• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm arkadaşlar bir senedir size yazmiyordm 8yillik evliliğim çektiğim acilar hepsi 2gun önce bitti artık bende anneyim 5 tüp 3asilama 1yllk klomen tedavileri 7dusuk 1erken doğum hikayem vardı benim mersinde yaşıyorum gitmedm kadn dogumcu çok az kalmıştır yok bulamadilarnsebebini. Taaa ki o mucize doktorm adana başkent hastanesi TAYFUN Çok la tanışana kadar 2yil takibimi yaptı bnm israrmla tüp yaptı histerskopi vs en sonunda yine onun dediğine döndük doğal dene dedi 1ilacla rabbimde ol dedi ben gebe kaldm takipte dortndortluk gece 2de bile bana cevap verdi serklajimi yaptı herşey çok güzel gitti ve şimdi meleğim kucağında bir gün dedim hocam sevinebilirmiyim artk die doğum yaklaşti hayır kucagna alana kadar sevinmek yok dedi bana şimdi seviniyorm Allah razi olsun ondan iyuki yolum oraya gitmiş bu msj okuyan tedavi düşünen arkadaşlar lütfen ilk ona gidin boşuna ne paranız gider ne siz yipranirsiniz bnm harcadim para 60 bunu gecti hep bos tedavilere yanıtsız sorulara Allahrrazı olsun o insandan ve bni tanıştıran ona yönlendiren arkadaşımdan da tüm sorularınızı cevaolayabilitm bnm gibi arkadaşlara ümit olsun rabbim anneliği hepinize yaşatsın

Anladim canim tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ikisi arasinda kalmistim pazartesi gunu kararimi verecem insallah hakkimizda hayirlisi olsun
canım başkentle ikisini kıyasladığımda paracı gibi gelmediler. zaten tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.ilaçlar için anlaştıkları bir eczane var dışarıda 75 lira olan ilacı 50 liraya veriyorlar zaten sana danışmadan da işlem yapmıyorlar bilmiyorum herkonuda yeterli açıklama yapılıyor ve doktorumu istediğim zaman arayabiliyordum negatif sonuç almama rağmen memnundum.

Slm arkadaşlar bir senedir size yazmiyordm 8yillik evliliğim çektiğim acilar hepsi 2gun önce bitti artık bende anneyim 5 tüp 3asilama 1yllk klomen tedavileri 7dusuk 1erken doğum hikayem vardı benim mersinde yaşıyorum gitmedm kadn dogumcu çok az kalmıştır yok bulamadilarnsebebini. Taaa ki o mucize doktorm adana başkent hastanesi TAYFUN Çok la tanışana kadar 2yil takibimi yaptı bnm israrmla tüp yaptı histerskopi vs en sonunda yine onun dediğine döndük doğal dene dedi 1ilacla rabbimde ol dedi ben gebe kaldm takipte dortndortluk gece 2de bile bana cevap verdi serklajimi yaptı herşey çok güzel gitti ve şimdi meleğim kucağında bir gün dedim hocam sevinebilirmiyim artk die doğum yaklaşti hayır kucagna alana kadar sevinmek yok dedi bana şimdi seviniyorm Allah razi olsun ondan iyuki yolum oraya gitmiş bu msj okuyan tedavi düşünen arkadaşlar lütfen ilk ona gidin boşuna ne paranız gider ne siz yipranirsiniz bnm harcadim para 60 bunu gecti hep bos tedavilere yanıtsız sorulara Allahrrazı olsun o insandan ve bni tanıştıran ona yönlendiren arkadaşımdan da tüm sorularınızı cevaolayabilitm bnm gibi arkadaşlara ümit olsun rabbim anneliği hepinize yaşatsın
Slm sultan ben hamile kalmadan önce test sonuçlarını göstermek için gittiğimde bana seni anlatmıştı çok sevinmiştim banada ilaç verdi onunda etkisiyle ve eşim bayağı ilaç kullandı bende şimdi hamileyim bana mucizelere Inan demisti bizde mucize olmaz demiştim ama oluyormuş bende tayfun beye borçluyum o bizi yönlendirdi doktorla da o konuştu allah razı olsun canim senin adına çok sevindim çok şükür kucağına almışsın sağ salim buyutursun inşallah canim

