• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Günaydın Kızlar .. Gülşahcım Bayramin nasil gecti :) Gecen bayramdan sonra bu bayram cifte bayram olmustur sana ;)

tayfun bey doçent. bir sürü başkent hastanesi var ama infertilite tedavileri kışlada yapılıyor. kadın doğum da seyhanda. ben esfa hanıma gitmden önce 6 ay kadar da seyhanda hakan kalaycıya gittim. her ay folikül tKibi yaptı kendiliğinden oluşuyor mu diye ve rahim filmi çektirdi. folikül krmdiliğinden oluşmayınca beni tayfun beye yönlendirmişti. randevu hemen alınamıyor yoğun oluyorlar. o zaman bana gelecek ay arayıp bi sonraki aya randevu alın demişlerdi. esra hanım da aynı şekildeydi. bi tanısık vasıtasıyla esra hanıma daha erken randevu alabilince ben ona gittim. aşılama için de kışlaya gidiyorsun sonuçta. ama onun haricinde aşılama ve tüp bebek isteğiniz yoksa orda yapılacak pek bir şey yok. rahim filmin varsa bi sefer muayene olup tavsiye isteyebilirsin belki. durumunun ne olduğunu bilmediğim için bu kadar bilgi verebildim :)
Çok Sağol cnm açıklayıcı olmuş.teşekkür ederim

Benim durum Karışık bir kızım var 4,5 Yaşında 2,5 senedir ikinci için uğraşıyorum.4 kaybım var bütün testlerim hazır genetik- sperm- hsg-dna hasar testi-hormon testleri falan..... Bir sorun yok sebepsiz infertilite.zor hamile kalıyorum kalınca da kalp atışı yok boş gebelik yada gelişme olmuyor kürtaj oluyorum.

Tüp bebek işi şöyle Dr kayıpların Bebeğin genetik bozukluğumdan olabilir dedi o Yüzden pgt yi düşün dedi.yani transferden önce beneğin genetiğine bakacaklar sağlıklı ise transfer olacak..daha önce Adıyaman'da idik malum şartlar kısıtlı idi şimdi böyle bir şansımız var daha Detaylı bir muayene görmedikleri başka bir sorun mu var?? Bunlara bakılsın istiyorum gerekirse tüp bebeğe gireceğiz:(

Çok Sağol cnm açıklayıcı olmuş.teşekkür ederim

Benim durum Karışık bir kızım var 4,5 Yaşında 2,5 senedir ikinci için uğraşıyorum.4 kaybım var bütün testlerim hazır genetik- sperm- hsg-dna hasar testi-hormon testleri falan..... Bir sorun yok sebepsiz infertilite.zor hamile kalıyorum kalınca da kalp atışı yok boş gebelik yada gelişme olmuyor kürtaj oluyorum.

Tüp bebek işi şöyle Dr kayıpların Bebeğin genetik bozukluğumdan olabilir dedi o Yüzden pgt yi düşün dedi.yani transferden önce beneğin genetiğine bakacaklar sağlıklı ise transfer olacak..daha önce Adıyaman'da idik malum şartlar kısıtlı idi şimdi böyle bir şansımız var daha Detaylı bir muayene görmedikleri başka bir sorun mu var?? Bunlara bakılsın istiyorum gerekirse tüp bebeğe gireceğiz:KK43:
O zaman doğru yer kışla başkent. Doktor da esra hanımı da tayfun beyi de kendi adıma tavsiye ederim. 2,5 yılda 4 tane gebelik de çok zor hamile kalmak değil bence. İnşallah neyden kaynaklandığı bir an önce bulunur. Zaman kaybetmeden doktora karar verip randevu al derim. Biraz ileri tarihli oluyor çünkü randevular. Bir defer gidersin sonraki randevularda adetin 2. Gününde çağırıyorlar. İlk gidişten sonra artık kendi hastaları olduğun için ikinci randevunu hemen ayarlıorlar ertesi güne.

