- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #7.401
Evet canm pgt..Ne zorluklarla elde ettik..Rabbim kimsenin emeklerini araya vermesin innnşallah..Amin inşallah cnm ya merak ettim pgt mi seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canm pgt..Ne zorluklarla elde ettik..Rabbim kimsenin emeklerini araya vermesin innnşallah..Amin inşallah cnm ya merak ettim pgt mi seninki
Tekrar tebrik ederim cnm değerin kat kat artsın inşallahEvet canm pgt..Ne zorluklarla elde ettik..Rabbim kimsenin emeklerini araya vermesin innnşallah..
bana genel anestezi dediler de o yüzden canım, yani rahim şekli bozukluğuna müdahale gibi, tam olarak anlayamadım aslında kafa gidik bende, doçent de hem lap hem hist o da zaten kesimnlikle genel anestezi ve o bildiğin amliyat gibi zaten,Yok cnm yapoşıklığı açmak için dedi.hem dedi bakarız başka bir sorun var mı diye dedi.çok uzun Süren bir operasyon değil zaten netten videoları izleyebilirsin 10-15 dakika Süren birşey
sanırım her şeye histereskopiyle müdahale edemiorlar.. mesela birkaç başarısız denemeden sonra ovarian drill diye bir şey var. yumurtalıkta delik açıorlar hamile kalmayı kolaylaştırıormuş. ben belki sonra bana da bu yapılır diye düşünmüştğm onu da laporoskopiyle yapıorlar... benim de şekil düzeltildi. genel anesteziyle sedasyon aynı şey değil mi işte? az miktsrda bi ilaç verilior kısa sürede kolayca uyanılıor. hiçbir ağrı falan da olmuor sonrasındabana genel anestezi dediler de o yüzden canım, yani rahim şekli bozukluğuna müdahale gibi, tam olarak anlayamadım aslında kafa gidik bende, doçent de hem lap hem hist o da zaten kesimnlikle genel anestezi ve o bildiğin amliyat gibi zaten,
anlayamadığım madem hist ile içeri görüntüleniyor ve de müdahale de edilebiliyor nedne lap de yapmak isteniyor
sanıırm dr lardan bunların cevabını almam lazım......
Histereskopi Dediğin gibi eğer Tanı Amaçlı ise ofis hist oluyor lokal anestezi yada anestezisiZ Yapılıyor kamera ile girilip rahim içerisi inceleniyor ne var me yok sorun ne bakılıp çıkıyor.bana genel anestezi dediler de o yüzden canım, yani rahim şekli bozukluğuna müdahale gibi, tam olarak anlayamadım aslında kafa gidik bende, doçent de hem lap hem hist o da zaten kesimnlikle genel anestezi ve o bildiğin amliyat gibi zaten,
anlayamadığım madem hist ile içeri görüntüleniyor ve de müdahale de edilebiliyor nedne lap de yapmak isteniyor
sanıırm dr lardan bunların cevabını almam lazım......
Ilk sayfa bombostu birden acildi topik .. Biri hamile kalsada topige ugur gelse diyorduk ki ilk hamile kalan ayagini iyi surtmus arkasindan geldik .. Topik en guzel zamanlarini yasiyor darisi kalanlara insllahhhhh ..İnşallah cnm ya ilk sayfaya bakıyorum da herkes sıra ile hamile kalmış sora nuffin de herhalde:))
ben laparoskopiyle safra kesesi ameliyatı oldum. öyle sanıldığı gibi basit bi işlem değil. dikiş kesinlikle gerekiyor. benim karnımds 4 ayrı delik kaldı...Histereskopi Dediğin gibi eğer Tanı Amaçlı ise ofis hist oluyor lokal anestezi yada anestezisiZ Yapılıyor kamera ile girilip rahim içerisi inceleniyor ne var me yok sorun ne bakılıp çıkıyor.
Ama bazen ufak operasyon gerekebiliyor yapışıklık düzeltme yada ufak polip yada miyom alma.bu işlemler çok kısa sürdüğü için sedasyon Yapılıyor.sedasyon genel anestezi değil.kısa sürecek operasyonlarda KULLANILIYOR .diş ameliyatı tüp bebek için yumurta toplama gibi.bilinç açık ama derin uyku oluyor.genel anestezi farklı onda bilinç falan da gidiyor.
Dr bana hist deyince iyi bir araştırmaya girdim:) ama laparaskopi hakkında geniş bir bilgim yok emin olmamakla birlikte karından ve göbekten de giriliyor hatta 1-2 ufak Dikiş bile gerekebiliyor diye biliyorum.o Yüzden belki genel anestezi gerekiyor olabilir.ama dediğim gibi kesin bir bilgim yok.aynen cnm sen bu soruların cevabını iyi bir Dr bul ve ondan al.
Dedim ya laparaskopi hakkında bilgim yok histereskopi dedi bana Dr ben onun üzerine yoğunlaştım.atkadaşa laparaskopi de gerekebilir genel anestezi yapılacak denilmiş.denekki o Yüzden :)çünkü hist için genel anestezi gerekmiyor.ben dün hemşire randevu verirken özellikle sordum genel anestezi mi diye hayır sedasyon yapılacak çok kısa bir işlem zaten dedi:)ben laparoskopiyle safra kesesi ameliyatı oldum. öyle sanıldığı gibi basit bi işlem değil. dikiş kesinlikle gerekiyor. benim karnımds 4 ayrı delik kaldı...
