öyle bi doktor yok... yani ben de hep soru hazırlayarak giderim hepsini tek tek sorarım ama yine de çıktıktan bi süre sonra doktorun söylediği başka şeyler hakkında soru işaretleri oluşur kafamda... veya benim aklıma gelmez de doktordan çıkıp eşime anlatırken peki neden bu böyleymiş diye eşim sorar... aa hiç aklıma gelmedi sormak derim... doktorların her gelen hastanın tüm sorularını akıl edip de cevaplaması mümkün değil zaten... tedavi sürecinde benim doktorum esra hanımdı. hamile kaldıktan sonra da 33. haftaya kadar tayfun beye gittim. zaten gebelik takibincd bir problemmim olmadığı için doktordan öylr bi beklentim olmadı sorduğum her şeyi de yanıtladı. ama esra hanım o günkü programına göre değiştiğini düşünüorm, ya da o günkü muayenenin niteliğine gerekliliğine göre de olabilir bilemiorm, bazen çok uzun anlatır bazen kısa geçer. sorularını muayene öncesinde sor çünkü yoğun olduğu günlerde muayene çıkışı başka odada bekleyen hastanın yanına gitmiş oluyor giyinip muayene odasındsn çıktığınds göremiorsun.