Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnşallah canım çok teşekkür ederim.Sen de inşallah bir an önce başlar bebislerini kucaklarsın canm..
canım kahve konusunda bana dietisyen ilk 3 ay içme demişti. maden suyu ve kahve konusunda. eşim sağolsun 7-8ay kahve içirmedi buna dayanarak bana... hatta sonra esra hanıma gittiğimde sordum çok saçma. günde bi türk kahvesi içebilirsin eşine de esra hanım torpil yaptı bana dersin dedi :d ben türk kahvesini fazla sevmediğim için içmiordum yine de ara sıra dışarda latte içiordum. son zamanlarda da evde sütlü nescafeiçmeye başladım ara sıra. kafein miktarı önemli günlük alınan. sen yine tahlile kadar içme sonra keyifle içersin :) benim tahlil öncesi içtiğim bi türk kahvesinde falda çok net bi bebek çıkmıştı çok mutlu olmuştum :) hala fotoğrafı duruor falın

evet canım ben de bugün randevu alacam cuma günü için :) nasıl hissediyorsun kendini
Fena değilim ama ister istemez taktığım şeyler oluyor hapsirdim,öksürdüm, bu hareketim ani mi oldu vs.Ama genelde yatıyorum bir kaç defa kalktim yürüdüm.İnşallah tedavin güzel sonuçlanır canm..

Ah canım ben de şimdiden bir hissedebilsem bebiş var mı yok mu diye.Keşke hayirlisiyla bu defa olsa..Kahve şimdilik içmem.Test sonrası inşallah pozitifse ara sıra az içerim. Esra hanım çok iyi ya çok sevdim kanım inanılmaz ısındı.

Selam kizlar bende simdi doktor turan cetine on gorusme icin randevu aldim turan cetine giden var mi aranizda?
canım ben iki tedavimi Turan çetinde yaptırdım ilki negatif. ikinci embriyo gelişimi olmadı.3. yapılsaydı yine orda yaptıracaktım. çok ilgiler güler yüzlüler. fakat benim doktorum oradan ayrılmış. fakat arkadaşımın doktoru Turan hocaydı süper bir doktor diyordu şu an 1 yaşında ikizleri var.Turan hoca ile görüşmeni tavsiye ederim.

Fena değilim ama ister istemez taktığım şeyler oluyor hapsirdim,öksürdüm, bu hareketim ani mi oldu vs.Ama genelde yatıyorum bir kaç defa kalktim yürüdüm.İnşallah tedavin güzel sonuçlanır canm..
Canim hiç oksurige falan takılma sen bol bol dinlen arada yürü allahın izniyle hicbir sey olmaz canim inşallah annelerine tutunacaklar canim

Canim hiç oksurige falan takılma sen bol bol dinlen arada yürü allahın izniyle hicbir sey olmaz canim inşallah annelerine tutunacaklar canim
İnşallah canım test gününü sabirsizlikla bekliyorum.Stres hiç iyi değil ama ister istemez aklıma takılıyor bazı şeyler.Şu günler hayırlısıyla geçsin insallah guzel haberler alırım sonunda.

canım benim nasıl öksürdüğümü görmeni isterdim. ohss yüzünden akciğer zarında sıvı birikmesi oldu bende. üst solunum yolları enfeksiyonu üzerine de... mecburen antibiyotik kullandım. öksürmenin hapşırmanın hiçbir zararı yok.

Ayy canm ya çok rahatliyorum böyle güzel yorumlarınızı okuyunca.Yoksa içim içimi yiyecek her bir hareketimde,acabalarimda.Düşündükçe zaman geçmiyor,fazla düşünmek te iyi değil ama bazen elimde olmuyor. Bir yandan sanki pozitif sonuçlanacak gibi umutluyum.

inşallah cnm bugün yarın adetim oldu olacak gibi gidecem allah izin verirse baslayacaz bakalım. .ama seni çok merak ediyorum ben bile sabirsizlandim
İnşallah bir an önce başlar göz açıp kapayana kadar mutlu birsekilde tamamlarsın tedavini.Sonucumu alır almaz hemen buraya yazacam.

Anladim canim tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ikisi arasinda kalmistim pazartesi gunu kararimi verecem insallah hakkimizda hayirlisi olsun

Pazartesi on gorusmeye gidicem canim peki bisey sormak istiyorum turan cetin icin biraz paraci diyorlar bu dogru mu

Pazartesi on gorusmeye gidicem canim peki bisey sormak istiyorum turan cetin icin biraz paraci diyorlar bu dogru mu
bana kalırsa bütün özel klinikler öyleler. mesela orası nasıl bilmiorum ama ankada da kaç yumurta toplanırsa toplansın önce dondurup 500 lira dondurma parası alıp bir sonraki ay transfer yapıorlar... başkentte kimsenin şahsi kazancı yok yapılan işlemlerden. hatta ekstra para harcanacak bi
uygulama sorduğunuzda gerek yoksa gerek yok ona dioalr. bir de rapor şansınız varsa başkentte öyle bi imkan da var... muayene ve tahliller için sigortanızdan yararlanabiliyorsunuz. kurumsal yerler her zaman için bana daha fazla güven veriyor. bir de işin laboratuvar ve embriyolog yönü var. doktor kadar önemli bir faktör de bu. başkentte işinin en iyisi inssnlar çalışıyor bana kalırsa. hemşiresinden doktoruna kimseden olumsuz bir şey yaşamadım şimdiye kadar. aksine hep çok hassas ve ilgili yaklaşıorlar. bunları tartp karar vermek lazım. ama nerede başarının yakalanacğı da belli olmuyor o yüzden karar verecek olan sensin. şimsi başkente gelip başarılı olamazsan ben diğer tarafs gidecektim belki orda olacakrı diye düşüncelere girebilirsin. bu süreç nefes alsan nefes aldın diye kendini suçladığın bir sürece dönebiliyor olumsuz sonuç alınırsa... hakkında hayırlısı olsun. bir de neden iki ayrı hesaptan yazıorsun onu anlayamadım...

benim eşim de ekşisözlğkte bi kadının yazdığı şeyi okumuş. işte ikinci transferiymiş hamile kalmış da hapşırmış o an çocuğmun gittiğini hissettrim falan yazmış sonra düşük yapmış. yok yani bunla alakası yok ama eşim de ben öksürüp hapşırdıkça sabaha kadar kahroluyordu... ve 20 gün çektim bunu. bi süre sonra sıvı yüzünden hiç nefes alamaz hale gelmişrim. kaburgalarım yumruklanıor gibi acıordu. kesinlikle öksüremior hapşıramıordum batma yüzünden. gülemiordum. yatakta dönemiordum. iki hafta böyle geçti sonra bi sabah hapşırdım canım acımadı bayram ettik hapşırdım diye :d benim transfer sonrası sürecim hep kötü geçti ve terslikler aklıma geldikçe hep ağlıordum tutmayacak diye. tuttu pişman oldum bir daha ağlamicam dedim. bu sefer de bu hastalıklar yüzünden bebek gidecek psikolojiisind girip Sürekli ağlıodum. içini ferah tut. embriyo güçlüyse ona hiçbir şey olmayacak. bir şey olursa da bu ssnin yaptığın ya da yapmadığın bir şey yüzünden olmayacak

Evet canm haklısın embriyonun tutunacağı varsa öksürmeyle hapşırmayla gitmez ama zor bir süreç. Hakkımızda hayırlısı olsun.Sen de zor bir süreçten geçmişsin ama maşallah mükafatın şimdi karnında,çok yakında da kucağında olacak inşallah.Evlat çok bambaşka birsey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…