Günaydın Kızlar .. Gülşahcım Bayramin nasil gecti :) Gecen bayramdan sonra bu bayram cifte bayram olmustur sana :KK66:
Çok iyiydi Canim çok şükür bayramdan önce kalp atışını duyduk ya o yuzden daha güzel geçti bu bayram annemler geldi yoğun geçti sen nasılsın Canim ne zaman başlıyor tedavin nasıl geçti bayramın

O zaman doğru yer kışla başkent. Doktor da esra hanımı da tayfun beyi de kendi adıma tavsiye ederim. 2,5 yılda 4 tane gebelik de çok zor hamile kalmak değil bence. İnşallah neyden kaynaklandığı bir an önce bulunur. Zaman kaybetmeden doktora karar verip randevu al derim. Biraz ileri tarihli oluyor çünkü randevular. Bir defer gidersin sonraki randevularda adetin 2. Gününde çağırıyorlar. İlk gidişten sonra artık kendi hastaları olduğun için ikinci randevunu hemen ayarlıorlar ertesi güne.
Anladım cnm çok Sağol 2,5 senede 2 kayıp oldu diğerleri daha önce idi.aynen Katılıyorum gebelik değil.hiç olmasa daha iyi her kürtajda 2-3 ayım boş geçiyor.esra hocaya karar kıldım randevu alacağım artık ne zamana verirlerse :) o zamana kadar doğal yoldan denemelere devam:)

Anladım cnm çok Sağol 2,5 senede 2 kayıp oldu diğerleri daha önce idi.aynen Katılıyorum gebelik değil.hiç olmasa daha iyi her kürtajda 2-3 ayım boş geçiyor.esra hocaya karar kıldım randevu alacağım artık ne zamana verirlerse :) o zamana kadar doğal yoldan denemelere devam:)
Ben o zamana kadar korun derim. Çünkü genetik bozukluk riskinden bahsetmiş doktorun. Yine bir gebelik yaşayıp sonu kürtaj olursa dediğin gibi hem psikolojik olarak zor olur hem de zman kaybedersin yine.

Ben o zamana kadar korun derim. Çünkü genetik bozukluk riskinden bahsetmiş doktorun. Yine bir gebelik yaşayıp sonu kürtaj olursa dediğin gibi hem psikolojik olarak zor olur hem de zman kaybedersin yine.
Dr sadece tahminde bulundu.sonuçta sağlıklı bir de kızım var.kayıpların tam nedenini bilmiyorum.tüp bebek de de kaybetme riskim var sonuçta

Amin canım sağol. Baya yorucu olacak sanırım doğuma kadar :)
Canim kendini fazla yormamaya çalış,yavaş yavas yormadan isini yap.Yardım eden vardi galiba.Çünkü bu halde tek basina yapamazsin.Bebiş geldiğinde enazindan bütün işler bitmiş olacak ve yavruna bolca zaman ayirabileceksin Allah'in izniyle..:))

Dr sadece tahminde bulundu.sonuçta sağlıklı bir de kızım var.kayıpların tam nedenini bilmiyorum.tüp bebek de de kaybetme riskim var sonuçta
Rosebady de de aynı sorun vardı belki o daha fazla yardımcı olabilir. Onun da ortaokula giden oğlu var ama birkaç düşük yaşadı. gerçi ona pgt yapılmadı diye hatırlıyorum ama kendi daha ayrıntılı anlatabilir rosebady rosebady ben olsam risk almazdım cesaret edemezdim yeniden kendi kendime hamile kalmaya.

Canim kendini fazla yormamaya çalış,yavaş yavas yormadan isini yap.Yardım eden vardi galiba.Çünkü bu halde tek basina yapamazsin.Bebiş geldiğinde enazindan bütün işler bitmiş olacak ve yavruna bolca zaman ayirabileceksin Allah'in izniyle..:))
var canım annem geldi yarından itibRen de temilikçi gelecek. ama işte komuta bende :d gidip yatamıorum rahat oturamamak bile yoruyor... hayırlısıyla bi bitireeydik de doğumdan önce dinlenseydim biraz :)

Rosebady de de aynı sorun vardı belki o daha fazla yardımcı olabilir. Onun da ortaokula giden oğlu var ama birkaç düşük yaşadı. gerçi ona pgt yapılmadı diye hatırlıyorum ama kendi daha ayrıntılı anlatabilir rosebady rosebady ben olsam risk almazdım cesaret edemezdim yeniden kendi kendime hamile kalmaya.
Veson Veson cnm doğru diyorsun iki dusugum oldu tüp tedavisinde en son bu tedavide Dr um bağışıklık testi istedi ve doğal yoldan gebeligim olmasına rağmen yüksek çıktı vücut embiriyoları kabul etmiyormus bu tedavide onun da tedavisini yaptırdı drum çok şükür şimdilik herşey yolunda bizede kanda genetik yapılmıştı sorun yok demişti Dr ozaman veson cnm başkenti seçmekte en doğru seçimi yapmissin çünkü herşeyi araştıriliyor cnm

var canım annem geldi yarından itibRen de temilikçi gelecek. ama işte komuta bende :d gidip yatamıorum rahat oturamamak bile yoruyor... hayırlısıyla bi bitireeydik de doğumdan önce dinlenseydim biraz :)
Cnm sen yinede yorma kendini güzel günlerde oturun inşallah evinizde mis gibi oldu ne guzel

