- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.981
Bu mide sorunu için demi kardeşim özel güney adana hastanesinde bir doktora gidiyo o c olyak doktorun adı gürsel özgür çok iyi bir doktor kardeşime teşhisi o koyduhayırlı cumalar herkese bu konu dışında birşey soracağım sizlere bildiğiniz ve güvendiğiniz gastroenteroloji dr varmı memnun kaldığınız gittiğiniz yada çevresnizde duyduğunuz ????
Aile hekimligindemi kan verdin en erken 2.30da cikiyor sanirim ben hep 4gibi ögreniyordum..Kızlar sabah kan verdim benim hemşire yoktu başkası aldı şifre vermedi bana şimdi bakamıyorum sonuçlara çok sinirlendim kadının tavrına hemsireyi aradım şifre istemek için yemekten sonra dedi bide nasıl davrandığını söyledim bidaha siz olsanız kan falan vermem dedim o kadın yüzünden bekliyorum belki çıkmıştır bile sonuç en çok bhcg yi merak ediyorum
adana başkentte kutlu abacı var annemim doktoru .. anneme de mersin ünv. çölyak teşhisi konulmuştu yanlış teşhis çok şükür ..hayırlı cumalar herkese bu konu dışında birşey soracağım sizlere bildiğiniz ve güvendiğiniz gastroenteroloji dr varmı memnun kaldığınız gittiğiniz yada çevresnizde duyduğunuz ????
e devlet şifren varsa ordan görebilirsin canımKızlar sabah kan verdim benim hemşire yoktu başkası aldı şifre vermedi bana şimdi bakamıyorum sonuçlara çok sinirlendim kadının tavrına hemsireyi aradım şifre istemek için yemekten sonra dedi bide nasıl davrandığını söyledim bidaha siz olsanız kan falan vermem dedim o kadın yüzünden bekliyorum belki çıkmıştır bile sonuç en çok bhcg yi merak ediyorum
Şifre değilde barkod numarasıyla bakıldığını biliyorumAile hekimligindemi kan verdin en erken 2.30da cikiyor sanirim ben hep 4gibi ögreniyordum..
Bu sifre ne sifresi e-nabiz icin mi ?
Cnm sonuçlar 3 ten sonra çıkmıştı iki defa yaptırdım. Sonuçlar iyi gelecek İnşallah.Kızlar sabah kan verdim benim hemşire yoktu başkası aldı şifre vermedi bana şimdi bakamıyorum sonuçlara çok sinirlendim kadının tavrına hemsireyi aradım şifre istemek için yemekten sonra dedi bide nasıl davrandığını söyledim bidaha siz olsanız kan falan vermem dedim o kadın yüzünden bekliyorum belki çıkmıştır bile sonuç en çok bhcg yi merak ediyorum
Himm ben e-devlet sifremle bakiyorum e-nabizdan .. Aile hekimliginden almadim hic sifre vs ..Şifre değilde barkod numarasıyla bakıldığını biliyorum
Hangi sağlık ocağı seninki canım. Ben bizimkinden çok memnunum çok kişiden duyuorm doktorun da hemşirelerin de böyle kötü davranışlarını... Doktkrum ne ilaç desem yazar bir desem iki yazar. Transfer sonrası, özel doktorun yazdığı şeyi yazmıyoruz diyip crinone jel yazmayan doktkrlar bile duydum. Ocakta falan şifre gerekmiordu tc ile bakılıordu. Ben birkaç ay önce tiroid ve şeker ölçtürmüştüm baktım açılmadı şifresiz. Hemşireyi aradım aa unuttuk mu şifre vermeyi, sen whatsapp kullanıor musun ben sana ordan atayım dedi. Kadın bilgisayardan ekranın fotoğrafını çekip de tahlil sonuçlarını yolladı bana... İşini layıkıyla yapmayan insanların aldığı para haram olsun ki sağlık bu...Kızlar sabah kan verdim benim hemşire yoktu başkası aldı şifre vermedi bana şimdi bakamıyorum sonuçlara çok sinirlendim kadının tavrına hemsireyi aradım şifre istemek için yemekten sonra dedi bide nasıl davrandığını söyledim bidaha siz olsanız kan falan vermem dedim o kadın yüzünden bekliyorum belki çıkmıştır bile sonuç en çok bhcg yi merak ediyorum
canım alpi arkadaşın dediği çok mantıklı bence balcalıya git infertile bölümüne 3 düşüğün olduğunu söyle neden kaynaklı araştırılmasını istediğini belirt. hem para ödemezsin. çarşamba günü daha sakin oluyordu doktorların ameliyat günü olduğu için. ama biraz bekletiyorlar randevusuz olduğun için. zaten randevulu gitmek çok zor oraya.[/QUOTE]Haklısın canım. Allah korusun zorla sahip oluyor z zaten. Kayıp çok zor. Bu gün metroya gidicem doktora sorayım bi aklımda kalmasın. Yaptırmak istiyorum derim.
adana başkentte kutlu abacı var annemim doktoru .. anneme de mersin ünv. çölyak teşhisi konulmuştu yanlış teşhis çok şükür ..
