- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.021
amin canım inşallah ... dondurulan embriyon oldu mu peki ?İnşallah canım çok sağol.İnşallah senin tedavin de çokkk güzel ilerler ve mutlu bir şekilde tamamlarsın.
Benim rapor hemen cikmadi bekledim adanada bi sure sonra hastaneyi aradim rapor isi tamam dedi eczacida hataydanda alabilirsiniz sorun olmaz deyince gelip hataydan aldim.. Nakit aldim canim taksit vs sormadim ben :-/tünaydın kızlar nasılsınız ... adana dışından tedaviye gelip raporlu ilaç alanlar ilaçlarını kendi şehirlerinden mi aldılar yoksa adana da mı ? birde ilaçları alırken eczane size taksit yaptı mı kartı ..
Yok canm malesef..Ama bu yavrum ya da yavrularım bana tutunsun yeter canm.amin canım inşallah ... dondurulan embriyon oldu mu peki ?
Sağol canımm darısı sana olsun inşallah..Sonuçlarımız heepp pozitif olsun innnşallah..:)))
ilaçlar pek bulunmayabiliyor eğer raporlu olursa bu tedavi çünkü bende de problem var normalde rapor kapsamına giriyor mersinde aldığım solgarlara ve vitaminlere taksit yapmıştı tüp bebek ilaçlarına da yapıyorsa çok iyi olcakBenim rapor hemen cikmadi bekledim adanada bi sure sonra hastaneyi aradim rapor isi tamam dedi eczacida hataydanda alabilirsiniz sorun olmaz deyince gelip hataydan aldim.. Nakit aldim canim taksit vs sormadim ben :-/
tabi canım rabbim ikisinin tutunmasını nasip etsin.sıradaki sensin öyle hissediyorum :)Yok canm malesef..Ama bu yavrum ya da yavrularım bana tutunsun yeter canm.
İnşallah canım ben de olumlu hissediyorum ama bilmiyorum yine de.Sıra sana geliyor canm..:))tabi canım rabbim ikisinin tutunmasını nasip etsin.sıradaki sensin öyle hissediyorum :)
Cnm çok sevindim transferin olmuş maşallah inşallah bebislerin sımsıkı tutunsunlar sağlıkla devam etsin hayırlı olsun cnmKızlar bebişlerimi aldım geldim.Beş embriyonun ikisinin gelişimi yavasmis.Kalan üçünden ikisi sağlıklı geldi çok şükür ve transfer edildiler.Şimdi geriye test gününü beklemek kaldı.Allah razı olsun hepinizden desteğinizi hiç esirgemediniz.İnşallah sonu güzel olsun..
Çok teşekkür ederim canımm inşallah annelerini birakmasinlar. Bir ya da iki farketmez yeterki olsun bu defa..:))Cnm çok sevindim transferin olmuş maşallah inşallah bebislerin sımsıkı tutunsunlar sağlıkla devam etsin hayırlı olsun cnm
İnşallah canım artık isteyip te hamile olmayan ve sağlıklı evlatlarıni kucaklamayan kalmasın.Darisi diğer arkadaşlara olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canımm inşallah annelerini birakmasinlar. Bir ya da iki farketmez yeterki olsun bu defa..:))
inşallah cnm inşallahİnşallah canım artık isteyip te hamile olmayan ve sağlıklı evlatlarıni kucaklamayan kalmasın.
canımm gözün aydın. inşallah bu sefer güzel haberleri alcaz. yeteri kadarını aldın 2 embriyo transferi de şansını artırıyor. biz çook ısrar ettik iki transfer olsun diye de ikna edemedik :d hayırlsıı işte her şeyin. biz de senin kadar heyecanla bekliyoruz tahlil gününü. çiğ kabak çekirdeği ve ananas diyolar ye bakalım faydası oluodur belki. ben ne olur ne olmaz diye yemiştim :)Kızlar bebişlerimi aldım geldim.Beş embriyonun ikisinin gelişimi yavasmis.Kalan üçünden ikisi sağlıklı geldi çok şükür ve transfer edildiler.Şimdi geriye test gününü beklemek kaldı.Allah razı olsun hepinizden desteğinizi hiç esirgemediniz.İnşallah sonu güzel olsun..
Sağol canım benimm Allah razı olsun..:))Senin tek embriyoydu dimi?İnşallah bu defa olur canm ya benimki de..Ananas kabak çekirdeğine başladım bugün.Çok yatmayım mı canm?Bu benim son şansım gibi görünüyor.Oyüzden doğru olan neyse onu yapmak istiyorum,gerisi Allah'a kalmış.Maşallah 37.haftadasın Allah sağ salim kucağına versin innnşallah canımm.canımm gözün aydın. inşallah bu sefer güzel haberleri alcaz. yeteri kadarını aldın 2 embriyo transferi de şansını artırıyor. biz çook ısrar ettik iki transfer olsun diye de ikna edemedik :d hayırlsıı işte her şeyin. biz de senin kadar heyecanla bekliyoruz tahlil gününü. çiğ kabak çekirdeği ve ananas diyolar ye bakalım faydası oluodur belki. ben ne olur ne olmaz diye yemiştim :)
Canim buraya yazanlar hep kisla başkent e gidiyor.Tedavin hayırlı olsun inşallah..Kizlaaarrrr turan cetine giden yok mu aranizda yardimci olun lutfen ilk denemem olacak ne yapacagimi nasil olacagini bilmiyorum
evet tekti. kendini yorma zorlama dinlen bol bol. ama sürekli de yatma ev içinde biraz hareket et. dediğim gibi crinone kullanıosundur uyguladıkran sonra ev içinde 15 dk tut dolan. ben sadece sabahları kullanıordum. dışarı da çıktım ben iki sefer tahlil gününden önce... iyi vakit geçirmek de faydalı sonuçta. çok fazla ne yaptığınla alakalı değil aslında ama dediğin gibi doğru davranmak istiyor insan. yine de belli bir doğru yok bu konuda.Sağol canım benimm Allah razı olsun..:))Senin tek embriyoydu dimi?İnşallah bu defa olur canm ya benimki de..Ananas kabak çekirdeğine başladım bugün.Çok yatmayım mı canm?Bu benim son şansım gibi görünüyor.Oyüzden doğru olan neyse onu yapmak istiyorum,gerisi Allah'a kalmış.Maşallah 37.haftadasın Allah sağ salim kucağına versin innnşallah canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?