- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.041
Evet aslında kimi yatmayı savunuyor kimi fazla yatmamak lazım diyor.Elimden geldiğince dinlenicem inşallah.Crinojel günde bir defa sabah kullaniyorum ama bugün transfer yapıldığı için akşam da bir tane kullandım. Tamm 15 dk yürürüm canm mutlaka.evet tekti. kendini yorma zorlama dinlen bol bol. ama sürekli de yatma ev içinde biraz hareket et. dediğim gibi crinone kullanıosundur uyguladıkran sonra ev içinde 15 dk tut dolan. ben sadece sabahları kullanıordum. dışarı da çıktım ben iki sefer tahlil gününden önce... iyi vakit geçirmek de faydalı sonuçta. çok fazla ne yaptığınla alakalı değil aslında ama dediğin gibi doğru davranmak istiyor insan. yine de belli bir doğru yok bu konuda.
Cnm Merhaba senin adına çok sevindim transferin olmuş hayırlı olsun şimdiden mutlu sona az kaldı inşallah.darısı bizlere olur inşallahEvet aslında kimi yatmayı savunuyor kimi fazla yatmamak lazım diyor.Elimden geldiğince dinlenicem inşallah.Crinojel günde bir defa sabah kullaniyorum ama bugün transfer yapıldığı için akşam da bir tane kullandım. Tamm 15 dk yürürüm canm mutlaka.
Hmm peki tesekkur ederim cnm turan beyle gorustukten sonra kafama yatmazsa kisla baskente gitmeyi dusunuyorum kisla baskent nasil peki tavsiye eder misin?Canim buraya yazanlar hep kisla başkent e gidiyor.Tedavin hayırlı olsun inşallah..
Turan Çetin hakkında hiç bilgim yok malesef.
Hep söylüyorlar eczacilar taksit yapalim mi vs diye ama raporlulara hic söylemediler..ilaçlar pek bulunmayabiliyor eğer raporlu olursa bu tedavi çünkü bende de problem var normalde rapor kapsamına giriyor mersinde aldığım solgarlara ve vitaminlere taksit yapmıştı tüp bebek ilaçlarına da yapıyorsa çok iyi olcak
Ben tavsiye ediyorum herşeyi araştırıyorlar para için yapmıyorlar biri negatif aldi mi hemen neden olmadığına bakıyorlar birşey varsa tedavi ediyorlar bence tercih edilirHmm peki tesekkur ederim cnm turan beyle gorustukten sonra kafama yatmazsa kisla baskente gitmeyi dusunuyorum kisla baskent nasil peki tavsiye eder misin?
Tsk ederim canim tavsiyeni dikkate alacagimBen tavsiye ediyorum herşeyi araştırıyorlar para için yapmıyorlar biri negatif aldi mi hemen neden olmadığına bakıyorlar birşey varsa tedavi ediyorlar bence tercih edilir
Cnm günaydın bende başkent kışlayı tavsiye ederim her yönden çok iyi bir hastane karar vermeden bir araştır cnmHmm peki tesekkur ederim cnm turan beyle gorustukten sonra kafama yatmazsa kisla baskente gitmeyi dusunuyorum kisla baskent nasil peki tavsiye eder misin?
Cnm günaydın sen nasıl rahat edeceksen öyle davran cnm bence en önemli şey stres çünkü elinden geldiğince rahat ol cnm inşallah Allah emeklerinin mukafaatini verecek ben hiç kahve icmedim transferden sonra hala icmiyorum cnmEvet aslında kimi yatmayı savunuyor kimi fazla yatmamak lazım diyor.Elimden geldiğince dinlenicem inşallah.Crinojel günde bir defa sabah kullaniyorum ama bugün transfer yapıldığı için akşam da bir tane kullandım. Tamm 15 dk yürürüm canm mutlaka.
Gunaydin canim cok arastirdim aslinda kisla ve turan cetin arasinda kaldim ama turan cetin hakkinda cok olumlu seyler duydum birkac tanidikta orayi tavsiye edince randevu aldim pazartesi gunu Allah kismet ederse turan cetinle gorusucem eger icime sinmezse kislaya gidecemCnm günaydın bende başkent kışlayı tavsiye ederim her yönden çok iyi bir hastane karar vermeden bir araştır cnm
Günaydın
Canm benim bildiğim hamile kalmayan beş altı tanıdığım vardı hepsi kisla başkente gitti ve olumlu sonuçlandı. Turan Çetin'e de git başkente de sonra kararını ver ama turan çetin i pek duymadım.Başkent bizim yakınlarda ve çevrede tüp bebek denilince bilinen ve tavsiye edilen tek yer diye biliyorum..Hmm peki tesekkur ederim cnm turan beyle gorustukten sonra kafama yatmazsa kisla baskente gitmeyi dusunuyorum kisla baskent nasil peki tavsiye eder misin?
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Sen de inşallah bir an önce başlar bebislerini kucaklarsın canm..Cnm Merhaba senin adına çok sevindim transferin olmuş hayırlı olsun şimdiden mutlu sona az kaldı inşallah.darısı bizlere olur inşallah
Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun senin içine sinmesi önemli zatenGunaydin canim cok arastirdim aslinda kisla ve turan cetin arasinda kaldim ama turan cetin hakkinda cok olumlu seyler duydum birkac tanidikta orayi tavsiye edince randevu aldim pazartesi gunu Allah kismet ederse turan cetinle gorusucem eger icime sinmezse kislaya gidecem
evet canım ben de bugün randevu alacam cuma günü için :) nasıl hissediyorsun kendiniİnşallah canım ben de olumlu hissediyorum ama bilmiyorum yine de.Sıra sana geliyor canm..:))
bugün sorayım olmazsa adana volkan eczanesinden alırım onlarda çok yardımcı oldular bana 2 tedavimdeHep söylüyorlar eczacilar taksit yapalim mi vs diye ama raporlulara hic söylemediler..
Zaten bende alirken bulamiyorum depodan bulup getirtiyorlar .. Sende gittigin bi eczane varsa görüş önceden sor bakalim ..
Gozunaydin canim inşallah güzel sonuçlar alacağım bir tedavi olurgünaydın kızlar nasılsınız yarın için tayfun hocaya randevu aldım :)
Hayırlı olsun inşallah cnm güzel haberlerle gel inşallahgünaydın kızlar nasılsınız yarın için tayfun hocaya randevu aldım :)
hayırlı olsun canım. inşallah sonu güzel olsun :)günaydın kızlar nasılsınız yarın için tayfun hocaya randevu aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?