- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #7.381
İnşallah canm yarım saat oldu kan vereli.Çok heyecanliyim..Hayat cnm inşallah çok güzel bir değer çıkacak ben inaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm yarım saat oldu kan vereli.Çok heyecanliyim..Hayat cnm inşallah çok güzel bir değer çıkacak ben inaniyorum
Teşekkür ederim canım..Bekliyorum..Güzel haberlerle gelirsin insallah
Cikmadimi sonucun canimİnşallah canm yarım saat oldu kan vereli.Çok heyecanliyim..
Ayyy coook guzel canimmm Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhhhh...Kızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Cnm çok tebrik ederim Rabim Bebeğini sana bağışlasın inşallah çok sevindim darısı bizlere inşallah pgt mi cnm seninkiKızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Kızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
canım ya kaç sefer refresh yaptım deminden beri sayfayı. biliyordum artık sıranın sende olduğunu :) allah tamamına erdirsin emeklerinizin karşılıklarını versin... eşini de tebrik ediorum :)Kızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Cnm çok güzrl maşallah bu sefer olacak inşallahSayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime
Herkese nasip olsun bu sevincler ..
mutluluk tablosu oldu resmen... darısı kalan arkadaşlara... :)Adanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi
Listeyi ilk sayfaya ekleyeyim
Ad hastane infertilitenedeni deneme sonuc
- Gulsah baskent tayfun cok erkek infertiletesi tedaviyle hamile
- Breakfast başkent hastanesi esra hoca sebebebsiz ilk denemede hamile
- Keyra başkent hastanesi hamile
- Rosebady baskent tuplerde sıkıntı hitereskopi oldu 5. Deneme hamile
- Yenidunya başkent hastanesi pinar hanim sebepsiz 3.deneme hamile
- Al_pi başkent hastanesi doğal yolla hamile
- Hayat_gun başkent hastanesi esra hoca 2.tedavi sonuç bekliyor
- Nuffin başkent hastanesi tayfun bey beklemede
- derino başkent hastanesi beklemede
gözün aydın canım çok şükür allah kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrr değerim 64..Sizce..?
Evet HAMİLEYİMMMMMM..
Insallah doktorun agzinin icine bakiyorum ne diyecek diye oda guzel artmis degerin dedi ☺ Bu sefer olacak insallah dedigin gibi .. Uc gun önce bende hala tik yok diyordum Rabbime şükürler olsun simdi ne konusuyoruz .. Seninde kizina kardes gelecek inaniyorum bu hastane ugurlu gelecek sanadaCnm çok güzrl maşallah bu sefer olacak inşallah
Sayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime
Herkese nasip olsun bu sevincler ..
canım ya kaç sefer refresh yaptım deminden beri sayfayı. biliyordum artık sıranın sende olduğunu :) allah tamamına erdirsin emeklerinizin karşılıklarını versin... eşini de tebrik ediorum :)
çok sevindik cnm ya rabbim gönlüne göre versin inşallah katlanarak devam eder
Cnm çok tebrik ederim Rabim Bebeğini sana bağışlasın inşallah çok sevindim darısı bizlere inşallah pgt mi cnm seninki
Sağolun kızlar Allah razı olsun Allah'im bu mutluluğu herrrkese yasatsin.Veson darısı sana ve diger evlat isteyen bütün arkadaslara olsun innnşallah..Ayyy coook guzel canimmm Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhhhh...
İnşallah cnm ya ilk sayfaya bakıyorum da herkes sıra ile hamile kalmış sora nuffin de herhalde:))Insallah doktorun agzinin icine bakiyorum ne diyecek diye oda guzel artmis degerin dedi ☺ Bu sefer olacak insallah dedigin gibi .. Uc gun önce bende hala tik yok diyordum Rabbime şükürler olsun simdi ne konusuyoruz .. Seninde kizina kardes gelecek inaniyorum bu hastane ugurlu gelecek sanada
Amin canım benim inşallah sen de çok güzel haberler alırsın canm..gözün aydın canım çok şükür allah kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah cnm ya merak ettim pgt mi seninkiSağolun kızlar Allah razı olsun Allah'im bu mutluluğu herrrkese yasatsin.Veson darısı sana ve diger evlat isteyen bütün arkadaslara olsun innnşallah..