- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #6.001
İnşallah cnm duyacaksinTayfun bey haftaya yok taaa 6 eylule kadar yok off ya şansa bak belki o zaman kalp atışında duyarız öyle teselli ediyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm duyacaksinTayfun bey haftaya yok taaa 6 eylule kadar yok off ya şansa bak belki o zaman kalp atışında duyarız öyle teselli ediyorum kendimi
Çok şükür iyiyim cnm sağol ben o ilacı gonalf le birlikte kullanmıştım ama 75 mg likti benim kullandığım inşallah kaliteli yumilerin olsun cnm hayırlı olsun tedavinKızlar merhabalar
Gulşahcıgım bebısın senınle beraber sıkma canını.Rosebady canm senın hamışlik nasıl gıdıyor ?
Dün doktorum bana ıgne verdı yumurta geliştırıcı göbekten yap dedı.aranızda merıonal 150 ıgnesınden kullanan var mı ? 1 hafta boyunca kullan dedi dün zorla göbekten yaptım
Sevındım canm sağlıklı bı sekılde de kucağına aldığın gunlerı de görücez canm ınsallah.Çok şükür iyiyim cnm sağol ben o ilacı gonalf le birlikte kullanmıştım ama 75 mg likti benim kullandığım inşallah kaliteli yumilerin olsun cnm hayırlı olsun tedavin
Amin amin cnm inşallah bence bisey olmaz cnm sonuçta vitamin faydasi olur inşallahSevındım canm sağlıklı bı sekılde de kucağına aldığın gunlerı de görücez canm ınsallah.
Allah razı olsun cNm bana tek verdı evet bakacaz dedı insallah büyürler .rosebady canm bununla bırlıkte Qenzım alsam sakıncası olmaz dimi ?
Cnm 2000 - 3000 de kesenin göründüğünü söylüyorlar. Muhtemelen salı çarşamba kese görünür. Daha önce de görünebilir değerine göre. Bence git bir doktora keseyide gör rahat bir hafta geçir. Tayfun bey gelince de kalp atışını duyarsınız Allahın izniyle.Tayfun bey haftaya yok taaa 6 eylule kadar yok off ya şansa bak belki o zaman kalp atışında duyarız öyle teselli ediyorum kendimi
Bende aynen öyle düşünüyorum bu korkum bir geçsin rahatlayayim birazCnm 2000 - 3000 de kesenin göründüğünü söylüyorlar. Muhtemelen salı çarşamba kese görünür. Daha önce de görünebilir değerine göre. Bence git bir doktora keseyide gör rahat bir hafta geçir. Tayfun bey gelince de kalp atışını duyarsınız Allahın izniyle.
Ben kullanmıştım canm.İlk gün zorlandım ama günden güne alıştım kendi kendime yaptım.Ama benim ki 75lik mi 150lik miydi hatırlamıyorum.Önce düşük doz vermişti yumiler geç yanıt verince dozunu arttırdı. İlk üç dört sanırım sadece merional di sonraki üç gün yanında orgalutran da vardı.Kızlar merhabalar
Gulşahcıgım bebısın senınle beraber sıkma canını.Rosebady canm senın hamışlik nasıl gıdıyor ?
