- 24 Haziran 2016
- 402
- 684
- 23
- 35
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.681
Kızlar tayfun bey beni aradı yarinki artış önemli dedi bi bakalım inşallah değerin yükselir iki hafta sonraya randevu verecek bide kaç gün geciktin dedi 16 temmuzda dedim 4-5 günlük gecikme var dedi yani herşey yarın belli olacak hayirlisiyla
CANIM ÇOK MUTLU İNŞALLAH DEĞERLERİN KATLANIR DUALARIM SENİNLEKızlar hemsireyi aradım şimdi bu değer kötü bir değer değil dedi yarın bidaha test yaptırın sonra konuşalım dedi sonuca göre tayfun beyden randevu alalım dedi doktorun söylediğini söyledim 129 ile keseyi kim görmüş dedi dur bir dedi inşallah degerim katlanır çok korkuyorum yani herşey yarın belli olacak
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur hersey yarın belli olacakCANIM ÇOK MUTLU İNŞALLAH DEĞERLERİN KATLANIR DUALARIM SENİNLE
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur hersey yarın belli olacak
Ay canım ya benim değer cumartesi 1900 kusurdu kese gozukmedi. Çok erken dendi ama haftaya gizukurms endiseleyim bende. Üstüne bi de ohss olduğumu öğrendim çok Üzgünümkaçıncı gün değeri bu? 129 kötü bir değer değil hiiiç canını sıkma kese zaten 1500 lerde vajinal ultrasonda ancak görünüyor cnm.
Canim sende kese göründü muAmin cnm inşallah
Evet canım bugün akşam eşimle gidip vereceğim aynı yer deyince orasi uzak kalır bana çok heyecanlıyım canım korkuyorum daYarın sabah mi gideceksin Gülşah?Erken git canm bizi de fazla bekletme..:))
Yarın güzel haberlerle gel inşallah canim[/QUOTE]Yarın güzel QUOTE="gulsahhh01, post: 47771198, member: 533559"]Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur hersey yarın belli olacak
Canim korkma keseyi 2000-3000 lerde görürsün 1500 de vajinal gorunurmus doktor bana öyle deyince araştırdım canimAy canım ya benim değer cumartesi 1900 kusurdu kese gozukmedi. Çok erken dendi ama haftaya gizukurms endiseleyim bende. Üstüne bi de ohss olduğumu öğrendim çok ÜzgünümSen keseyi kaçıncı gün gördün. Transferde n sonra.
Ay canım ya benim değer cumartesi 1900 kusurdu kese gozukmedi. Çok erken dendi ama haftaya gizukurms endiseleyim bende. Üstüne bi de ohss olduğumu öğrendim çok ÜzgünümSen keseyi kaçıncı gün gördün. Transferde n sonra.
bugün herkes gülşahı bekliyor. haberi alınca bizi çok bekletme gülşah. dualarımız seninleKızlar hemsireyi aradım şimdi bu değer kötü bir değer değil dedi yarın bidaha test yaptırın sonra konuşalım dedi sonuca göre tayfun beyden randevu alalım dedi doktorun söylediğini söyledim 129 ile keseyi kim görmüş dedi dur bir dedi inşallah degerim katlanır çok korkuyorum yani herşey yarın belli olacak
günaydın cnm yok ben de inşallah yarın gideceğim görmeyeCanim sende kese göründü mu
cnm hadi inşallah değerin kat kat artmıştır güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleEvet canım bugün akşam eşimle gidip vereceğim aynı yer deyince orasi uzak kalır bana çok heyecanlıyım canım korkuyorum da
Cnm bence de senin günün çok erken belki bide ohss den oturu de tam bakamamistir Dr inşallah günü geldiğinde göreceksin cnmAy canım ya benim değer cumartesi 1900 kusurdu kese gozukmedi. Çok erken dendi ama haftaya gizukurms endiseleyim bende. Üstüne bi de ohss olduğumu öğrendim çok ÜzgünümSen keseyi kaçıncı gün gördün. Transferde n sonra.
Ay benimde yarın 23 .gün oluyor transferin inşallah bende görürümcnm şimdi tahlil sonuçlarını inceledim transferden sonra 23. gün keseyi ve yolk kesesini gördü doktor ve degerim 1600 küsür çıkmış. yolk kesesi kesenin içinin boş olmadığını gösteriyor. benim bhcg 2 kat artmıyordu senin iyi artıyordur. daha 23. güne gelmemişsindir bile. fark ondan kaynakjlanmıştır. stres yapma. birde vajinal baktı benim doktorum keseyi öyle gördü.
amin inşallah keseyi görür doktor.Ay benimde yarın 23 .gün oluyor transferin inşallah bende görürüm
günaydın canım nasılsınGünaydın arkadaşlar
Sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın cnmgünaydın canım nasılsın
İYİYİM BENDE NE OLSUN ADETİMİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA TEDAVİYE BAŞLICAZ TABİ BYRAM ENGELİ OLMAZ İSE :)Sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?