• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Adanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi

Listeyi ilk sayfaya ekleyeyim

Ad hastane infertilitenedeni deneme sonuc
  1. Gulsah baskent tayfun cok erkek infertiletesi tedaviyle hamile :anneadayı::nazar::halay:
  2. Breakfast başkent hastanesi esra hoca sebebebsiz ilk denemede hamile:anneadayı::nazar::halay:
  3. Keyra başkent hastanesi hamile:anneadayı::nazar::halay:
  4. Rosebady baskent tuplerde sıkıntı hitereskopi oldu 5. Deneme hamile :anneadayı::nazar::halay:
  5. Yenidunya başkent hastanesi pinar hanim sebepsiz 3.deneme hamile:anneadayı::nazar::halay:
  6. Al_pi başkent hastanesi doğal yolla hamile :anneadayı::nazar::halay:
  7. Hayat_gun başkent hastanesi esra hoca 2.tedavi sonuç bekliyor
  8. Nuffin başkent hastanesi tayfun bey beklemede
  9. derino başkent hastanesi beklemede
mutluluk tablosu oldu resmen... darısı kalan arkadaşlara... :)

G gulsahhh01 cnm beni de ilk sayfaya ekler misin başkent kışla Esra hoca sebepsiz infertilite bir de cnm isimleri @ ile etiketler misin son etkinliklerini takip etmek daha kolay oluyor

Son düzenleme:
Cnm çok güzrl maşallah bu sefer olacak inşallah:KK66:
Insallah doktorun agzinin icine bakiyorum ne diyecek diye oda guzel artmis degerin dedi ☺ Bu sefer olacak insallah dedigin gibi .. Uc gun önce bende hala tik yok diyordum Rabbime şükürler olsun simdi ne konusuyoruz .. Seninde kizina kardes gelecek inaniyorum bu hastane ugurlu gelecek sanada ;)

Sayfa hazir mutluyken mutlulugumuz iki kat artsin bende simdi doktordan geldim degerim ilki 305 ikincisi 805 olmus Cok şukür rabbime :dua:
Herkese nasip olsun bu sevincler ..
canım ya kaç sefer refresh yaptım deminden beri sayfayı. biliyordum artık sıranın sende olduğunu :) allah tamamına erdirsin emeklerinizin karşılıklarını versin... eşini de tebrik ediorum :)
çok sevindik cnm ya rabbim gönlüne göre versin :nazar::nazar::KK76::KK76:inşallah katlanarak devam eder
Cnm çok tebrik ederim Rabim Bebeğini sana bağışlasın inşallah çok sevindim darısı bizlere inşallah pgt mi cnm seninki
Ayyy coook guzel canimmm Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhhhh...
Sağolun kızlar Allah razı olsun Allah'im bu mutluluğu herrrkese yasatsin.Veson darısı sana ve diger evlat isteyen bütün arkadaslara olsun innnşallah..

Insallah doktorun agzinin icine bakiyorum ne diyecek diye oda guzel artmis degerin dedi ☺ Bu sefer olacak insallah dedigin gibi .. Uc gun önce bende hala tik yok diyordum Rabbime şükürler olsun simdi ne konusuyoruz .. Seninde kizina kardes gelecek inaniyorum bu hastane ugurlu gelecek sanada :KK66:
İnşallah cnm ya ilk sayfaya bakıyorum da herkes sıra ile hamile kalmış sora nuffin de herhalde:))

Back