Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canım öyle bi durum varsa arayıp sor hemen. Ben her randevumda bana pıhtılaşma testi yapılmadı ya bebeğime bişe olursa diyordum... Öyle sormasam bne ne olur ne olmaz günds bi asprin içeyim mi diyordum. En son ebru tarıma da sordum. Çok saçma ama düşük yaşanmadan istemiorlar... test pahalı olduğu için herkesten talep etmemiz etik olmuor dedi. Duruma göre tayfun bey gelene kadar asprin içersin ssn de

Canım sende şekerle ilgili bilinen bir sorun yoksa bu kadar katı olmayacaktır sana vereceği liste. 3 ay sonra yükleme ile bakılır anca.. var mı ailede diabeti olan?
şekeri tam aksine hiç sevmem. bana tuzlu acılı ekşili olacak. ailede diabeti olanda yok ama işte bebişi zor bulduk ya. herşeyin önlemini alalım diyorum

Canim benim arkadasimda o ignelerden kullaniyor kol Cok agriyor ve morariyor dedi bacaga gecti .. Sor hemsireye gittiginde göbek gibi ya bacakta agrimiyor orayada vurabilirsin..
Zor walla 9 ay igne Senin sabah aksam birde cok zor benimki cok hafif bir pihtilasmaymis ama onlem amacli kullanacagiz dedi doktor tabi gebe kalirsam :-/

Insallah sag salim kucagina almak nasip olsun canim..

Vardır herşeyde bir hayır erhan beye hiç mauyne olmadım ama iyi ki gitmemişsin diyorum doktor seçme hakkımızın olmaması kötü bu durumda belki ben esra yı yada bülent beyi isticem sonuçta kendi doktorum yok. olumlu bak canım biraz bayramda kafanı toplarsın önümüzdeki ay tedavini olursun sıcaklar azalmış olur ... hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama mersinden gelmek zor oluyordu benim için.

Maşallah severim ben o pit pit atan minik kalbi. Canım aslında benim kese randevum 29 ağustos idi. Ohss olunca ultrasonla sıviya baktılar salı günü. Sürpriz yaptı kuzucuklar o arada gözüktuler . Doktorum izinde olduğu için tayfun bey baktı sağolsun . Tayfun bey gebelik takibini Seyhan da mı yapıyor. Benim doktor gebelik takibi yapmiyorms. Tayfun beyi de sevdim iyi bi doktor . Şimdi kararsizim nerde devam ediceme. Aslında benim eski doktorum metodu da Gökmen bey o da iyi bi doktor ama doğumhane ve odalardan memnun olmayanları duydum. İlerleyen zamanlarda araştırıp karar vermem gerekecek

Başkentten mi bahsediyorsun? şöyle bir şey var ben de birbirlerinin hastalarını etik gereği kabul etmiorlar diye biliyorum. Çok şaşırdım ben esra hanımla tayfun beyden başka doktkr bilmiorm pek bi sefer bülent bey yumurtalar büyümüş mü diye kontrol etmişti cmt günüydü... Birinde de tahlil günümde pınar hanım ohss için batın muayneesi yapmıştı. O da çok tatlıydı . Sanki her türlü kolaylığı sağlıorlar gibi geldi bana hep. Ama işte bazılarımızı şanssızlık bulabilior. Sen bildiğin doktkrdan şaşma bu bile bi etken...

Ben de aynen ohss yüzünden tahlilimi bir gün önce yaptırmıştım :) kontrole gidip güzel haberi alıp çıkmıştık... Tayfun bey gebe takibini seyhanda yapıor. Sadece cuma günleri. Daha önce perşembeleriydi değişmiş yakın zamanda. Ben detaylıya kadar devam ettim tayfun beye. Doğum ani olursa sezaryen bile olsa doktkrlar hastalarının doğumuna gelmior başkentte. 5-6 tane icapcı doktor varmış onlar nöbet tutuor. Hangisinin nöbetine denk gelirsen doğumunu o yaptırıor. Bilmediğim bir doktorla doğum fikri beni tedirgin ettiği için ben dsğiştirdim hastaneyi. Medline a başlıorum. Metro konusunda bsn de olumsuz çok şey
Duyddudm. Yenidoğan ünitesi geniş, fazla kuvez varmış falan diye eşim de metro istiordu ama içime sinmedi bir türlü benim. Gerçi yeni bina açılmış denemek için bi sefer randevu alacaktım ama sonra vazgeçtim... Her şey oda değil ben hep pis olduğunu ve enfeksiyondan kuvezde ölen çok bebek olduğunu duydum allah korusun. Senin ikizse bence başkentten şaşma zaten erken dönemde sezaryenle yapıorlar genelde ikiz doğumunu. Sezaryen olursa tayfun bey doğumu kendi yapıor. İkiz olunca başkent daha güvenli bence.

