Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnşallah cnm inşallah yaa doktora ve hastaneye çok güveniyorum hele seninle de doktorumuz aynı esra hanim olunca bide hamileligini duyunca dahada umutlaniyorum kendim icin bi adet olsaydım 8 gün geçti yaa ben bekledik ce olmuyo

Adetini görüp bir başladın mı gerisi göz açıp kapayana kadar geçiyor canm.İnşallah bir an önce başlar ve güzel sonuçlar alırsın İnşallah.Umudunu hiç yitirme Esra hanim da çok iyi bir dr..

İstediğin zaman sor elimden geldiğince yardimci olurum canm.Bizi en iyi yine bizler anlarız..
Gerçekten öyle cnm çok seviyorum bu durumu herkesten allah razı olsun bilgilerini paylaşıyor herkes birbirine yardimci oluyor Çok güzel bi ortam senden ve diğer arkadaslara minnettarim

C
Canım belki hamilesindir test yaptın mi bende adetimi bekliyorum benimkide olmuyo sanırım stres yaptım ama 8 gün bayağı geçmiş yani

Rapor imkanı derken ?
aşılama için de tüp bebek için de başkentin sgk ile anlaşması var. internettn rapor şartları diye araştırabilirsin. eğer şartlarınız uyuyorsa, aşılamada ilaçların bir kısmını ödüyor devlet. aşılama ücreti de 600 falan 70 lirasını ödemiştik sadece. gerisini devlet ödüyor yine 3 sefer. 2 başarısız aşılamadan sonra da 2 veya 3 sefer tüp bebek ücretine destek veriyor sanırım onds ds 2 bin lira civarı az ödemiş oluyorsun net hatırlamıorum ücretleri...

canım dediğin gibi yaptığımız şeylerin belki hiçbir etkisi yok ama negatif de olsa için rahat olacaktı bu sefer... elimden geleni yaptım diyecektin. çok şükür rabbim daha fazla bekletmedi seni... iyi ki devam ettin başkentte... :)

C Cocoko burada çikolata kisti konusunds yorum yapan, kisti aldırdığına pişman olan arkadaşlar vardı diye hatırlıorum. yumurta rezervini olumsuz etkiliyormuş sanırım. sorularını yazarsan bilen arkadaşlar cevaplar

C

Canım belki hamilesindir test yaptın mi bende adetimi bekliyorum benimkide olmuyo sanırım stres yaptım ama 8 gün bayağı geçmiş yani
Yok cnm malesef iki gün geçince yaptım hemen ama yok stres yaptım galiba bende aşılamaya baslayacam için İnşallah sende vardır bebis cnm

B breakfast çok araştırdım ama henüz çikolata kisti varken tüp bebek yaptıranla karşılaşmadım bende esra hanıma gidiyorum ve diğer ay muhtemelen tüp bebeğe başlayacağız. doktorum kistin hamileliği ya da bebeğin tutunmasını etkilemeyeceğini söyledi ama yinede tedirgin oluyor insan.
Benim durumumda olan veya tanıdığınız arkadaşlarınız var mı acaba?

valla benim arkadaşımda vardı. aşılama yaptıracaktı eşi istememişti. o da esra hanıma gitmişti birkaç sefer. sonra kendiliğnden hamile kaldı. başka bir doktora gidip klomen falan da kullandı bi dönem. engel değil diye biliorum ama sanırım büyüklüğü de önemli kistin alınma ölçütü olarak. yarın bilenler bu konuds cevap yazar mutlaka

Aynen canımm ilki negatif olunca ne kadar gel gitler yaşamıştım,kararsız kalmistim.İyi ki devam ettim.Esra hanımı da çok sevdim ya.Dün özellikle teşekkür etmek için bekledim,ameliyattaymiş göremedim.Canm şimdi de ister istemez kafamdan çok geçiriyorum ikiye katlar mi diye?Bir de rabbim nasip etsin tek çift farketmez diyorum ama bu değerle belli olmaz dimi tek ya da çift tutunma olduğu?Ama tabi hiç farketmez rabbim yeterki hayırlısını sagliklisini nasip etsin.

Bu arada kac gündür ilk defa bu akşam sabaha kadar uyudum ama sabahın köründe kalktım bu defa.:)

Canim bendede kist var O yuzden sol tarafım tembel ordan hep az yumurta toplandı doktora sorduğumda küçük hamile kalmanı engellemez dedi çok şükür suana kadar sıkıntım olmadi

Günaydın Canim heyecandan o canim ben kalp atışını duyana kadar böyleydim sabahın 6 sında acardım gözlerimi ama sonra hep uyuyorsun canim yataktan kalkmak istemiyorsun
Ayy inşallah canm hiç aralıksız uyuyayim artik ama diğer günlere göre dün sabaha karşı uyanıp uykunun tekrar gelmesini bekleme gibi bir sıkıntım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…