Merhaba ben yıllardır bu platformu takip ediyorum hep bakıyorum ama hic üye olmadan takip sizin formunuzu okuyana kadar iki gündür durmaksızın okuyorum bugun az önce 709 a ulaştım cok kararsızım bir yıldır nerde baslıyacagıma karar veremiyordun ama sizlerin sayesinde karar verdim kesinlikle başkentte yapacam ama doktor olarak Bülent beyegitmeyi düşünüyorum dün aradım hastaneyi adet olduğunuz zaman arayın dediler simdi benim sizlere bir sorum olacak yedi yıldır evliyim hic gebelik yaşamadım bir aşılama iki tüp bebek negatif bizdeki sorun erkek infertilitesi hem sperm az hem morfoloji kötü neyse yazmama neden olan sorum gelim adetim on gün var burada okuduklarımdan öğrendiğime göre sürem da hasar testi yaptırmıslarben doktorla görüşmeyi bekleyim yoksa düzen labavator yaptıralım mı bana yardımcı olursanız sevinirim

bana kalırsa bütün özel klinikler öyleler. mesela orası nasıl bilmiorum ama ankada da kaç yumurta toplanırsa toplansın önce dondurup 500 lira dondurma parası alıp bir sonraki ay transfer yapıorlar... başkentte kimsenin şahsi kazancı yok yapılan işlemlerden. hatta ekstra para harcanacak bi
uygulama sorduğunuzda gerek yoksa gerek yok ona dioalr. bir de rapor şansınız varsa başkentte öyle bi imkan da var... muayene ve tahliller için sigortanızdan yararlanabiliyorsunuz. kurumsal yerler her zaman için bana daha fazla güven veriyor. bir de işin laboratuvar ve embriyolog yönü var. doktor kadar önemli bir faktör de bu. başkentte işinin en iyisi inssnlar çalışıyor bana kalırsa. hemşiresinden doktoruna kimseden olumsuz bir şey yaşamadım şimdiye kadar. aksine hep çok hassas ve ilgili yaklaşıorlar. bunları tartp karar vermek lazım. ama nerede başarının yakalanacğı da belli olmuyor o yüzden karar verecek olan sensin. şimsi başkente gelip başarılı olamazsan ben diğer tarafs gidecektim belki orda olacakrı diye düşüncelere girebilirsin. bu süreç nefes alsan nefes aldın diye kendini suçladığın bir sürece dönebiliyor olumsuz sonuç alınırsa... hakkında hayırlısı olsun. bir de neden iki ayrı hesaptan yazıorsun onu anlayamadım...
Nasil iki hesap anlamadim cnm?

canım başkentle ikisini kıyasladığımda paracı gibi gelmediler. zaten tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.ilaçlar için anlaştıkları bir eczane var dışarıda 75 lira olan ilacı 50 liraya veriyorlar zaten sana danışmadan da işlem yapmıyorlar bilmiyorum herkonuda yeterli açıklama yapılıyor ve doktorumu istediğim zaman arayabiliyordum negatif sonuç almama rağmen memnundum.
Anladim cnm tahlilleri balcalida mi yaptiriyolar?

Çok şeyler yasamissiniz gerçekten ama çok şükür ki mutlu sona ulasmissiniz gerçekten tayfun bey çok iyi bir dr hiçbir zaman pişman olmadım inşallah bebeğinizi sağlıkla buyutun hayırlı olsun cnm

Merhaba ben yıllardır bu platformu takip ediyorum hep bakıyorum ama hic üye olmadan takip sizin formunuzu okuyana kadar iki gündür durmaksızın okuyorum bugun az önce 709 a ulaştım cok kararsızım bir yıldır nerde baslıyacagıma karar veremiyordun ama sizlerin sayesinde karar verdim kesinlikle başkentte yapacam ama doktor olarak Bülent beyegitmeyi düşünüyorum dün aradım hastaneyi adet olduğunuz zaman arayın dediler simdi benim sizlere bir sorum olacak yedi yıldır evliyim hic gebelik yaşamadım bir aşılama iki tüp bebek negatif bizdeki sorun erkek infertilitesi hem sperm az hem morfoloji kötü neyse yazmama neden olan sorum gelim adetim on gün var burada okuduklarımdan öğrendiğime göre sürem da hasar testi yaptırmıslarben doktorla görüşmeyi bekleyim yoksa düzen labavator yaptıralım mı bana yardımcı olursanız sevinirim
Cnm bence kendi başınıza yaptırmayın zaten Dr uygun görürse yaptırır mutlaka önce bi gidin düşüncelerinizi de paylasin ona gore yolunuzu cizersiniz

h01, post: 48522639, member: 533559"]Slm sultan ben hamile kalmadan önce test sonuçlarını göstermek için gittiğimde bana seni anlatmıştı çok sevinmiştim banada ilaç verdi onunda etkisiyle ve eşim bayağı ilaç kullandı bende şimdi hamileyim bana mucizelere Inan demisti bizde mucize olmaz demiştim ama oluyormuş bende tayfun beye borçluyum o bizi yönlendirdi doktorla da o konuştu allah razı olsun canim senin adına çok sevindim çok şükür kucağına almışsın sağ salim buyutursun inşallah canim[/QUOTE]
Gulsahhh cabmmm çok sevindim senin adına da sende sağ salim kucagna al canm haber ver doğum yapınca dualarm seninle canm

