- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.661
bende tsh kullanıyorum çok az duyla sabah 6 30 da içiyorum. imom omegayıda gün içinde öğle yemekten önce içiyorum. tsh için hapı tek başına emilimin daha kolay olması için alınması tercih ediliyor cnm.Kızlar bugün sizin yazdıklarımızdan sonra eczaneden imom omega aldım.ama ben aynı zamanda tsh yüksek olduğu için hap da kullanıyorum aç karnına eczacı bişey olmaz bunu da icebilirsiin sabahları dedi ama yine de size de bi danisayim dedim.bi sorun olmaz.dimi icsem bu durumu yaşayan var mi hiç
kaçıncı gün değeri bu? 129 kötü bir değer değil hiiiç canını sıkma kese zaten 1500 lerde vajinal ultrasonda ancak görünüyor cnm.Kızlar degerim 129 çıktı doktor riskli dedi kese yok sadece kana geçmiş dedi
Ayy inşallah canım haftaya gel dedi kadın dogum daki doktor ben salı günü başkentte kan vereceğim bakalım nasıl cikacak
Canim tup bebekten sonra benim adet tarihin şaştı o yuzden bilmiyorum kaç gün geçti yarın bidaha kan vereceğim o zaman belli olacakkaçıncı gün değeri bu? 129 kötü bir değer değil hiiiç canını sıkma kese zaten 1500 lerde vajinal ultrasonda ancak görünüyor cnm.
Canim benim çok teseķur ederim inşallah annesine tutunur korkuyorum birazcanım gözünaydın çok sevindim valla umudum vardı zaten bişelerden inşallah herşey yolundadır.
Cnm ayın 26 sından sonra izne ayrilacakmis ama kaç günlük olduğunu bilmiyorum cnmKızlar mrblar acaba bayram iznine gidecek mi tayfun bey bilginiz varmi
Sağol canım benim acaba bilgisi olan varmı kaç günlüğüne gidiyor kizlarCnm ayın 26 sından sonra izne ayrilacakmis ama kaç günlük olduğunu bilmiyorum cnm
Yay çok teşekkür ederim biraz korkuyorum inşallah yarın degerim artarGulsaaaaaaahh çok sevindim canım benim Allah devamını getirsin inşallah hayırlısiyla.
Cnm çarşamba ben hastaneye gidecem inşallah ogrenemezsen Ogün öğrenir yazarım ben sanaSağol canım benim acaba bilgisi olan varmı kaç günlüğüne gidiyor kizlar
Canim sen doktora gidecektin ne yaptın canım gittinmiCnm ayın 26 sından sonra izne ayrilacakmis ama kaç günlük olduğunu bilmiyorum cnm
Cnm inşallah çarşamba günü gideceğimCanim sen doktora gidecektin ne yaptın canım gittinmi
Amin cnm inşallahÇok sağol canım benim işin gücün rast gelsin insallah
Cnm inşallah çarşamba günü gideceğim
şimdi zaman geçmek bilmez sana :) inşallah değerin katlanır ohh ne güzel topik hamiş haberleriyle doldu. meryem suresini oku bebeğin seninle kalsın. sevgilerle onemli olan değerinin artması canım. sen adet tarihini boş ver bebişler her zaman sat ile uyumlu olmuyor.sen müsterih ol bebişin seninle kalacak Allahın izniyle.Canim tup bebekten sonra benim adet tarihin şaştı o yuzden bilmiyorum kaç gün geçti yarın bidaha kan vereceğim o zaman belli olacak
Hiç geçmiyor canım inşallah artar degerim canım çok korkuyorum doktor öyle söyleyince içimize şüphe düştü canım inşallah herşey yolundadır hemşire içini rahatlattı biraz canimşimdi zaman geçmek bilmez sana :) inşallah değerin katlanır ohh ne güzel topik hamiş haberleriyle doldu. meryem suresini oku bebeğin seninle kalsın. sevgilerle onemli olan değerinin artması canım. sen adet tarihini boş ver bebişler her zaman sat ile uyumlu olmuyor.sen müsterih ol bebişin seninle kalacak Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?