Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

inşallah 5te 5 ile güzel haber alırsın canım.. hücre aldıktan sonra dondurmadılar mı canım .. benimkiler 3.günden donduruldu 5.güne bekletilmedi ...zaman şimdi geçmek bilmiyordur :)
Aynen canm heyecanliyim.Az önce eksik yazmışım genetik hastaneye sonuç için tahmini bir saat söyleyecek ona göre bir saat öncesinden orda bekleyeceğiz.Dondurulmadi canm yarın 5.günü oluyor embriyoların.
kızlar benim de pgt yoktu ama esra hanım tedbiren bir ksımını 3. günde dondurcaz demişti. 4. gün hepsi devam edior dedi embriyolog... e dondurulacaktı bi kısmı dedim... durumları iyi olduğu için gerek görülmedi gelişimleri iyi gidiyor dedi. son güne kadar da hepsi kalmıştı. yani gerek görseler dondururlardı embriyoları riske atmamak için... ben bi blogda denk gelmiştim o kadar iğneye rağmen tek yumurtası oluşan bi kadındı onun hep 1. gün olmuş transferleri embriyoyu riske atmamak için... 3. denemede hamile kalıp doğum yaptıktan sonra herkese umut olsun diye açmış blogu...

Kizlar transfer olursam transfer sonrasi yürüyerek değilde sedyeyle götürülmek istediğimi söylesem olur mu?Bir de eve geldiğimde nasıl davranmam ve yatarken nasıl yatmam gerekiyor?Sırt üstü,yan farkeder mi?
canım ben bu konularda çok acemiydim ama eşim parası neyse verelim teansfer günü hastanede yat o gece dedi :d tabi oranın öyle yatışlı bi hastane olmadıpından bile haberimiz yok... esra hanım bana, bu kadar meşakkatli bi
iş yapıoruz yatmanın faydası olsa sizi burda bi hafta yatırırız talep etmenize bile gerek olmazdı. aksine kan dolaşımı sağlandığı için hareket etmek mantıken daha iyi demişti. ben transfer beklerken yan yataktaki bayan dondurulmuş transferine gelmişri o anlattı. sedyeyle odaya geleceksin 1,5 saat kadar yatacaksın falan diye... ben gittim transfere ve hemen sonrasında beni hoop diye kaldırıp yürüyerek tuvalete gönderdiler. ordan da odama geldim. üzerimi değiştirip de uzanayım bşraz dedim. üzerimi değiştirip tam uzanacakkem hemşire geldi yatma yatma hareket daha iyi hem artık çıkabilirsniz hastaneden dedi ve biz de kalkıp eve gittik... sedyeyle çıkmadım orda yatmadım diye ben hep negatif düşünüordum ama hastane uygulama şeklini değiştirmiş bi işe yaramadığı için. sonucum da negatif olmadı :) eve gelince de ben genelde uzandım ama crinone kullandıktan sonra en iyi emilim için 10-15 dk yürmek gerekiyor saat tuttum hiç aksatmadım o yürüyüşü. bir de benim yatışım da ohss yüzünden biraz öecburi oldu. belki hasta olmasam o kadar yatmazdım. bu tür şeyleri belirleyici olarak görme yani. embriyonun sağlıklı olması tek önemli şey. o sağlıklı olunca ne olursa olsun tutunuor ve seni bırakmıor

Kizlar transfer olursam transfer sonrasi yürüyerek değilde sedyeyle götürülmek istediğimi söylesem olur mu?Bir de eve geldiğimde nasıl davranmam ve yatarken nasıl yatmam gerekiyor?Sırt üstü,yan farkeder mi?
Canim ben yürüyerek gitmiştim birşey olmaz dediler hemen uzandım eve gidene kadar lavaboya gitmedim evde de dört üstü uzandım hatta ayağının altına yastık koy daha iyi olur canim bide ananas öneriyorlar hergün 1 dilim yemistim inşallah bebisin yasa bebislerin tutunur sana dualarım seninle canim

Canim sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıkların bitti mi çok heyecanlisindir şimdi doğuma karar verdi mi yoksa cuma günümü karar vereceksin

Sağol canım çok teşekkür ederim.Çok aşırı mi sıkışık olmak gerekiyor?Gecen tedavide Afedersiniz çatlayacaktim artık,transferden hemen sonra wcye gittim o yüzden.