="keyra, post: 47825192, member: 311552"]canım bendede başı benzer ama sonu benzemesin benzer oldu. dğerim ilk zaman iki kat arttı sonra bende kendi isteğimle yine gidip ölçtürdüm dğerler dediğin gibi iki kat artmıyordu. ama hemşire %50 artması bile iyi dedi. sonra doktor kese biraz küçük dedi her hafta gidiyordum doktora. kromozom anomalisi olabilir demişti tayfun bey. çok korktum bebeğin boyutu iyiydi kalp atışıda iyiydi. hergün dua okudum zemzem suyu içip bebeğime şifa ver diye dua ettim.son muayenelerde kesenin boyutu iyi dedi doktor.bebekte iyi görünüyordu. hatta en son gittiğimizde gelişimi gününe göre öne bile geçti. ama tabi bana doktor transfer gününden beri kan sulandırıcı kullandırttı.. o yüzden senin yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum. inşallah ben bu bebeği sağ salim kucağıma alırım sende bir an önce sağlıklı bir gebelik geçirirsin.[/QUOTE]
Canim bu pıhtılaşma testi ne zamn yapılıyor. Herkese yapılmıyor sanırım. Ya benim de bi düşugum var bana test yapılmadı. Merak ettim şimdi. Ama benim trombosit ime sürekli bakıldı. O düşük çıkıyor sanırım pıhtılaşma nin tam tersi oluyor bu trombosit düşüklüğü ya da ben yanlış mı biliyorum acaba.

Canım kendiliğinden de kalmışsın aşılamayla da anladığım kadarıyla... Sorun da inşallah pıhtılaşmadır. Senin herkesten umutlu olman lazım. Belki burdaki en eski bildiğim kişi sensin ocak aşılama başlığjndan neden bu kadar bekledin ki... Geciktirme daha fazla çok beklemeyecek gibi görünüyorsun zaten :)

Ay canım ya aslında Gökmen sukgen çok iyi bi doktor ve onda kendimi rahat hissediyorum. Ama hastane koşulları da çok önemli. Evet iki kese göründü inşallah sonuna kadar sağlıkla devam ederler ikizlerim :) başkent i n iyi olduğunu duydum ama işte dediğin gibi eğer acil durumda bilmediğim doktorla doğuma girmek hiç iyi değil. Medline da hijyen açısından iyiymiş ameliyathaneler pırıl pırıl diyorlar ama doktor ya da farklı detaylari arastitmadim daha. Peki Medline da hangi doktora gidcen. Sen bi git bakalım canım memnun kalırsan bana da fikir olur.

Canim bu pıhtılaşma testi ne zamn yapılıyor. Herkese yapılmıyor sanırım. Ya benim de bi düşugum var bana test yapılmadı. Merak ettim şimdi. Ama benim trombosit ime sürekli bakıldı. O düşük çıkıyor sanırım pıhtılaşma nin tam tersi oluyor bu trombosit düşüklüğü ya da ben yanlış mı biliyorum acaba.[/QUOTE]
pıhtılaşma testini doktorlar 3 düşüğün varsa istiyor. ben doktor istemeden gidip parayla düzen laboratuvarında yaptırmıştım. düşük benden kaynaklıysa neden yeni bir düşük yaşayım diye düşündüm. illaki 3 kere kayıpmı yaşamak zaten her kayıp bir travma oluyor. trombosite bakılarak çıkmıyor. pıhtılaşma testi ayrı. bence bir düşüğün varsa doktor yaptırmaz bu testi. kadınlar kulubunde hatta okumuştum doktora gittiklerinde 1 yada 2 düşüğü olanlar 3 düşüğüm oldu deyip testi yaptırıyorlarmış. yada benim gibi için rahat etmeyecekse kendin yaptırabilirsin.

medline da doule diye bir şey varmış bende yeni duydum kızlar. anneye hamileliği boyunca ve doğumunda yardımcı oluyormuş bilgilendirme yapıyormuş. kegel egzersizi perine masajı doğumlar emzirme bebeği yıkama vs her konuda.

