Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Benim rapor hemen cikmadi bekledim adanada bi sure sonra hastaneyi aradim rapor isi tamam dedi eczacida hataydanda alabilirsiniz sorun olmaz deyince gelip hataydan aldim.. Nakit aldim canim taksit vs sormadim ben :-/

Benim rapor hemen cikmadi bekledim adanada bi sure sonra hastaneyi aradim rapor isi tamam dedi eczacida hataydanda alabilirsiniz sorun olmaz deyince gelip hataydan aldim.. Nakit aldim canim taksit vs sormadim ben :-/
ilaçlar pek bulunmayabiliyor eğer raporlu olursa bu tedavi çünkü bende de problem var normalde rapor kapsamına giriyor mersinde aldığım solgarlara ve vitaminlere taksit yapmıştı tüp bebek ilaçlarına da yapıyorsa çok iyi olcak

Cnm çok sevindim transferin olmuş maşallah inşallah bebislerin sımsıkı tutunsunlar sağlıkla devam etsin hayırlı olsun cnm

canımm gözün aydın. inşallah bu sefer güzel haberleri alcaz. yeteri kadarını aldın 2 embriyo transferi de şansını artırıyor. biz çook ısrar ettik iki transfer olsun diye de ikna edemedik :d hayırlsıı işte her şeyin. biz de senin kadar heyecanla bekliyoruz tahlil gününü. çiğ kabak çekirdeği ve ananas diyolar ye bakalım faydası oluodur belki. ben ne olur ne olmaz diye yemiştim :)

Sağol canım benimm Allah razı olsun..:))Senin tek embriyoydu dimi?İnşallah bu defa olur canm ya benimki de..Ananas kabak çekirdeğine başladım bugün.Çok yatmayım mı canm?Bu benim son şansım gibi görünüyor.Oyüzden doğru olan neyse onu yapmak istiyorum,gerisi Allah'a kalmış.Maşallah 37.haftadasın Allah sağ salim kucağına versin innnşallah canımm.

Kizlaaarrrr turan cetine giden yok mu aranizda yardimci olun lutfen ilk denemem olacak ne yapacagimi nasil olacagini bilmiyorum

Kizlaaarrrr turan cetine giden yok mu aranizda yardimci olun lutfen ilk denemem olacak ne yapacagimi nasil olacagini bilmiyorum
Canim buraya yazanlar hep kisla başkent e gidiyor.Tedavin hayırlı olsun inşallah..
Turan Çetin hakkında hiç bilgim yok malesef.

evet tekti. kendini yorma zorlama dinlen bol bol. ama sürekli de yatma ev içinde biraz hareket et. dediğim gibi crinone kullanıosundur uyguladıkran sonra ev içinde 15 dk tut dolan. ben sadece sabahları kullanıordum. dışarı da çıktım ben iki sefer tahlil gününden önce... iyi vakit geçirmek de faydalı sonuçta. çok fazla ne yaptığınla alakalı değil aslında ama dediğin gibi doğru davranmak istiyor insan. yine de belli bir doğru yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…