• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Saol cnm not aldım Sende ne kisti vardı? Ne dedi sana? Bahçeci hakkında ne düşünüyorsun?
Ben de çikolata kisti vardı canim. Ben ameliyatı çöl araştırdım Yücel karaman da olmaya karar verdim eğer doktoru araştırırsan ne demek istedigimi anlarsın bu konuda iyi bir doktor . Bu arada eşimde de morfoloji % 1 o yüzden tup bebek . Tüp bebek için merkez araştırırken bahceciye de gittim . Rahım fılmı vardı 3 ay önce ameliyat olmuştum ameliyat videom vardı ki ameliyat sonunda rahime mavi bir sıvı veriyorlar yani rahim filmi gibi bakmadi bile hemen kaseledi anlaşmalı yeri rahim filmi istedi bana gereksiz geldi. İlk görüşmede muayene etmek istedi muayane etse 325 lira ben görüşmeye geldim niye zorluyorsun ki . Böyle şeyleri sevmiyorum ilk görüşmede ticarethane gibi geldi bana . Bir de başka doktorları eleştirenleri hiç sevmem kaçtım ordan. Bu arada ameliyatı doktor sisli memorial hastanesinde yapıyor.

Kızlar galiba hamileyim test yaptım silik cikti

Eklentiler

• 20160821_121941.jpg
    20160821_121941.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 26
Back