Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben ve rosebady yaptırdık benim sonuç iyiydi rosebady yüksek çıktı oda transferden önce serum kullandı

Cnm gulsahinda dediği gibi ikimizde yaptırdık iyikide yaptirmisiz tayfun bey dediyse mutlaka yaptır cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun

Cnm hayırlı ugurlu olsun çok Sevindim senin adına allahım nasıl bir mutluluktur o allahım bana ve olmayan arkadaşlarıma yasatsin insallah.
Teşekkür ederim canım tüm içtenligimle diliyorum darısı sana ve diger arkadaslara olsun.İnnnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız.

Yaptirdim canim sonucu bekliyorum negatif bir durumda nasil bir tedavi uygulaniyor onu merak ediyorum
Cnm negatif çıkmıyor sadece degerin yüksekse bağışıklığın yüksek demektir tedaviyle birlikte ilaç tedavisi ve iki kere serum bağlanıyor cnm merak etme en azından tedavisi var cnm inşallah sonucun normal çıkar cnm

Cnm hayırlı ugurlu olsun çok Sevindim senin adına allahım nasıl bir mutluluktur o allahım bana ve olmayan arkadaşlarıma yasatsin insallah.
Ever cnm ama burdan hastane 1 saat Sürüyor çok uzak da değil sen sanırım doğudasın
evet canım benim uzak dört beş saat gibi sürer antep daha yakın oraya mı gitsem öncelikle bilemedim, ailelerinizin haberi oluyo rmu bu duurmlarınızdan?
ben karra veremiyorum söylesem mi söylemesem i ama söyledim bugün istemesem de, çünkü benden beklentileri fazl a oluyo rbazı konularda üstelik çalışıyourm vaktim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…