• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm kızlar dün gece 4 te kusmaya başladım saat 7.30 a kadar kustum sonra hastaneye gittim serum taktılar saat 10.30 da hastaneden çıktık kızlar benim ateşin var ben ne yapayım sabahtan beri arttı gecmiyo arada titriyorum off ya ilk defa böyle kötü oldum

Tamam kızlar artık bugün başlarım.İmom omegayi bir iki haftadir kullanıyordum zaten.Gülşah canm dra gittiğimde sendeki ilaçları yazarsa aynı gün kullanmam gerekecek.Acaba bayram sonrası hemen arayıp sorsam hangi ilaçları kullanacağımı söylerler mi?
Tabi aynı gün başlıyorsun ama sen arasan söylemezler canım istersen yine ara sor canım ben hemen gönderirim sana

Slm kızlar dün gece 4 te kusmaya başladım saat 7.30 a kadar kustum sonra hastaneye gittim serum taktılar saat 10.30 da hastaneden çıktık kızlar benim ateşin var ben ne yapayım sabahtan beri arttı gecmiyo arada titriyorum off ya ilk defa böyle kötü oldum
Geçmiş olsun cnm ılık suyla yıkan cnm bide vücuduna sirkeli suyla ıslanmış havlular koy cnm inşallah atlatirsin cnm olmazsa yine hastaneye git cnm neolur olmaz

Slm arkadaşlar kaç gündür giremedim. Perşembe günü biraz hava almak için dışarı cikmistik akşam üzeri bi anda kanamam geldi hemen Seyhan baskente gittik. Bebekler. Muayenede iyiydi ama kanamam artmıştı. Doktor hem yatırdı iğne serum iki gün yatştan sonra. Şükürler olsunki evimize yine 4 kişi olarak döndük. Rabbim bi daha yaşatmasin çok zormuş çok... Bu arada kızlar bizde kan uyusmazligi var. Nöbetçi doktor ne kadar dikkatli. Adunu bilmiyorum ama alla h razi olsun. Muayneden sonra kan gruplarimizi sordu ve sizin kan uyusmazliginz var 72 saat icinde iğne olman gerek dedi. Yoksa bebebklere zarar verirmis. Normalde 28. Hafta da bi de doğumdan sonra yapıldığını biliyorduk. Meğer kanama oluncada yapılıyorms.
Bu arada kızlar hastane çok iyi hemşireler saat başı iki saate bir gelip nabız ateş tansiyon kontrol i yapıyor. Doktorlar da öyle ilgi alaka hijyen çok güzel. Yemekler öğün öğün geliyor. 5 6 kez ara öğünlerle birlikte. Bu hastanede devam etmekte netlestim iyi bi r doktor da bulabilirsem Rabbim de o günleri gosterurse doğumu orda düşünüyorum. Çıkarken dua ettim çok Allah im buraya bir daha doğum için gelip yatarım inşallah dıye. Rabbim bir daha yasatmasin....
Canım geçmiş olsun. Sadece tuvalete kalkmakla en doğrusunu yapıyorsun. Riskli dönemi geçireceksin yakında zaten biraz dayan. Doktor konusunu ben söyledim acil olunca gelmiyor diye, ama başkentteki hiçbir doktor gelmiyor. Nöbetçi doktor kimse o ilgileniyor acil bir şey için gittiğinizde. Doktorunuz kimse de ona telefonla bilgi veriliyor daha sonra. Gerçi bu sadece başkentte de böyle değil. Acil durum derken kanama falan gibi bir durumda hiçbir doktor hastamın kanaması olmuş kalkıp gideyim demiyor. Ama doğum konusunu kastediyorsan hastası gece doğum yaparken kalkıp gelen doktor sayısı da çok az. Ben çok fazla araştırdığım için biliyorum. Ben de hala ikilemdeyim. 21 eylülde medline da 30unda da tayfun beye yine randevum var ikisini de gitcem sanırım. Başkente kesin karar versem medline randevusunu iptsl ettirirdim ama, artkk 32. Haftada olacağım 21 eylülde. Daha sonraki haftalar bir doktora başlamak için çok geç 32 de geç hatta bence. Yeni doktor tarafından sahiplenilmeme endişem var. Ben nursel hanımdan aldım randevuyu hem gece doğuma gelior hem de normal doğum taraftarı. Tüp bebek lafını duyan çoğu doktor normal doğumu kabul etmior bile e medline daki birçok doktor da normal doğum yaparsan kendi gelmiyor. Genelde eray memeç yaptırıyormuş sanırım normal doğumları. Başkentten geöen doçent ayşe parlakgümüş de normal doğum yaptırıor ama onun hem muayene hem doğum ücreti diğer doktorlardan fazla. Muayenesi 180 di geçen ay 250 olmuş sanırm. Benim bir sürü sebepten kararım gecikti sen fazla uzatmadan takip için doktoruna karar ver ama şunu unutma, bir sıkıntı yaşadığjnda özel hastanenin acilinde nöbetçi kadın doğumcu olmayacak doktoru arayıp bilgi veriorlar sadece. Ama başkentte öyle olmuor. ben bütün tetkiklerim başkentte yapıldığı için çok kolaylığını yaşadım hep.benim çekindiğim iki şey var tanımadığım bir doktorun doğum yaptırması ikincisi de belki saçma ama odalar falan çok bakımsız çok bunaltıcı geliyor bana başkentin odaları. Geçen bi gece ben de kaldım yemek yemek için olan tepsi kırıktı. Diğer yatağın da yatağı kırıktı. Özel oda olduğu için yemek yerken kalkıp diğer yatağa geçtim uyurken de sağlam olan yatağa geçtim. Ama duyduğum kadarıyla doğum yaptıracak doktorların da hepsi iyiymiş. Sanırım zaten tanışmadığım kalmadı o doktorlardan da... Eşim de tayfun beye güvendiği için son yaşadığımız terslikten sonra başkente daha sıcak bakmaya başladı. Yeni doktora bu kadar güvenebilecek miyiz diyor...

