• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Benim degerlere hastanede bakildi cok guzel artiyordu ilk baslarda sonradan yavasladi iki kati artmasi gerekirken bir kati filan artmaya baslamisti .. Doktor degerin iyi artmadigi söyledi kese olmasi gerektiginden kücüktü ilkide kimyasal olunca doktor cok temkinli davrandi iki gunde bir kan verdim 4-5kere yani verdim..
Tabi bu arada kalbi atiyordu yasiyordu .. Sonra kurtaj gunu verdi ogun son kez bakariz kalbi durmussa alacagiz dedi ve o gunde kalbi atiyordu :KK43: Eve geldim iki gun sonra kanamam basladi ve kendiliginden düstü...
Sonradan arastirma yaptim ve bebek beslenemedigi icin düstügünü ögrendim ve yine kendi cabamla test yaptirdim kan pihtilasmasi cikti bebek ondan beslenememis :KK43:
cnm Allah bidaha yasatmasin inşallah saglikla hamiş kal cnm çok zor surecler

Dış gebelik en zoru ne yazıkki iki kere yaşadım Allah kimseye yasatmasin bir tupum alındı bu yüzden açık ameliyatla
Çok geçmiş olsun cnm Allah hiç kimseye yaşatmasın duyuyorum ama bu kadar zor olduğunu başa gelmeden bilinmiyor hala korkuyorum ama. Allah mucizeni göndermiş çok şükür cnm

Benim degerlere hastanede bakildi cok guzel artiyordu ilk baslarda sonradan yavasladi iki kati artmasi gerekirken bir kati filan artmaya baslamisti .. Doktor degerin iyi artmadigi söyledi kese olmasi gerektiginden kücüktü ilkide kimyasal olunca doktor cok temkinli davrandi iki gunde bir kan verdim 4-5kere yani verdim..
Tabi bu arada kalbi atiyordu yasiyordu .. Sonra kurtaj gunu verdi ogun son kez bakariz kalbi durmussa alacagiz dedi ve o gunde kalbi atiyordu :KK43: Eve geldim iki gun sonra kanamam basladi ve kendiliginden düstü...
Sonradan arastirma yaptim ve bebek beslenemedigi icin düstügünü ögrendim ve yine kendi cabamla test yaptirdim kan pihtilasmasi cikti bebek ondan beslenememis :KK43:
Yapma ya doktor buna ne dedi çok üzüldüm canım ya en kötüsü bu kadar emek var ve bebek beslenemedigi için dusuyo çok üzüldüm canım bu pihtilasma çok önemli ya bebek kandan beslenemiyo buna tedbir alsalar herkese baslasalar peki doktor ne diyo

Yapma ya doktor buna ne dedi çok üzüldüm canım ya en kötüsü bu kadar emek var ve bebek beslenemedigi için dusuyo çok üzüldüm canım bu pihtilasma çok önemli ya bebek kandan beslenemiyo buna tedbir alsalar herkese baslasalar peki doktor ne diyo
Pihtilasmasi olmayana veremiyorlar malesef ilac bende hamileyken bilmedigim icin hicbirsey kullanmadim..
Doktor ne diyecek ki ona gore normal seyler olabilirmis .. Ondan sonra doktorumu degistim zaten tayfun beye gectim ikinci asilamayi yaptiracagim ama bu ayda bayram araya giriyor bakalim ne zaman kismet olacak ..

En iyisini yap
Canım sınırda çıktı benim. 92 üstü gestasyonel tanısı konuormuş tam 92 çıktı. Dietisyene başladım geçen hafta. 2 hafta verdiği listeye harfiyen uyup sonrali iki gün evde günde 9 kere parmaktan ölçüm yapacam. Onları not edip 6sınds da endokrine gitcem orda yine tahlil yapacaklar. Diet üstüne sonuçlarımı incelicek doktor durumu tam değerlendirmek için. Zaten risk altınds olduğum için bu aya kadar dikkat etmiştim yememe içmeme o yüzden toplamda 2,5 kilo aldım. Mecburen doğuma kadar da dikkat etmeye devam etcem. İnsülin falan gerekmez sanırım sınırda olduğu için buna şükür. Şekerden ödemi bilmiorm ama gün içinde oluor fazla olmasa da.. Ayaklarımdan anlıyorum.
En iyisini yapıyorsun canım önce sen ve bebek inşallah sonuçların iyi çıkar canım biraz dikkat ile herşey düzelir

Pihtilasmasi olmayana veremiyorlar malesef ilac bende hamileyken bilmedigim icin hicbirsey kullanmadim..
Doktor ne diyecek ki ona gore normal seyler olabilirmis .. Ondan sonra doktorumu degistim zaten tayfun beye gectim ikinci asilamayi yaptiracagim ama bu ayda bayram araya giriyor bakalim ne zaman kismet olacak ..
Tayfun bey çok iyi canım ve çok ilgili sağolsun hicbir zaman beni geri çevirmedi canım her soruma cevap verdi ben çok memnunum doktorumdan hamileyken de doktorum da devam etmek istiyorum tabi kabul ederse

Tayfun bey çok iyi canım ve çok ilgili sağolsun hicbir zaman beni geri çevirmedi canım her soruma cevap verdi ben çok memnunum doktorumdan hamileyken de doktorum da devam etmek istiyorum tabi kabul ederse
Evet çok iyi bir dr çekinmeden herşeyi konuşabiliyorum her sorumuza cevap veriyor