Insallah doktorun agzinin icine bakiyorum ne diyecek diye oda guzel artmis degerin dedi ☺ Bu sefer olacak insallah dedigin gibi .. Uc gun önce bende hala tik yok diyordum Rabbime şükürler olsun simdi ne konusuyoruz .. Seninde kizina kardes gelecek inaniyorum bu hastane ugurlu gelecek sanada
Allah razı olsun canım. İnnnşallah darısı size olsun.Rabbim herkese nasip etsin innnşallah..Tebrik ediyorum ikinizi de Rabbim sağ salim kucaklayan kullarından eylesin inşaallah. Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah. Kızlar dualarınızı bekliyoruz
evet canım, benim kürtajım sedasyonla olmuş ve üç defa uyanmışım,ve tekrar ilaç vermişler ama ben hatrlamıyorum işlem bititğinde beni dürttüler ve zönk diye hemen yine uynadım, dr bana dedi ki sana verilen ilaç bana verilseydi tüm gün uyurdum nasıl bi bünye varmış dedi zaten normal de de pek uyku tutan biri değilim, sanırım aşırı gerginlikten kaynaklanıyorHistereskopi Dediğin gibi eğer Tanı Amaçlı ise ofis hist oluyor lokal anestezi yada anestezisiZ Yapılıyor kamera ile girilip rahim içerisi inceleniyor ne var me yok sorun ne bakılıp çıkıyor.
Ama bazen ufak operasyon gerekebiliyor yapışıklık düzeltme yada ufak polip yada miyom alma.bu işlemler çok kısa sürdüğü için sedasyon Yapılıyor.sedasyon genel anestezi değil.kısa sürecek operasyonlarda KULLANILIYOR .diş ameliyatı tüp bebek için yumurta toplama gibi.bilinç açık ama derin uyku oluyor.genel anestezi farklı onda bilinç falan da gidiyor.
Dr bana hist deyince iyi bir araştırmaya girdim:) ama laparaskopi hakkında geniş bir bilgim yok emin olmamakla birlikte karından ve göbekten de giriliyor hatta 1-2 ufak Dikiş bile gerekebiliyor diye biliyorum.o Yüzden belki genel anestezi gerekiyor olabilir.ama dediğim gibi kesin bir bilgim yok.aynen cnm sen bu soruların cevabını iyi bir Dr bul ve ondan al.
Insallah canim Rabbim senin kizina da kardes nasip etsin hayirlisiyla en kisa zamanda ..benım kızıma da kardeş gelir inşallah kızlar ne olur bizede dua edin allah rıza için
güzel bir habere çok ihtiyacım var.
10. Gün hist olacak.cnm işte yapılan işleme göre yapılacak uyutma Şekli de Değişiyor demekki.sen önce sana ne işlem yapılacak nasıl bir operasyon onu Öğren inşallah kafana göre bir Dr bulursunevet canım, benim kürtajım sedasyonla olmuş ve üç defa uyanmışım,ve tekrar ilaç vermişler ama ben hatrlamıyorum işlem bititğinde beni dürttüler ve zönk diye hemen yine uynadım, dr bana dedi ki sana verilen ilaç bana verilseydi tüm gün uyurdum nasıl bi bünye varmış dedi zaten normal de de pek uyku tutan biri değilim, sanırım aşırı gerginlikten kaynaklanıyor
laparoskopi bana saçma geliyor şu aşamada açıkcası ama yne de başka dr lara da gideceğim, hist. hadi bi nebze kabul edilebilir mama bana kesin müdahale dendiğinden hist de genel anestezi ile olacak sedasyonla değil dmeişti istanbuldaki dr
of allahım lütfen iyi bi dr la karşılaştırsın beni,
sen adetin kaçıncı günü hist girmiş olacaksın
inş canım sen adana dışında yaşıyorsun değil mi?10. Gün hist olacak.cnm işte yapılan işleme göre yapılacak uyutma Şekli de Değişiyor demekki.sen önce sana ne işlem yapılacak nasıl bir operasyon onu Öğren inşallah kafana göre bir Dr bulursun
Ever cnm ama burdan hastane 1 saat Sürüyor çok uzak da değil sen sanırım doğudasıninş canım sen adana dışında yaşıyorsun değil mi?
Cnm hayırlı ugurlu olsun çok Sevindim senin adına allahım nasıl bir mutluluktur o allahım bana ve olmayan arkadaşlarıma yasatsin insallah.Kızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Ayy canim hamilesin çok sevindim ya allah emeklerini boşa çıkartmadı canim çok sevindim inşallah çok güzel hamileliğin gecergecerKızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Canim bak bebisin sana tutundu artık korkma çok şükür ya çok sevindim inşallah keseyi görüp kalbi duyarsınızSayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime
Herkese nasip olsun bu sevincler ..