• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

G gulsahhh01 degerin 1 hafta gecmesine bakarsan düsük ama gec döllenme olmus olabilir sonucta tedavi gormuyordun ne zaman yumurtladigini bilmiyorsun..
Sonuc iyi olur insallah .. Bak mevlam en umutsuz zamanda umut yaratti :KK66:
Inşallah herşey yolunda gider canım doktor öyle deyince biraz korktum sali günü bakacagiz

G gulsahhh01 canım haberini okuyunca çok mutlu oldum.İnşallah değerin kat kat artar ve mucizen seninle olur..Güzel haberler alalım innnşallah seninle birlikte sevinecegiz canm.:))
Inşallah canım benim çok korkuyorum değer yüksek degilmis doktor öyle söyledi birşey de göremedim diyo bakalım inşallah herşey yolunda gider canim

İnşallah geç döllenmedir canm..Değeri düşük olup sonradan artan çok oluyor.Seninki de innnşallah öyledir.
Inşallah canım benim yarın bidaha kan vereceğim o zaman belli olacak inşallah artar degerim ya 3 yıldır ilk defa normal yolla hamile kaldım eşim tedavi oluyordu o yuzden farklı duygular içerisindeyim çok korkuyorum da inşallah herşey yolunda gider

Kızlar merhaba 557 sayfayı üşenmeyip okuduktan sonra bugün aldığım haberlerle birlikte aranıza katılmak istedim paylaşımlarınız hikayeleriniz sayesinde baya bilgi sahibi oldum,teşekkürler:KK66:
Benim hikayemden bahsetmek istiyorum çünkü sizin önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.
Bir yıllık evliyim ve ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bunun için evliliğin ilk ayında genel kontrole gittiğimde kistim olduğunu anne geçmişimden dolayı(meme+rahim ca) mr ve kan tahlili yaptırıp bir jineonkoloğa gitmem gerektiğini öğrendim. Tabii ağlama seansları korku vs ile gittim ve korkulacak bişe olmadığını dermoid kist olduğunu, küçük olduğu için alınmayıp bian önce gebe kalıp doğumda alınabileceğini öğrendim. 3-4 ay geçti gebelik yok. Başka doktorlara da gittim hepsi sıkıntı yok evet dermoid kist bişe olmaz, bekle daha çok erken dedi! Bu arada İstanbul'da yaşıyorum ve bunun için 4 ayrı doktora gittim. Sonuç aynı. Böyle 12 ay geçti. Eşim de gitti ve sıkıntı olmadığı söylendi. Yaz tatili için Adana'ya geldim(aslen Adanalıyım) dayanamadım Turan Çetin'e gittim. Bir sürü tahlil sonucu tüplerden birinde sıkıntı olduğunu diğer yumurtalıkta da dermoid kist olduğu için gebe kalamayacağımı aşılamayla Zaman kaybetmeyip tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini öğrendim. Tabii eşimle şok olduk çünkü gittiğimiz doktorların hepsi kistin engel olmayacağını söylemişti. Sonra sizden aldığım bilgilerle kışlada Bülent Beye gittim. Demez mi bu dermoid değil çikolata kisti alınması lazım ayrıca senin rahim şeklinde sıkıntı var ameliyat olman lazım. Bu şekilde tüp bebek olsa dahi düşer!
Şimdi o kadar karışığım ki Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.. Toplam 6 doktor 6 farklı fikir
cnm çikolata kisti olan bir hasta olarak söylüyorum sakın ama sakın kistini aldırma. yumurta rezervin inanılmaz düşüyor. ben çok pişman oldum. zaten bir çok doktor tavsiye etmiyor. kisti doktorlar alırken etrafını traşladığı için henüz olgunlaşmamış yumurta hücrelerinide kazıyıp atıyor. yumurtalığının birini kaybedende çok fazla kişi var. benim yumurtalığım duruyor. ama ameliyattan sonra yıllar boyu ameliyat olan tarafımdan hiç yumurtlamadım. tüp bebekle zaten hamile kalınıyor kistler hamile kalınınca baskılanıyor hatta tamemen yok oluyor. tavsiyem sakın ha sakın ameliyat olma. rahim yapısını bilemem histereskopi ile düzeltiyorlar t shape uterus veya rahimde perde olması gibi durumlarda. senin rahimdeki sıkıntı neymiş onu öğren. histereskopi yapıldığında komplikasyon az oluyor. ve sorun yaşamazsın. benim ameliyattan sonra iki taraftada tekrar kist oluştu ve ameliyat boşuna olmuş oldum. azalan rezervlerde cabası. ama tüp bebek ilk denemede tuttu. keşke hiç ameliyat olmasaydım direk tüp bebekle bitirseydim.

Back