Biz de gördük şükür canım. 19. Gün gorms olduk henüz kalp atışı içn erken sanrm
Canım bebek daha çok küçük olduğu için doppleri açmayalım henüz demişti esra hanım ama ekranda gösterdi bakın nasıl atıor diye... Ben 8 haftalıkken ilk defa dinledim kalp atışını. Gökhan bey var seyhanda, ben sekreterlere ne zaman takibe başlamam gerekir ona göre randevu alcam diye sorduğumda gökhan bey müsait ona danışın dediler. Biz de hala kalbi atıor mu diye tedirgindik. Ankaraya falan gidip gelmiştik. Haftaya başlayın takibe randevunuzu alın sonra sekretere gökhan bey ultrasonu hazırlamnızı söyledi beni bi kontrol edecekmiş de içinizi rahatlatalım dedi. O kadar duamı aldı ki o adam o gün... Randevum falan yokken giriş falan yapmadan baktı her şey yolunda kalp atışını da dinletelim annesi dedi... Sonraki hafta da tayfun beye başladım zaten. Gün saymazsan zaman daha hızlı geçer. Başka randevu verdiler mi kalp atışı için?

Canım sağol simdi gördüm bende az önce aradım çünkü bugün adet oldum. Yarına erhan beye vereyim randevuyu dedi tayfun bey gelince derreder dedi EE zaten o gelene kadar hemen hemen herşey bitmiş oluyor sabah randevusu bize uymaz dedim öğleden sonra randevu ver dedim öğleden sonra Dr yok dedi hafta sonu kapaliyiz diyor valla ben bu merkezi anlamadım gitti daha bayrama 17 gün var o doktor yok bu doktor yok anlayagin bu merkez beni çileden çıkarttı dediğin gibi iki doktora da kendimi anlatmam gerek yarim yamalak yani içim sisti arkadaşım tayfun bey olsaydı adetim ilk defa dört gün erken geldi ve bayrama kadar herşey bitmiş olurdu bu kez de tayfun bey izne gitmiş sinir sistemin çöktü inanki
Canım bu olay darbeden kaynaklandı. Herkesin iznini kitlediler ve izinler daha yeni açıldı. öyle olunca bir anda herkes tatile çıkmaya başladı. Her yerde durum bu çünkü. Bankalar falan da aynı durumda. Geç olsun güç olmasın canım belki de senin için doğru ay bi sonraki ay olacaktır :) bi olumsuzluk yaşarsan başka doktkra gittiğine pişman olacağına bekle derim ben. Bu kadar sıkma canını

cnm çikolata kisti olan bir hasta olarak söylüyorum sakın ama sakın kistini aldırma. yumurta rezervin inanılmaz düşüyor. ben çok pişman oldum. zaten bir çok doktor tavsiye etmiyor. kisti doktorlar alırken etrafını traşladığı için henüz olgunlaşmamış yumurta hücrelerinide kazıyıp atıyor. yumurtalığının birini kaybedende çok fazla kişi var. benim yumurtalığım duruyor. ama ameliyattan sonra yıllar boyu ameliyat olan tarafımdan hiç yumurtlamadım. tüp bebekle zaten hamile kalınıyor kistler hamile kalınınca baskılanıyor hatta tamemen yok oluyor. tavsiyem sakın ha sakın ameliyat olma. rahim yapısını bilemem histereskopi ile düzeltiyorlar t shape uterus veya rahimde perde olması gibi durumlarda. senin rahimdeki sıkıntı neymiş onu öğren. histereskopi yapıldığında komplikasyon az oluyor. ve sorun yaşamazsın. benim ameliyattan sonra iki taraftada tekrar kist oluştu ve ameliyat boşuna olmuş oldum. azalan rezervlerde cabası. ama tüp bebek ilk denemede tuttu. keşke hiç ameliyat olmasaydım direk tüp bebekle bitirseydim.
Canım çook teşekkür ederim benim de bu yüzden kafam çok karışmıştı.. Peki dedikleri gibi doğal yolla gebe kalamama sebebi bu kist mi sence?

cnm çikolata kisti olan bir hasta olarak söylüyorum sakın ama sakın kistini aldırma. yumurta rezervin inanılmaz düşüyor. ben çok pişman oldum. zaten bir çok doktor tavsiye etmiyor. kisti doktorlar alırken etrafını traşladığı için henüz olgunlaşmamış yumurta hücrelerinide kazıyıp atıyor. yumurtalığının birini kaybedende çok fazla kişi var. benim yumurtalığım duruyor. ama ameliyattan sonra yıllar boyu ameliyat olan tarafımdan hiç yumurtlamadım. tüp bebekle zaten hamile kalınıyor kistler hamile kalınınca baskılanıyor hatta tamemen yok oluyor. tavsiyem sakın ha sakın ameliyat olma. rahim yapısını bilemem histereskopi ile düzeltiyorlar t shape uterus veya rahimde perde olması gibi durumlarda. senin rahimdeki sıkıntı neymiş onu öğren. histereskopi yapıldığında komplikasyon az oluyor. ve sorun yaşamazsın. benim ameliyattan sonra iki taraftada tekrar kist oluştu ve ameliyat boşuna olmuş oldum. azalan rezervlerde cabası. ama tüp bebek ilk denemede tuttu. keşke hiç ameliyat olmasaydım direk tüp bebekle bitirseydim.
İlk denemede tutmasına çok sevindim. Sağlıkla kucağına alıp büyüt inş cnm

Gunaydin kizlar ben nedense artık uyuyamiyorum offf çok tedirgin olduğum için galiba çok erken uyaniyorum
Günaydın cnm zor bir süreç tedirgin olmamak elde değil ama inanıyorum sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın bebeğini iyi şeyler düşün iyi olsun İnşallah. Tayfun beyin dönüşünü beklemekte zor geliyordur sana. Haftaya başka bir doktora git istersen biraz rahatlarsın en azından.

Back