Canım geçmiş olsun. Sadece tuvalete kalkmakla en doğrusunu yapıyorsun. Riskli dönemi geçireceksin yakında zaten biraz dayan. Doktor konusunu ben söyledim acil olunca gelmiyor diye, ama başkentteki hiçbir doktor gelmiyor. Nöbetçi doktor kimse o ilgileniyor acil bir şey için gittiğinizde. Doktorunuz kimse de ona telefonla bilgi veriliyor daha sonra. Gerçi bu sadece başkentte de böyle değil. Acil durum derken kanama falan gibi bir durumda hiçbir doktor hastamın kanaması olmuş kalkıp gideyim demiyor. Ama doğum konusunu kastediyorsan hastası gece doğum yaparken kalkıp gelen doktor sayısı da çok az. Ben çok fazla araştırdığım için biliyorum. Ben de hala ikilemdeyim. 21 eylülde medline da 30unda da tayfun beye yine randevum var ikisini de gitcem sanırım. Başkente kesin karar versem medline randevusunu iptsl ettirirdim ama, artkk 32. Haftada olacağım 21 eylülde. Daha sonraki haftalar bir doktora başlamak için çok geç 32 de geç hatta bence. Yeni doktor tarafından sahiplenilmeme endişem var. Ben nursel hanımdan aldım randevuyu hem gece doğuma gelior hem de normal doğum taraftarı.
Tüp bebek lafını duyan çoğu doktor normal doğumu kabul etmior bile e medline daki birçok doktor da normal doğum yaparsan kendi gelmiyor. Genelde eray memeç yaptırıyormuş sanırım normal doğumları. Başkentten geöen doçent ayşe parlakgümüş de normal doğum yaptırıor ama onun hem muayene hem doğum ücreti diğer doktorlardan fazla. Muayenesi 180 di geçen ay 250 olmuş sanırm. Benim bir sürü sebepten kararım gecikti sen fazla uzatmadan takip için doktoruna karar ver ama şunu unutma, bir sıkıntı yaşadığjnda özel hastanenin acilinde nöbetçi kadın doğumcu olmayacak doktoru arayıp bilgi veriorlar sadece. Ama başkentte öyle olmuor. ben bütün tetkiklerim başkentte yapıldığı için çok kolaylığını yaşadım hep.benim çekindiğim iki şey var tanımadığım bir doktorun doğum yaptırması ikincisi de belki saçma ama odalar falan çok bakımsız çok bunaltıcı geliyor bana başkentin odaları. Geçen bi gece ben de kaldım yemek yemek için olan tepsi kırıktı. Diğer yatağın da yatağı kırıktı. Özel oda olduğu için yemek yerken kalkıp diğer yatağa geçtim uyurken de sağlam olan yatağa geçtim. Ama duyduğum kadarıyla doğum yaptıracak doktorların da hepsi iyiymiş. Sanırım zaten tanışmadığım kalmadı o doktorlardan da... Eşim de tayfun beye güvendiği için son yaşadığımız terslikten sonra başkente daha sıcak bakmaya başladı. Yeni doktora bu kadar güvenebilecek miyiz diyor...