Cnm bende pko var sadece bide yumurtaliklarim tembel esimde bi sorun yok
Benim de durumum aynıydı. Biz aşılamanın başarı şansı düşük diye duyduğumuzdan direkt tüp bebek isteğiyle gitmiştik. Ama doktorumuz iki başarısız aşılama sonrası devletten destek alıyorsunuz bence hakkınızı kullanın hem de aşılamanın da şansı sizin durumunuzda o kadar da düşük değil dedi. Bi sefer aşılama yaptık en düşük doz ilaçla tek yumurta oluştu o ay negatif oldu. İkinci aşılamada ilaç dozum 75 den 100 e çıktı yumurta saysıı birden fazla olsun diye ki zaten 2 den fazla olursa ds kanunen aşılama yapılması yasak çoğul gebelik riski yüzünden. Bende çok çok daha fazlası oluştu. Pko olanlarda böyle bi ihtimal var. Yumurta fazla olunca aşılama iptal oldu ve tüp bebek yapıldı. O ay hamile kaldım. Yani eğer rapor şartlarını taşıyorsan aşılamayla başlayabilirsin

Canım hamilelik başında bağışıklık sistemi zayıfladığı için hastalığa çok açık olunuyormuş. Ben ıhlamurla falan atlatmaya çalışmıştım ama geçmeyip ilerleyince mecburen antibiyotik verdiler. Beslenmene çok dikkat et . Zaten tam hastalık mevsimi geldi. Kafana takma çok herkes yaşıor...

Tamam kızlar artık bugün başlarım.İmom omegayi bir iki haftadir kullanıyordum zaten.Gülşah canm dra gittiğimde sendeki ilaçları yazarsa aynı gün kullanmam gerekecek.Acaba bayram sonrası hemen arayıp sorsam hangi ilaçları kullanacağımı söylerler mi?
Canım bildiğim kadarıyla bi kan tahlili yapıorlar ilaç dozunu ona göre başlıorlar. İlaç dozuna göre de ilaç ismi değişebiliyor. Telfonla böyle bi bilgi vereceklerini sanmıorum.

Canım bildiğim kadarıyla bi kan tahlili yapıorlar ilaç dozunu ona göre başlıorlar. İlaç dozuna göre de ilaç ismi değişebiliyor. Telfonla böyle bi bilgi vereceklerini sanmıorum.
Ben de öyle düşünüyorum aslında. Geçen tedavide de tahlillerden sonra ilacimı yazmıştı dr.Hayırlısı olsun artık.

Benim de durumum aynıydı. Biz aşılamanın başarı şansı düşük diye duyduğumuzdan direkt tüp bebek isteğiyle gitmiştik. Ama doktorumuz iki başarısız aşılama sonrası devletten destek alıyorsunuz bence hakkınızı kullanın hem de aşılamanın da şansı sizin durumunuzda o kadar da düşük değil dedi. Bi sefer aşılama yaptık en düşük doz ilaçla tek yumurta oluştu o ay negatif oldu. İkinci aşılamada ilaç dozum 75 den 100 e çıktı yumurta saysıı birden fazla olsun diye ki zaten 2 den fazla olursa ds kanunen aşılama yapılması yasak çoğul gebelik riski yüzünden. Bende çok çok daha fazlası oluştu. Pko olanlarda böyle bi ihtimal var. Yumurta fazla olunca aşılama iptal oldu ve tüp bebek yapıldı. O ay hamile kaldım. Yani eğer rapor şartlarını taşıyorsan aşılamayla başlayabilirsin
Peki rapor sartlari ne cmm biraz acar misin? Yani asilama yap mi diyosun