Bu mide sorunu için demi kardeşim özel güney adana hastanesinde bir doktora gidiyo o c olyak doktorun adı gürsel özgür çok iyi bir doktor kardeşime teşhisi o koydu
Ay canım msjlar mu karıştı bana mı yazdın sen. Benim 3 düşugm yok . Sanırım msjlar karıştı. Şimdi ben doktora geldim bekliyorum unutmazsam sorucam inşallah bu gün pıhtılaşma yi[/QUOTE]canım alpi arkadaşın dediği çok mantıklı bence balcalıya git infertile bölümüne 3 düşüğün olduğunu söyle neden kaynaklı araştırılmasını istediğini belirt. hem para ödemezsin. çarşamba günü daha sakin oluyordu doktorların ameliyat günü olduğu için. ama biraz bekletiyorlar randevusuz olduğun için. zaten randevulu gitmek çok zor oraya.
Hadi inşallah değerin çok güzel artmıştır cnm Allah yardımcın olsunKızlar sabah kan verdim benim hemşire yoktu başkası aldı şifre vermedi bana şimdi bakamıyorum sonuçlara çok sinirlendim kadının tavrına hemsireyi aradım şifre istemek için yemekten sonra dedi bide nasıl davrandığını söyledim bidaha siz olsanız kan falan vermem dedim o kadın yüzünden bekliyorum belki çıkmıştır bile sonuç en çok bhcg yi merak ediyorum
yok cnm 1 düşüğün olmuş ya sen 1 deme 3 de o zaman araştırıyorlar. sağlıkta bu kural gibi 3 demezsen test yapmıyorlar.[/QUOTE]Ay canım msjlar mu karıştı bana mı yazdın sen. Benim 3 düşugm yok . Sanırım msjlar karıştı. Şimdi ben doktora geldim bekliyorum unutmazsam sorucam inşallah bu gün pıhtılaşma yi
Barkod numarası canım internetten öğrenebilmek için canimAile hekimligindemi kan verdin en erken 2.30da cikiyor sanirim ben hep 4gibi ögreniyordum..
Bu sifre ne sifresi e-nabiz icin mi ?
Ben doktorumdan ve hemsiremden çok memnunum sağolsunlar başladı aldı bu sefer çok kötüydü çok sinirlendim hemsireyede söyledim uyuz kadın ya elimde iğne bir tup aldı bi tane daha alacak iki saat oyalaniyo zaten canım aciyor nerdeyse bayılacaktım hiç bakmiyo gidin idrarinizi yapın diyo uyuz kadınHangi sağlık ocağı seninki canım. Ben bizimkinden çok memnunum çok kişiden duyuorm doktorun da hemşirelerin de böyle kötü davranışlarını... Doktkrum ne ilaç desem yazar bir desem iki yazar. Transfer sonrası, özel doktorun yazdığı şeyi yazmıyoruz diyip crinone jel yazmayan doktkrlar bile duydum. Ocakta falan şifre gerekmiordu tc ile bakılıordu. Ben birkaç ay önce tiroid ve şeker ölçtürmüştüm baktım açılmadı şifresiz. Hemşireyi aradım aa unuttuk mu şifre vermeyi, sen whatsapp kullanıor musun ben sana ordan atayım dedi. Kadın bilgisayardan ekranın fotoğrafını çekip de tahlil sonuçlarını yolladı bana... İşini layıkıyla yapmayan insanların aldığı para haram olsun ki sağlık bu...
Canim değere 1000 den büyük diyo aradim hemsireyi değer yok dedim 4 ten sonra bak diyo şimdi bende iftarda lokosit yüksek çıkmış 21 yazıyor ona baktığımda H amilelerde artar diyo dogru mu acabaHadi inşallah değerin çok güzel artmıştır cnm Allah yardımcın olsun
Cnm en az ikiye katlanmış ozaman gözün aydın diğer konuya gelince hiç bilmiyorum cnm daha ben hiç yaptırmadim test öyle yazıyorsa doğrudur ozaman takma kafana bosubosuna üzme bebisi sen haftaya keseyi görürsün cnm Allahın izniyleCanim değere 1000 den büyük diyo aradim hemsireyi değer yok dedim 4 ten sonra bak diyo şimdi bende iftarda lokosit yüksek çıkmış 21 yazıyor ona baktığımda H amilelerde artar diyo dogru mu acaba
Tayfun bey haftaya yok taaa 6 eylule kadar yok off ya şansa bak belki o zaman kalp atışında duyarız öyle teselli ediyorum kendimiCnm en az ikiye katlanmış ozaman gözün aydın diğer konuya gelince hiç bilmiyorum cnm daha ben hiç yaptırmadim test öyle yazıyorsa doğrudur ozaman takma kafana bosubosuna üzme bebisi sen haftaya keseyi görürsün cnm Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?