• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet canım sezaryen olursa 40 gün falan kaldı. Bütün ev boyanıor 4-5 gün sürecek ama yarın annem yanımda olacak. Ondan sonra yorulmam. Bakim koku artarsa yarın evde kalmam zaten. Benim tayfun beye randevum 30unda. 21inde medline a gitcem. Maksat arayı açmadan bebeği görmüş olalım. :) siz hala kışlaya mı gidiykrsunuz yav? Ne zaman seyhana gitmeye başlayacaksınız? Muayene sonrası planınız varsa katılmaya çalışırım :)
Ay maşallah az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah evet cnm kışlaya gidiyoruz hala tmm cnm olmazsa ben seni ararim duruma göre sen şimdi bolbol dinlen gorusuruz inşallah

Evet canım sezaryen olursa 40 gün falan kaldı. Bütün ev boyanıor 4-5 gün sürecek ama yarın annem yanımda olacak. Ondan sonra yorulmam. Bakim koku artarsa yarın evde kalmam zaten. Benim tayfun beye randevum 30unda. 21inde medline a gitcem. Maksat arayı açmadan bebeği görmüş olalım. :) siz hala kışlaya mı gidiykrsunuz yav? Ne zaman seyhana gitmeye başlayacaksınız? Muayene sonrası planınız varsa katılmaya çalışırım :)
Müthiş olur Canim biz hiç konuşmadık ama ayarlayalım ben eşimi gönderirim beraber otururuz birşeyler içeriz Tayfun bey bizi kışlada muayene ediyor aslında Seyhan1 bana çok yakın bidahakine orayı söyleyeyim Canim boya kokusu baş ağrısı yapar aman dikkat et sen doğumu nerde yapacağına karar vermedin demi inşallah herşey gönlünce olur canim

Selam kızlar nasıl gidiyor? Kaçınaydı bi sonraki randevunuz aynı güne almıştınız gülşahla ayşe :) benim zamanım ilerliyor. Çabucak yorulmaya başladım artık. Yorulmak derken hemen kasık ağrısı veya kasık kemiklerimde ağrı hissetmeye başlıorum. Bugün evde boya yapılmaya başladı haliyle dün yoruldum baya :KK43: bugün dinlenmeye çalışıorum yatak odasını yarına bırak dedik boyacıya. Eşim de işe gitti bugün. Ev düzene girse de artık bebişin odasını düzenlesek :)
Maşallah canm hazırlıklara başladınız. Bebis mis gibi eve yerlesecek Allah'in izniyle.Kendini fazla yorma canım,suan daha da zorlaniyorsundur..Allah kolaylik versin,bir sancıda kucağına almayi nasip etsin innnşallah..

Slm kızlar herkes iyi mi inşallah. Biz yine hastanede yattıktan taburcu olduk şükür evde hiç kalkmadan yatıyorum. Yarın kısla da randevum var. Bu geceyi hayirlisiyka atlatip yarın doktordan güzel şeyler duymayi umud ediyorum
Cnm inşallah yarın güzel şeyler duyarsin Allah isini rast getirsin inşallah

Slm kızlar herkes iyi mi inşallah. Biz yine hastanede yattıktan taburcu olduk şükür evde hiç kalkmadan yatıyorum. Yarın kısla da randevum var. Bu geceyi hayirlisiyka atlatip yarın doktordan güzel şeyler duymayi umud ediyorum
Hayırdır Canim geçmiş olsun inşallah yarın güzel haberlerle donersin doktor bunun için ne diyor ikiz diye öyle oluyor olabilirmi

Esra hocanın hastası olan var mı? Adana dan hangi Dr lar önerebilirsiniz?
Cnm Esra hanımın hastalarida var burada görürlerse yardımcı olurlar zaten ben tayfun beyin hastasiyim ve Dr dan çok memnunum ama şunu söyleyeyim başkentte kötü bir dr yok bence inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Canım geçmiş olsun. Kanama yüzünden mi kaldın hastanede? Bazı gebelikler böyle zor geçebiliyor üzülme lütfen. Belki daha önce yüz kere söylemişimdir ablam da kızkardeşim de 9 ay sürekli kanama yaşayarak geçirdiler hamileliklerini. İkisinin de oğlu var ve sağlıklı bi şekilde doğdular. Geçmiş olsun tekrar :(

Müthiş olur Canim biz hiç konuşmadık ama ayarlayalım ben eşimi gönderirim beraber otururuz birşeyler içeriz Tayfun bey bizi kışlada muayene ediyor aslında Seyhan1 bana çok yakın bidahakine orayı söyleyeyim Canim boya kokusu baş ağrısı yapar aman dikkat et sen doğumu nerde yapacağına karar vermedin demi inşallah herşey gönlünce olur canim
Canım yok karar veremedim. O yüzden iki doktora da gitmeye başlayacağım bu hafta. Eşim başkent taraftarı oldu artık ama yine de tercih benim. Bir ordaki randevuya gideyim de bakalım neler olacakk. Annem geldi yorulmam dedim ama benim başında durmam gerekior şu atılacak bu buraya konacak demek için. Şu an hala yataktan kalmamıorm yorgunluktan.. Birkaç gün daha sürecek bu işler... Ayşede numaram var ararsınız bir yere oturacak olursanız :)

Cnm Esra hanımın hastalarida var burada görürlerse yardımcı olurlar zaten ben tayfun beyin hastasiyim ve Dr dan çok memnunum ama şunu söyleyeyim başkentte kötü bir dr yok bence inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Tayfun bey de aynı yerde mi? Prof mu? Kaç tane başkent hastanesi var Esra hnm kışlada sanırım Adana'nın yabancısıyım

Peki normal muayene Yapılıyor mu biz henüz tüp bebek için kararsıxız
tayfun bey doçent. bir sürü başkent hastanesi var ama infertilite tedavileri kışlada yapılıyor. kadın doğum da seyhanda. ben esfa hanıma gitmden önce 6 ay kadar da seyhanda hakan kalaycıya gittim. her ay folikül tKibi yaptı kendiliğinden oluşuyor mu diye ve rahim filmi çektirdi. folikül krmdiliğinden oluşmayınca beni tayfun beye yönlendirmişti. randevu hemen alınamıyor yoğun oluyorlar. o zaman bana gelecek ay arayıp bi sonraki aya randevu alın demişlerdi. esra hanım da aynı şekildeydi. bi tanısık vasıtasıyla esra hanıma daha erken randevu alabilince ben ona gittim. aşılama için de kışlaya gidiyorsun sonuçta. ama onun haricinde aşılama ve tüp bebek isteğiniz yoksa orda yapılacak pek bir şey yok. rahim filmin varsa bi sefer muayene olup tavsiye isteyebilirsin belki. durumunun ne olduğunu bilmediğim için bu kadar bilgi verebildim :)

Canım yok karar veremedim. O yüzden iki doktora da gitmeye başlayacağım bu hafta. Eşim başkent taraftarı oldu artık ama yine de tercih benim. Bir ordaki randevuya gideyim de bakalım neler olacakk. Annem geldi yorulmam dedim ama benim başında durmam gerekior şu atılacak bu buraya konacak demek için. Şu an hala yataktan kalmamıorm yorgunluktan.. Birkaç gün daha sürecek bu işler... Ayşede numaram var ararsınız bir yere oturacak olursanız :)
Canim allah yardımcin olsun yinede dikkatli ol bebis zamanında gelsin Canim yorulmadan yap düzeni sen kuracaksın ama yavaş hareket et Canim inşallah seninlede gorusebiliriz perşembe ayarları inşallah canim

Back