• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

evet tekti. kendini yorma zorlama dinlen bol bol. ama sürekli de yatma ev içinde biraz hareket et. dediğim gibi crinone kullanıosundur uyguladıkran sonra ev içinde 15 dk tut dolan. ben sadece sabahları kullanıordum. dışarı da çıktım ben iki sefer tahlil gününden önce... iyi vakit geçirmek de faydalı sonuçta. çok fazla ne yaptığınla alakalı değil aslında ama dediğin gibi doğru davranmak istiyor insan. yine de belli bir doğru yok bu konuda.
Evet aslında kimi yatmayı savunuyor kimi fazla yatmamak lazım diyor.Elimden geldiğince dinlenicem inşallah.Crinojel günde bir defa sabah kullaniyorum ama bugün transfer yapıldığı için akşam da bir tane kullandım. Tamm 15 dk yürürüm canm mutlaka.

Evet aslında kimi yatmayı savunuyor kimi fazla yatmamak lazım diyor.Elimden geldiğince dinlenicem inşallah.Crinojel günde bir defa sabah kullaniyorum ama bugün transfer yapıldığı için akşam da bir tane kullandım. Tamm 15 dk yürürüm canm mutlaka.
Cnm Merhaba senin adına çok sevindim transferin olmuş hayırlı olsun şimdiden mutlu sona az kaldı inşallah.darısı bizlere olur inşallah

Canim buraya yazanlar hep kisla başkent e gidiyor.Tedavin hayırlı olsun inşallah..
Turan Çetin hakkında hiç bilgim yok malesef.
Hmm peki tesekkur ederim cnm turan beyle gorustukten sonra kafama yatmazsa kisla baskente gitmeyi dusunuyorum kisla baskent nasil peki tavsiye eder misin?

ilaçlar pek bulunmayabiliyor eğer raporlu olursa bu tedavi çünkü bende de problem var normalde rapor kapsamına giriyor mersinde aldığım solgarlara ve vitaminlere taksit yapmıştı tüp bebek ilaçlarına da yapıyorsa çok iyi olcak
Hep söylüyorlar eczacilar taksit yapalim mi vs diye ama raporlulara hic söylemediler..
Zaten bende alirken bulamiyorum depodan bulup getirtiyorlar .. Sende gittigin bi eczane varsa görüş önceden sor bakalim ..

Hmm peki tesekkur ederim cnm turan beyle gorustukten sonra kafama yatmazsa kisla baskente gitmeyi dusunuyorum kisla baskent nasil peki tavsiye eder misin?
Ben tavsiye ediyorum herşeyi araştırıyorlar para için yapmıyorlar biri negatif aldi mi hemen neden olmadığına bakıyorlar birşey varsa tedavi ediyorlar bence tercih edilir

Cnm günaydın sen nasıl rahat edeceksen öyle davran cnm bence en önemli şey stres çünkü elinden geldiğince rahat ol cnm inşallah Allah emeklerinin mukafaatini verecek ben hiç kahve icmedim transferden sonra hala icmiyorum cnm

Cnm günaydın bende başkent kışlayı tavsiye ederim her yönden çok iyi bir hastane karar vermeden bir araştır cnm
Gunaydin canim cok arastirdim aslinda kisla ve turan cetin arasinda kaldim ama turan cetin hakkinda cok olumlu seyler duydum birkac tanidikta orayi tavsiye edince randevu aldim pazartesi gunu Allah kismet ederse turan cetinle gorusucem eger icime sinmezse kislaya gidecem

Canm benim bildiğim hamile kalmayan beş altı tanıdığım vardı hepsi kisla başkente gitti ve olumlu sonuçlandı. Turan Çetin'e de git başkente de sonra kararını ver ama turan çetin i pek duymadım.Başkent bizim yakınlarda ve çevrede tüp bebek denilince bilinen ve tavsiye edilen tek yer diye biliyorum..

Gunaydin canim cok arastirdim aslinda kisla ve turan cetin arasinda kaldim ama turan cetin hakkinda cok olumlu seyler duydum birkac tanidikta orayi tavsiye edince randevu aldim pazartesi gunu Allah kismet ederse turan cetinle gorusucem eger icime sinmezse kislaya gidecem
Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun senin içine sinmesi önemli zaten

Hep söylüyorlar eczacilar taksit yapalim mi vs diye ama raporlulara hic söylemediler..
Zaten bende alirken bulamiyorum depodan bulup getirtiyorlar .. Sende gittigin bi eczane varsa görüş önceden sor bakalim ..
bugün sorayım olmazsa adana volkan eczanesinden alırım onlarda çok yardımcı oldular bana 2 tedavimde

Back