- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #6.981
Dikkat et canm geçmiş olsun..Yazmayinca acaba doğurdu mu dedim.:) Bebişin hayırlı zamanda gelsin inşallah.Canm havuz işleminden bahsetmediler.Yarın kaç embriyo varsa hepsine biyopsi yapılacak. Salı gününe kadar sonuç gelecek,aynı zamanda o zaman embriyoların beşinci günü oluyor.Sonuç geldiğinde sağlıklı ve gelişimi iyi olan varsa transfer edilecek yoksa edilmicek. Yarın işlem sonrası arayıp bilgilendirecekler.Söylediğin iyi oldu ben şimdi sorsam belli olur mu kalitesi sorayım mı yani?canım perşembeden beri hastayım biraz soğuk algınlığıymış gittim doktora. biraz da hız verdim artık evde yapılacak şeylere hasta olmama rağmen :) korku sardı artık iyice ya erken olursa diye... embriyolog aradığında mutlaka kalitelerini de sor sormazsan söylemiorlar. bir de embriyo az kalırsa havuz yapılacaktı sana geçen sefer. olmadı bu sefer öyle olmasını istersin. sonuçta eğer kaç embriyo giderse gitsin pgt için aynı ücreti ödüyorsan dah fazla embriyoya yaptırabilirsin di mi? gerçi donduktan sonra mı pgt ye çözülüp girior yoksa pgt yapıp mı donduruluor bilgim yok ama mutlaka senin için iyi olacak şekilde yönlendirecektir esra hanım