Cnm sen hiç merak etme Allah ol derse olur İnşallah. Dikkat etmek tabiki lazım ama hareket etmekte kan dolaşımı için gerekli. Ben evde tüm işlerimi kendim yaptım 5 litre süt bile taşıdım. Benim ki düşmek yerine ne yaptı. Gidip tüplere yerleşti. Normalde gitmesi gerekirken gitmediği yolu tüp bebekte gitmeye çalıştı. Herşey de vardır bir hayır. Allah hayırlısını versin cnm.

Anladım canım içim rahatladı biraz sağol. Tutacağı varsa hersekilde tutar yani.Sana da Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah canm..

Aynen canm haklısın.Çok yatmak ta iyi değilmiş ama hiç riske atmamak için sormak istedim.Çok teşekkür ederim canm..

Sağol canım çok teşekkür ederim.Çok aşırı mi sıkışık olmak gerekiyor?Gecen tedavide Afedersiniz çatlayacaktim artık,transferden hemen sonra wcye gittim o yüzden.
Canim ben hastaneye gitmeden lavaboya gitmiştim yanında iki litre su aldım yol boyu içtim hastanede Hemsire yeter çok icme dedi yani 1-1.5 lt içtim öyle çok sıkışmadim oradayken icmen yeter diyolar

Canim ben hastaneye gitmeden lavaboya gitmiştim yanında iki litre su aldım yol boyu içtim hastanede Hemsire yeter çok icme dedi yani 1-1.5 lt içtim öyle çok sıkışmadim oradayken icmen yeter diyolar
Günaydın kızlar hayat_gün inşallah bugün transferin güzel geçer ve hamile haberlerini alırız canim bu senin son tedavi olur inşallah canim
Günaydın canım inşallah son tedavim olsun.Ben de hastaneye gidince içmeye başlarım o zaman.Tabi transfere karar verilirse..Geçen sefer çok kötüydüm transfer zamanı aşırı sıkışıktım. Bugün inşallah daha iyi gecer.Ama son ana kadar da emin olamicam transfer olacak miyim olmayacak mıyım..?

Aramadilarmi daha canim umutsuzluk karamsarlık yok canim lütfen pozitif ol inşallah güzel haberler gelecek dualarimiz seninle canim

tünaydın kızlar nasılsınız ... adana dışından tedaviye gelip raporlu ilaç alanlar ilaçlarını kendi şehirlerinden mi aldılar yoksa adana da mı ? birde ilaçları alırken eczane size taksit yaptı mı kartı ..

biraz rahatladım ama pgt için hücre sayısı çok önemli yapısı bozulma ihtimali var çünkü o yüzdn çok iyi bir embriyolog tarafından alınması gerekli .. yine de çok rahatladım teşekkürler :)

Aramadilarmi daha canim umutsuzluk karamsarlık yok canim lütfen pozitif ol inşallah güzel haberler gelecek dualarimiz seninle canim
hayat_gun dualarım seninle canım güzel haberler ile dönersin inşallah
Kızlar bebişlerimi aldım geldim.Beş embriyonun ikisinin gelişimi yavasmis.Kalan üçünden ikisi sağlıklı geldi çok şükür ve transfer edildiler.Şimdi geriye test gününü beklemek kaldı.Allah razı olsun hepinizden desteğinizi hiç esirgemediniz.İnşallah sonu güzel olsun..

canım çok mutlu oldum senin adına darısı pozirifi görmemize

Canim benim çok güzel haberler inşallah güzel haberler alacağız senden dualarimiz seninle bugünlerde çok dikkat et kendini çok yorma geri sayım başladı test tarihi ne zaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…