Veson Veson cnm doğru diyorsun iki dusugum oldu tüp tedavisinde en son bu tedavide Dr um bağışıklık testi istedi ve doğal yoldan gebeligim olmasına rağmen yüksek çıktı vücut embiriyoları kabul etmiyormus bu tedavide onun da tedavisini yaptırdı drum çok şükür şimdilik herşey yolunda bizede kanda genetik yapılmıştı sorun yok demişti Dr ozaman veson cnm başkenti seçmekte en doğru seçimi yapmissin çünkü herşeyi araştıriliyor cnm
Çok Sağol cnm Rabbim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ben de düşük olsa yine iyi en azından doğal yolla kurtuluyorsun hep kürtaj olmak zorunda kaldım.vücut atma olayı değil yani.baktırmadığımız tetkik kalmadı gibi.artık bir de teşekküllü hastaneye gideyim diyorum.bakalım ordaki Dr lar ne diyecek

Çok Sağol cnm Rabbim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ben de düşük olsa yine iyi en azından doğal yolla kurtuluyorsun hep kürtaj olmak zorunda kaldım.vücut atma olayı değil yani.baktırmadığımız tetkik kalmadı gibi.artık bir de teşekküllü hastaneye gideyim diyorum.bakalım ordaki Dr lar ne diyecek
Amin cnm inşallah sen Dr herseyini anlat o zaten sana en doğru yolu gostecektir cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun

Sonraki yorumlarında okudum canm annen gelecekmiş.Temizlikçi de geldimi tamam canım sen kendini hiç yorma zorlanirsin ve zaten erken doğum riskin var.Sadece söylersin ne nereye katılacak nasıl olacak diye.Maşallah canım az kaldı doğuma..Allah yardımcınız olsun inşallah.Maşallah subhanallah diyim şu an tatlı bir heyecan icindesinizdir.Allah o güzel günleri fazlasıyla bir ömür yasatsin innnşallah..

İnşallah saglikla dogaldan kalirsin cnm birşeyler kullaniyormusun
Vitamin gibi falan mı? Sadece folik asit.kür falan diyorsan onları çok Yaptım değişik değişik artık sıkıldım hiçbirinden fayda görmedim en azından gebe kalamadım.yumurtlama sorunum yok çok şükür ovu takibi de yapıyorum dakik olmasa da regl günlerim düzenli sayılır.

Inşallah cnm inşallah tüp bebek denilince ayaklarım hep geri geri gidiyor:KK17:
Senin hikayen nasıl

Vitamin gibi falan mı? Sadece folik asit.kür falan diyorsan onları çok Yaptım değişik değişik artık sıkıldım hiçbirinden fayda görmedim en azından gebe kalamadım.yumurtlama sorunum yok çok şükür ovu takibi de yapıyorum dakik olmasa da regl günlerim düzenli sayılır.

Inşallah cnm inşallah tüp bebek denilince ayaklarım hep geri geri gidiyor:KK17:
Senin hikayen nasıl
Evet cnm onu demek istedim ama sana Qenzim kullanmanı öneririm cnm faydası çok var cnm
Cnm benim doğal yoldan iki dış gebeligim oldu tupumun biri alındı diğeri de işlevini kaybetti o yüzden tupbebege yoneldik biz cnm sonra işte tedaviylede iki dusuk yaşadım en son tedavide bağışıklık tedavisiyle çok şükür bugüne geldik cnm

Evet cnm onu demek istedim ama sana Qenzim kullanmanı öneririm cnm faydası çok var cnm
Cnm benim doğal yoldan iki dış gebeligim oldu tupumun biri alındı diğeri de işlevini kaybetti o yüzden tupbebege yoneldik biz cnm sonra işte tedaviylede iki dusuk yaşadım en son tedavide bağışıklık tedavisiyle çok şükür bugüne geldik cnm
Evet cnm bir denemediğim bu vitaminler kaldı.zor da olsa hamile kalmışsın Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.bu qenzim i ecAnelerde bulabilir miyiz?

Back