canım ben bu konularda çok acemiydim ama eşim parası neyse verelim teansfer günü hastanede yat o gece dedi :d tabi oranın öyle yatışlı bi hastane olmadıpından bile haberimiz yok... esra hanım bana, bu kadar meşakkatli bi
iş yapıoruz yatmanın faydası olsa sizi burda bi hafta yatırırız talep etmenize bile gerek olmazdı. aksine kan dolaşımı sağlandığı için hareket etmek mantıken daha iyi demişti. ben transfer beklerken yan yataktaki bayan dondurulmuş transferine gelmişri o anlattı. sedyeyle odaya geleceksin 1,5 saat kadar yatacaksın falan diye... ben gittim transfere ve hemen sonrasında beni hoop diye kaldırıp yürüyerek tuvalete gönderdiler. ordan da odama geldim. üzerimi değiştirip de uzanayım bşraz dedim. üzerimi değiştirip tam uzanacakkem hemşire geldi yatma yatma hareket daha iyi hem artık çıkabilirsniz hastaneden dedi ve biz de kalkıp eve gittik... sedyeyle çıkmadım orda yatmadım diye ben hep negatif düşünüordum ama hastane uygulama şeklini değiştirmiş bi işe yaramadığı için. sonucum da negatif olmadı :) eve gelince de ben genelde uzandım ama crinone kullandıktan sonra en iyi emilim için 10-15 dk yürmek gerekiyor saat tuttum hiç aksatmadım o yürüyüşü. bir de benim yatışım da ohss yüzünden biraz öecburi oldu. belki hasta olmasam o kadar yatmazdım. bu tür şeyleri belirleyici olarak görme yani. embriyonun sağlıklı olması tek önemli şey. o sağlıklı olunca ne olursa olsun tutunuor ve seni bırakmıor