Ikisindede igne kullanmistim gebe kalmistim sonrasinda 2kere igne tedavi oldu 1 asilama ama olmadi.
Kisin tedavi kolay evdeyim surekli yazin her ay birsey cikiyor biryerlere gidiyoruz marttan beri 2.asilamaya baslayamadik bu ayda bayrama denk geliyor yokum derken uzuyor sürec..
insallah bende dedigin gibi sanslilar arasindayimdir canim .. Bu arada hamile kalamiyorum tek sorun pihtilasma degil sanirim ..

Pihtilasma testi biraz pahali bir islem oldugu icin herkese yapmiyorlar kim sordu soruyu bilmiyorum direk buraya yaziyorum..
Benim ilki kimyasal ikincisi 7+5de kaybettim sonra ben arastirdim bu testi duyunca yapturmak istedim doktorla konustum .. O pek yanasmadi teste gerek yok aspirin kullaniyorsun zaten vs dedi ben yine ısrar ettim sonra üniversite hastanesine yonlendirdi beni 3 dusugun oldugunu soyle kimyasal filan deme dedi bende oyle söyledim yaptilar.. 45 gun sonrada kromozom analizini yaptirdim ikisini devlet ayni anda karsilamiyor cunku 45 gun gecmesi lazim..
Ve pihtilasma cikti kromozomlar temiz şukur ..

pıhtılaşma testini doktorlar 3 düşüğün varsa istiyor. ben doktor istemeden gidip parayla düzen laboratuvarında yaptırmıştım. düşük benden kaynaklıysa neden yeni bir düşük yaşayım diye düşündüm. illaki 3 kere kayıpmı yaşamak zaten her kayıp bir travma oluyor. trombosite bakılarak çıkmıyor. pıhtılaşma testi ayrı. bence bir düşüğün varsa doktor yaptırmaz bu testi. kadınlar kulubunde hatta okumuştum doktora gittiklerinde 1 yada 2 düşüğü olanlar 3 düşüğüm oldu deyip testi yaptırıyorlarmış. yada benim gibi için rahat etmeyecekse kendin yaptırabilirsin.[/QUOTE]
Haklısın canım. Allah korusun zorla sahip oluyor z zaten. Kayıp çok zor. Bu gün metroya gidicem doktora sorayım bi aklımda kalmasın. Yaptırmak istiyorum derim.

Haklısın canım. Allah korusun zorla sahip oluyor z zaten. Kayıp çok zor. Bu gün metroya gidicem doktora sorayım bi aklımda kalmasın. Yaptırmak istiyorum derim.[/QUOTE]
canım alpi arkadaşın dediği çok mantıklı bence balcalıya git infertile bölümüne 3 düşüğün olduğunu söyle neden kaynaklı araştırılmasını istediğini belirt. hem para ödemezsin. çarşamba günü daha sakin oluyordu doktorların ameliyat günü olduğu için. ama biraz bekletiyorlar randevusuz olduğun için. zaten randevulu gitmek çok zor oraya.

hayırlı cumalar herkese bu konu dışında birşey soracağım sizlere bildiğiniz ve güvendiğiniz gastroenteroloji dr varmı memnun kaldığınız gittiğiniz yada çevresnizde duyduğunuz ????

Kızlar sabah kan verdim benim hemşire yoktu başkası aldı şifre vermedi bana şimdi bakamıyorum sonuçlara çok sinirlendim kadının tavrına hemsireyi aradım şifre istemek için yemekten sonra dedi bide nasıl davrandığını söyledim bidaha siz olsanız kan falan vermem dedim o kadın yüzünden bekliyorum belki çıkmıştır bile sonuç en çok bhcg yi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…