- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.421
Ben ve rosebady yaptırdık benim sonuç iyiydi rosebady yüksek çıktı oda transferden önce serum kullandıKizlar bende sizleri takip edip yazmayanlardanim hamişlere hayirlisiyla allah kucaklarina almayi nasip etsin tayfun hocanin hastasiyim ilk tedavim basarisiz ikinciyi dondurulmuslarla kasimda dusunuyoruz benden th1/th2 oranini baktirmami istedi sonuc bekliyorum aranizda yaptiran var mi
Evet canim cok sükür deger güzel artmis .. ☺Insallah korkularimda gececek haftaya .. Kucagimiza da alacagiz insallah sag salimCanim bak bebisin sana tutundu artık korkma çok şükür ya çok sevindim inşallah keseyi görüp kalbi duyarsınız
Tesekkur ederim cvp icin canimBen ve rosebady yaptırdık benim sonuç iyiydi rosebady yüksek çıktı oda transferden önce serum kullandı
hayat çok sevindim cnm gözün aydınKızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Cnm gulsahinda dediği gibi ikimizde yaptırdık iyikide yaptirmisiz tayfun bey dediyse mutlaka yaptır cnm inşallah hakkında hayırlısı olsunKizlar bende sizleri takip edip yazmayanlardanim hamişlere hayirlisiyla allah kucaklarina almayi nasip etsin tayfun hocanin hastasiyim ilk tedavim basarisiz ikinciyi dondurulmuslarla kasimda dusunuyoruz benden th1/th2 oranini baktirmami istedi sonuc bekliyorum aranizda yaptiran var mi
MaşallahSayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime
Herkese nasip olsun bu sevincler ..
Sagol canim .. Insallah darisi diger arkadaslarimizin basina ..Maşallahcnm ne güzel artmış değerin sağlıkla devam etsin inşallah hayırlı olsun cnm
Yaptirdim canim sonucu bekliyorum negatif bir durumda nasil bir tedavi uygulaniyor onu merak ediyorumCnm gulsahinda dediği gibi ikimizde yaptırdık iyikide yaptirmisiz tayfun bey dediyse mutlaka yaptır cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun
İnnnşallah canm topikte öyle bir uğur varki.Herkes nasiplensin innnşallah..sırayla bizede gelecek inşallah hayırlısıyla öyle hissediyorum
Teşekkür ederim canımmm Allah razi olsun..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.64 iyi bir değer dimi?Katlanır inşallah..Ayy canim hamilesin çok sevindim ya allah emeklerini boşa çıkartmadı canim çok sevindim inşallah çok güzel hamileliğin gecergecer
Teşekkür ederim canım tüm içtenligimle diliyorum darısı sana ve diger arkadaslara olsun.İnnnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız.Cnm hayırlı ugurlu olsun çok Sevindim senin adına allahım nasıl bir mutluluktur o allahım bana ve olmayan arkadaşlarıma yasatsin insallah.
Cnm negatif çıkmıyor sadece degerin yüksekse bağışıklığın yüksek demektir tedaviyle birlikte ilaç tedavisi ve iki kere serum bağlanıyor cnm merak etme en azından tedavisi var cnm inşallah sonucun normal çıkar cnmYaptirdim canim sonucu bekliyorum negatif bir durumda nasil bir tedavi uygulaniyor onu merak ediyorum
İyi bir değer cnm maşallah katlanacak Allahın izniyleTeşekkür ederim canımmm Allah razi olsun..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.64 iyi bir değer dimi?Katlanır inşallah..
Sağol canımm benimhayat çok sevindim cnm gözün aydınmasallah değerin kat ve kat artsın inşallah cnm
Çok güzel bir değer hiç merak etme canim inşallah katlanarak artar değerin çok mutlu oldum senin adına inşallah sağ salim alırsın kucaginaTeşekkür ederim canımmm Allah razi olsun..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.64 iyi bir değer dimi?Katlanır inşallah..
Amin insallah canim tesekkur ederimCnm negatif çıkmıyor sadece degerin yüksekse bağışıklığın yüksek demektir tedaviyle birlikte ilaç tedavisi ve iki kere serum bağlanıyor cnm merak etme en azından tedavisi var cnm inşallah sonucun normal çıkar cnm
Amin cnm inşallah hepimiz alalımSağol canımm benimAllah sizin de hamileliginizi hayirlisiyla saglicakla tamamına erdirsin innnşallah..
Cnm hayırlı ugurlu olsun çok Sevindim senin adına allahım nasıl bir mutluluktur o allahım bana ve olmayan arkadaşlarıma yasatsin insallah.
evet canım benim uzak dört beş saat gibi sürer antep daha yakın oraya mı gitsem öncelikle bilemedim, ailelerinizin haberi oluyo rmu bu duurmlarınızdan?Ever cnm ama burdan hastane 1 saat Sürüyor çok uzak da değil sen sanırım doğudasın
maşallah canım tamamına ersin inş sağlıkla,Canim bak bebisin sana tutundu artık korkma çok şükür ya çok sevindim inşallah keseyi görüp kalbi duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?