Canım hamilelik başında bağışıklık sistemi zayıfladığı için hastalığa çok açık olunuyormuş. Ben ıhlamurla falan atlatmaya çalışmıştım ama geçmeyip ilerleyince mecburen antibiyotik verdiler. Beslenmene çok dikkat et . Zaten tam hastalık mevsimi geldi. Kafana takma çok herkes yaşıor...
Gunaydin canım dün gece iğrenç bir geceydi 5 dk da bir çıkartıyorum kemiklerim agirmaya başladı hastanedeki doktor serum vermeyeyim dedi çok kotuyum ben dedim öyle verdi eve geldik ben sürmeye başladım ateşin düşmedi bir turlu sağolsun büyük gorumcem geldi hemen başıma ıslak havlu koydu ateşin düşer dedi gerçektende ondan sonra atesim düştü çok şükür şimdi daha iyiyim kurban bayramin mübarek olsun canim

Peki rapor sartlari ne cmm biraz acar misin? Yani asilama yap mi diyosun
Google a yazabilirsin canım. Evlilikte 3 yılı doldurmak,çiftin ikisinin de çocuğu olmaması. Yaş şartı var ama kaçtı hatırlamıorum. Aşılama için 3 yıl şartı yok bildiğim kadarıyla ama tüp bebekte var. Aşılama raporu çıkınca zaten ilaçların farkını ödüyorsun hastaneye de 70 lira ödemiştik galiba. Yani baya hesaplı da bir yöntem. Ben iğnelermi aşılama raporuyla almış oldum mecburi tüp bebek yapıldığı için de devletin yapacağı tüp bebek rapor indirimini hastane yapmış oldu bize. Rapor şartlarını dediğim gibi internetten ayrıntılı olarak oku.

Google a yazabilirsin canım. Evlilikte 3 yılı doldurmak,çiftin ikisinin de çocuğu olmaması. Yaş şartı var ama kaçtı hatırlamıorum. Aşılama için 3 yıl şartı yok bildiğim kadarıyla ama tüp bebekte var. Aşılama raporu çıkınca zaten ilaçların farkını ödüyorsun hastaneye de 70 lira ödemiştik galiba. Yani baya hesaplı da bir yöntem. Ben iğnelermi aşılama raporuyla almış oldum mecburi tüp bebek yapıldığı için de devletin yapacağı tüp bebek rapor indirimini hastane yapmış oldu bize. Rapor şartlarını dediğim gibi internetten ayrıntılı olarak oku.
Hmm peki cnm tesekkurler bu arada hepinizin bayrami kutlu olsun arkadaslar

Gunaydin kızlar nasılsınız bayram nasıl geciyo biz adana da kaldık inşallah yarın annemler gelecek 2 gün kalıp gidecekler bugün gezmelere gideceğiz bugün çok yorulacagiz buarada benim kaynanam sağolsun durmamış herkese duyurmuş hamile olduğumu yani annesine söylemiş annesi de önüne gelene söylüyormuş bide okadar dedim 3 ay dolmadan kimseye söylemiyoruz diye ben sadece ailem anneannem bide bir arkadaşa söyledim başka kimseye söylemedim herkesin nazari degiyo allah korusun dün zaten eşime tüm antakya duymuştur artık bizde herkese söyleyelim dedim off kızlar ne söyleyeyim ben şimdi bunlara

Gunaydin kızlar nasılsınız bayram nasıl geciyo biz adana da kaldık inşallah yarın annemler gelecek 2 gün kalıp gidecekler bugün gezmelere gideceğiz bugün çok yorulacagiz buarada benim kaynanam sağolsun durmamış herkese duyurmuş hamile olduğumu yani annesine söylemiş annesi de önüne gelene söylüyormuş bide okadar dedim 3 ay dolmadan kimseye söylemiyoruz diye ben sadece ailem anneannem bide bir arkadaşa söyledim başka kimseye söylemedim herkesin nazari degiyo allah korusun dün zaten eşime tüm antakya duymuştur artık bizde herkese söyleyelim dedim off kızlar ne söyleyeyim ben şimdi bunlara
Cnm dikkat et yorulma fazla büyükler öyle cnm ne yazıkki Allaha emanet olsun yavrun bolbol dua et nas oku cnm inşallah güzelce atlatirsiniz bayramı inşallah

Back