Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

bende tsh kullanıyorum çok az duyla sabah 6 30 da içiyorum. imom omegayıda gün içinde öğle yemekten önce içiyorum. tsh için hapı tek başına emilimin daha kolay olması için alınması tercih ediliyor cnm.

Kızlar hemsireyi aradım şimdi bu değer kötü bir değer değil dedi yarın bidaha test yaptırın sonra konuşalım dedi sonuca göre tayfun beyden randevu alalım dedi doktorun söylediğini söyledim 129 ile keseyi kim görmüş dedi dur bir dedi inşallah degerim katlanır çok korkuyorum yani herşey yarın belli olacak

Canim tup bebekten sonra benim adet tarihin şaştı o yuzden bilmiyorum kaç gün geçti yarın bidaha kan vereceğim o zaman belli olacak
şimdi zaman geçmek bilmez sana :) inşallah değerin katlanır ohh ne güzel topik hamiş haberleriyle doldu. meryem suresini oku bebeğin seninle kalsın. sevgilerle onemli olan değerinin artması canım. sen adet tarihini boş ver bebişler her zaman sat ile uyumlu olmuyor.sen müsterih ol bebişin seninle kalacak Allahın izniyle.

Hiç geçmiyor canım inşallah artar degerim canım çok korkuyorum doktor öyle söyleyince içimize şüphe düştü canım inşallah herşey yolundadır hemşire içini rahatlattı biraz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…