- Konu Sahibi gulsahhh01
- #7.081
Slm arkadaşlar bir senedir size yazmiyordm 8yillik evliliğim çektiğim acilar hepsi 2gun önce bitti artık bende anneyim 5 tüp 3asilama 1yllk klomen tedavileri 7dusuk 1erken doğum hikayem vardı benim mersinde yaşıyorum gitmedm kadn dogumcu çok az kalmıştır yok bulamadilarnsebebini. Taaa ki o mucize doktorm adana başkent hastanesi TAYFUN Çok la tanışana kadar 2yil takibimi yaptı bnm israrmla tüp yaptı histerskopi vs en sonunda yine onun dediğine döndük doğal dene dedi 1ilacla rabbimde ol dedi ben gebe kaldm takipte dortndortluk gece 2de bile bana cevap verdi serklajimi yaptı herşey çok güzel gitti ve şimdi meleğim kucağında bir gün dedim hocam sevinebilirmiyim artk die doğum yaklaşti hayır kucagna alana kadar sevinmek yok dedi bana şimdi seviniyorm Allah razi olsun ondan iyuki yolum oraya gitmiş bu msj okuyan tedavi düşünen arkadaşlar lütfen ilk ona gidin boşuna ne paranız gider ne siz yipranirsiniz bnm harcadim para 60 bunu gecti hep bos tedavilere yanıtsız sorulara Allahrrazı olsun o insandan ve bni tanıştıran ona yönlendiren arkadaşımdan da tüm sorularınızı cevaolayabilitm bnm gibi arkadaşlara ümit olsun rabbim anneliği hepinize yaşatsın