Cnm bence kendi başınıza yaptırmayın zaten Dr uygun görürse yaptırır mutlaka önce bi gidin düşüncelerinizi de paylasin ona gore yolunuzu cizersiniz
Canım tesekkür ederim cevapladıgın için buarada yazılarınız hamile haberine cok sevinmiştim saglıkla kucagına alırsın insallah kararsız kaldıydım Çünkü adetim on gün var adet bitipine randevu vereceğiz dediler on beş gün bulur sonuçları on besi gün içinde cıkıyormus o yüzden sordum normalde ankada tüp bebek merkezi esimde istemişti ama yaptırmadik simdi görüşmeye giderken sonuçlarla gitsem yanında ne yapim bilemedim benim kararsızlıklar işte aslında burda biri yaptırmıştı düzen labavatorında o yüzden öyle düşündüm

Slm canim morfoloji sorunu varsa büyük ihtimal dna hasarida vardır bence başlamadan düzene gidin bir test yaptırın sonucu iki haftaya çıkar onuda alıp doktora gösterin zaten yüksekse sizi urologa gönderir bide sen ilk görüşmeyi yapti mi canim eğer görüşmesinden adetle baslanmiyor rahim filmi istiyorlar kan tahlili yaptırıyorsun ve sulu usg ile rahime bakıyorlar birşey var mi tahmin durumu nasıl diye sonra tedaviye başlıyor canim

h01, post: 48522639, member: 533559"]Slm sultan ben hamile kalmadan önce test sonuçlarını göstermek için gittiğimde bana seni anlatmıştı çok sevinmiştim banada ilaç verdi onunda etkisiyle ve eşim bayağı ilaç kullandı bende şimdi hamileyim bana mucizelere Inan demisti bizde mucize olmaz demiştim ama oluyormuş bende tayfun beye borçluyum o bizi yönlendirdi doktorla da o konuştu allah razı olsun canim senin adına çok sevindim çok şükür kucağına almışsın sağ salim buyutursun inşallah canim
Gulsahhh cabmmm çok sevindim senin adına da sende sağ salim kucagna al canm haber ver doğum yapınca dualarm seninle canm[/QUOTE]
Sağol canim benim inşallah sağ salim alırız kulağımıza Inan hala korkuyorum birşey olacak diye tayfun beyede söylüyorum rahat ol diyor ama insan olamıyor seninle en baştan konuşuyoruz yaşadıkların kolay şeyler değil canim ama çok şükür aldin kucağına allah anali babali büyütsün canim

Canım tesekkür ederim cevapladıgın için buarada yazılarınız hamile haberine cok sevinmiştim saglıkla kucagına alırsın insallah kararsız kaldıydım Çünkü adetim on gün var adet bitipine randevu vereceğiz dediler on beş gün bulur sonuçları on besi gün içinde cıkıyormus o yüzden sordum normalde ankada tüp bebek merkezi esimde istemişti ama yaptırmadik simdi görüşmeye giderken sonuçlarla gitsem yanında ne yapim bilemedim benim kararsızlıklar işte aslında burda biri yaptırmıştı düzen labavatorında o yüzden öyle düşündüm
Biz düzende yaptırdık canim ki sana söyleyeyim eğer hasar varsa tup bebekte olmuyor çünkü embriyo ilerlemiyor turunda bile düşük oluyormuş ve bizde çok yüksekti eşime iki ay öyle ilaç verdiler ki bak çok şükür hamileyim eğer Doktorum bizi testlere yonlendirmrseydi biz hala uğraşıyor olurduk canim çok şükür oldu inşallah burdaki herkez hamile kalır canim

Slm canim morfoloji sorunu varsa büyük ihtimal dna hasarida vardır bence başlamadan düzene gidin bir test yaptırın sonucu iki haftaya çıkar onuda alıp doktora gösterin zaten yüksekse sizi urologa gönderir bide sen ilk görüşmeyi yapti mi canim eğer görüşmesinden adetle baslanmiyor rahim filmi istiyorlar kan tahlili yaptırıyorsun ve sulu usg ile rahime bakıyorlar birşey var mi tahmin durumu nasıl diye sonra tedaviye başlıyor canim
adetliyken arayın diye belki rahim filmi randevusu vermek için söylemişlerdir. bizim bi arkadaşa da öyle demişlerdi ama o ilk görüşmeye gitmişti gerçi. rahim filmim yok falan diye bi konuşma geçti mi? Z Zeyneporhannn

Back