Dün doktorum bana ıgne verdı yumurta geliştırıcı göbekten yap dedı.aranızda merıonal 150 ıgnesınden kullanan var mı ? 1 hafta boyunca kullan dedi dün zorla göbekten yaptım
Ben günde 75 lik kullanmıştjm. Ama kendim hiçbir zaman yapamadım. Haftaiçi eczanemizd hafta sonları da avrupa hospitalde yaptırdım. Hemşire yalandan bir reçete yazıp kaşelior hastaneler de yapıor o şekilde. Kendim yapmadığım için benim hiç acımıyordu. Orgalutran veya gonapeptylden biri beş dk yanma yapıordu sadece. Hiç acı çekmedim yani iğneden. Zor geliyorsa başkasına yaptır.Kızlar merhabalar
Ya canım bence bekle bişe kalmadı 6 sına . Tayfun bey transvajinal bakacak keseyi de kalbi de göreceksin. Ama gideceğin başka doktkr abdominal bakacak belki kese bile daha görünmeyecek moralin bozulacak bu sefer de...ben sabretmenden yanayım yani :)Bende aynen öyle düşünüyorum bu korkum bir geçsin rahatlayayim biraz
Tabi yine kışlada bi doktora gideceksen git. Zaten 10 gün geçmediği için 6 eylülde de gitmiş olursun yineBende aynen öyle düşünüyorum bu korkum bir geçsin rahatlayayim biraz
Gunaudin Trans vaginal ne canim ben normal ultrasondan bakacak diye biliyorum ne cok cesit varmis ya zaten tayfun beye gideceğim ama ben keseyi görmek istiyorum korkuyorum bu korkum da keseyi gorunceye kadar geçmeyecek bir yanımda allah korusun ters birşey olsa kanama yasardim diyorum çok şükür olmadı kanamam bilmiyorum yaYa canım bence bekle bişe kalmadı 6 sına . Tayfun bey transvajinal bakacak keseyi de kalbi de göreceksin. Ama gideceğin başka doktkr abdominal bakacak belki kese bile daha görünmeyecek moralin bozulacak bu sefer de...ben sabretmenden yanayım yani :)
Yok kislaya gitmem orda tayfun bey gorur gittigimi ben baska hastaneye giderim diye dusunmustumTabi yine kışlada bi doktora gideceksen git. Zaten 10 gün geçmediği için 6 eylülde de gitmiş olursun yine
Günaydın taze anne. Sana da iyi hafta sonları Nasılsın bakalımGunaydin kizlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dilegiyle
Iyiyim canım dün sonucun arttığını görünce çok daha iyi oldum sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben hiçbirşey istemiyorum özellikle iş yerinde sende bulantı varmı canimGünaydın taze anne. Sana da iyi hafta sonları Nasılsın bakalım
Maşallah çok şükür canım. İnşallah keseyi de görürsün. Ben daha iyiyim kuzum . Bulantı yok sadece çok uykuluyum sürekli uyumak istiyorum. :) nerde calisiyorsun canım sen. Dikkat et fazla yorma kendiniIyiyim canım dün sonucun arttığını görünce çok daha iyi oldum sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben hiçbirşey istemiyorum özellikle iş yerinde sende bulantı varmı canim
Bu arada bi de geceleri çok acikiyorum 4 -5 gibi kalkıp elma yiyorum midem kazanıyor valla :) şimdi de bi yandan yazarken bi yandan elmami yiyorum :)Iyiyim canım dün sonucun arttığını görünce çok daha iyi oldum sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben hiçbirşey istemiyorum özellikle iş yerinde sende bulantı varmı canim
Amin canım inşallah ya artık yemek görmek istemiyorum midem bulanıyor deyince millet yemek hemen lazım diyo off off hiç anlamıyorlar ben gıda sektorundeyim ziraat mühendisiyimMaşallah çok şükür canım. İnşallah keseyi de görürsün. Ben daha iyiyim kuzum . Bulantı yok sadece çok uykuluyum sürekli uyumak istiyorum. :) nerde calisiyorsun canım sen. Dikkat et fazla yorma kendini
Affiyet olsun canım ye valla mide bulantin olmadan geçirirdim inşallah canımBu arada bi de geceleri çok acikiyorum 4 -5 gibi kalkıp elma yiyorum midem kazanıyor valla :) şimdi de bi yandan yazarken bi yandan elmami yiyorum :)
cnm yani alltan ulrason aletiyle bakar anlamında diğer Dr da karindan bakarsa gorunmezse Allah korusun moralini bozarsin anlaminda yazmış gideceğin Dr iyi olmalı cnm yoksa iyice kafan bulanmasinGunaudin Trans vaginal ne canim ben normal ultrasondan bakacak diye biliyorum ne cok cesit varmis ya zaten tayfun beye gideceğim ama ben keseyi görmek istiyorum korkuyorum bu korkum da keseyi gorunceye kadar geçmeyecek bir yanımda allah korusun ters birşey olsa kanama yasardim diyorum çok şükür olmadı kanamam bilmiyorum ya