Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

G gulsahhh01 degerin 1 hafta gecmesine bakarsan düsük ama gec döllenme olmus olabilir sonucta tedavi gormuyordun ne zaman yumurtladigini bilmiyorsun..
Sonuc iyi olur insallah .. Bak mevlam en umutsuz zamanda umut yaratti
Inşallah herşey yolunda gider canım doktor öyle deyince biraz korktum sali günü bakacagiz

G gulsahhh01 canım haberini okuyunca çok mutlu oldum.İnşallah değerin kat kat artar ve mucizen seninle olur..Güzel haberler alalım innnşallah seninle birlikte sevinecegiz canm.:))

G gulsahhh01 canım haberini okuyunca çok mutlu oldum.İnşallah değerin kat kat artar ve mucizen seninle olur..Güzel haberler alalım innnşallah seninle birlikte sevinecegiz canm.:))
Inşallah canım benim çok korkuyorum değer yüksek degilmis doktor öyle söyledi birşey de göremedim diyo bakalım inşallah herşey yolunda gider canim

İnşallah geç döllenmedir canm..Değeri düşük olup sonradan artan çok oluyor.Seninki de innnşallah öyledir.
Inşallah canım benim yarın bidaha kan vereceğim o zaman belli olacak inşallah artar degerim ya 3 yıldır ilk defa normal yolla hamile kaldım eşim tedavi oluyordu o yuzden farklı duygular içerisindeyim çok korkuyorum da inşallah herşey yolunda gider

cnm çikolata kisti olan bir hasta olarak söylüyorum sakın ama sakın kistini aldırma. yumurta rezervin inanılmaz düşüyor. ben çok pişman oldum. zaten bir çok doktor tavsiye etmiyor. kisti doktorlar alırken etrafını traşladığı için henüz olgunlaşmamış yumurta hücrelerinide kazıyıp atıyor. yumurtalığının birini kaybedende çok fazla kişi var. benim yumurtalığım duruyor. ama ameliyattan sonra yıllar boyu ameliyat olan tarafımdan hiç yumurtlamadım. tüp bebekle zaten hamile kalınıyor kistler hamile kalınınca baskılanıyor hatta tamemen yok oluyor. tavsiyem sakın ha sakın ameliyat olma. rahim yapısını bilemem histereskopi ile düzeltiyorlar t shape uterus veya rahimde perde olması gibi durumlarda. senin rahimdeki sıkıntı neymiş onu öğren. histereskopi yapıldığında komplikasyon az oluyor. ve sorun yaşamazsın. benim ameliyattan sonra iki taraftada tekrar kist oluştu ve ameliyat boşuna olmuş oldum. azalan rezervlerde cabası. ama tüp bebek ilk denemede tuttu. keşke hiç ameliyat olmasaydım direk tüp bebekle bitirseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…