanim olunca bide hamileligini duyunca dahada umutlaniyorum kendim icin bi adet olsaydım 8 gün geçti yaa ben bekledik ce olmuyo
aşılama için de tüp bebek için de başkentin sgk ile anlaşması var. internettn rapor şartları diye araştırabilirsin. eğer şartlarınız uyuyorsa, aşılamada ilaçların bir kısmını ödüyor devlet. aşılama ücreti de 600 falan 70 lirasını ödemiştik sadece. gerisini devlet ödüyor yine 3 sefer. 2 başarısız aşılamadan sonra da 2 veya 3 sefer tüp bebek ücretine destek veriyor sanırım onds ds 2 bin lira civarı az ödemiş oluyorsun net hatırlamıorum ücretleri...Rapor imkanı derken ?
canım dediğin gibi yaptığımız şeylerin belki hiçbir etkisi yok ama negatif de olsa için rahat olacaktı bu sefer... elimden geleni yaptım diyecektin. çok şükür rabbim daha fazla bekletmedi seni... iyi ki devam ettin başkentte... :)Çok teşekkür ederim canım..İnşallah Rabbim sana ve evlat isteyen herkese yaşatır bu duyguyu,kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur..Benim ikinci tedavimdi canm.Şöyle soyleyim geçen tedavimde çok fazla dikkat edemedim,misafir ağırladım,hatalı fazlaca hareketim oldu bana göre.Ananas,kabak çekirdeği,ceviz,fındık, badem yedim.Sonucum negatifti,zaten en baştan tahmin etmiştim.Bu tedavimde ilk üç gün wc ve yemek dışında kalkmadım. Yemeğimi bile yattığım yerde doğrulup yedim.3.günden sonra gün içinde 3 4 defa kalkıp 5 10 dk yürüdüm evin içinde.5.günden sonra daha fazla kalkıp yürüdüm ama genelde hep yattım ve iş falan yapmadım. Yine ananas,kivi,ceviz,fındık, badem,kabak çekirdeği yedim ve ilk üç gün havuç suyu içtim sagolsun rosebady arkadaşın ònermesiyle.Sonucum hamdolsun pozitif canm.Kimi daha az yatıyor tutuyor,kiminin tutmuyor.Ben iki tedavime baktığım zaman bu tedavimde daha çok dikkat ettiğim için ve tabiki Allah nasip ettiği için bu sonucu gördüm. İnşallah katlanır ve devam eder,nasip artık. .Sormak istediğin,merak ettiğin birsey olursa herzaman yardimci olmaya çalışırım canm..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin innnşallah..
Yok cnm malesef iki gün geçince yaptım hemen ama yok stres yaptım galiba bende aşılamaya baslayacam için İnşallah sende vardır bebis cnmC
Canım belki hamilesindir test yaptın mi bende adetimi bekliyorum benimkide olmuyo sanırım stres yaptım ama 8 gün bayağı geçmiş yani
valla benim arkadaşımda vardı. aşılama yaptıracaktı eşi istememişti. o da esra hanıma gitmişti birkaç sefer. sonra kendiliğnden hamile kaldı. başka bir doktora gidip klomen falan da kullandı bi dönem. engel değil diye biliorum ama sanırım büyüklüğü de önemli kistin alınma ölçütü olarak. yarın bilenler bu konuds cevap yazar mutlakaB breakfast çok araştırdım ama henüz çikolata kisti varken tüp bebek yaptıranla karşılaşmadımbende esra hanıma gidiyorum ve diğer ay muhtemelen tüp bebeğe başlayacağız. doktorum kistin hamileliği ya da bebeğin tutunmasını etkilemeyeceğini söyledi ama yinede tedirgin oluyor insan.
Benim durumumda olan veya tanıdığınız arkadaşlarınız var mı acaba?
Aynen canımm ilki negatif olunca ne kadar gel gitler yaşamıştım,kararsız kalmistim.İyi ki devam ettim.Esra hanımı da çok sevdim ya.Dün özellikle teşekkür etmek için bekledim,ameliyattaymiş göremedim.Canm şimdi de ister istemez kafamdan çok geçiriyorum ikiye katlar mi diye?Bir de rabbim nasip etsin tek çift farketmez diyorum ama bu değerle belli olmaz dimi tek ya da çift tutunma olduğu?Ama tabi hiç farketmez rabbim yeterki hayırlısını sagliklisini nasip etsin.canım dediğin gibi yaptığımız şeylerin belki hiçbir etkisi yok ama negatif de olsa için rahat olacaktı bu sefer... elimden geleni yaptım diyecektin. çok şükür rabbim daha fazla bekletmedi seni... iyi ki devam ettin başkentte... :)
Bu arada kac gündür ilk defa bu akşam sabaha kadar uyudum ama sabahın köründe kalktım bu defa.:)Aynen canımm ilki negatif olunca ne kadar gel gitler yaşamıştım,kararsız kalmistim.İyi ki devam ettim.Esra hanımı da çok sevdim ya.Dün özellikle teşekkür etmek için bekledim,ameliyattaymiş göremedim.Canm şimdi de ister istemez kafamdan çok geçiriyorum ikiye katlar mi diye?Bir de rabbim nasip etsin tek çift farketmez diyorum ama bu değerle belli olmaz dimi tek ya da çift tutunma olduğu?Ama tabi hiç farketmez rabbim yeterki hayırlısını sagliklisini nasip etsin.
Canim bendede kist var O yuzden sol tarafım tembel ordan hep az yumurta toplandı doktora sorduğumda küçük hamile kalmanı engellemez dedi çok şükür suana kadar sıkıntım olmadiB breakfast çok araştırdım ama henüz çikolata kisti varken tüp bebek yaptıranla karşılaşmadımbende esra hanıma gidiyorum ve diğer ay muhtemelen tüp bebeğe başlayacağız. doktorum kistin hamileliği ya da bebeğin tutunmasını etkilemeyeceğini söyledi ama yinede tedirgin oluyor insan.
Benim durumumda olan veya tanıdığınız arkadaşlarınız var mı acaba?
Günaydın Canim heyecandan o canim ben kalp atışını duyana kadar böyleydim sabahın 6 sında acardım gözlerimi ama sonra hep uyuyorsun canim yataktan kalkmak istemiyorsunBu arada kac gündür ilk defa bu akşam sabaha kadar uyudum ama sabahın köründe kalktım bu defa.:)
Ayy inşallah canm hiç aralıksız uyuyayim artik ama diğer günlere göre dün sabaha karşı uyanıp uykunun tekrar gelmesini bekleme gibi bir sıkıntım olmadı.Günaydın Canim heyecandan o canim ben kalp atışını duyana kadar böyleydim sabahın 6 sında acardım gözlerimi ama sonra hep uyuyorsun canim yataktan kalkmak istemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?