- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.701
Hadi inşallah doğru zamandır cnm hakkında hayırlısı olsunİYİYİM BENDE NE OLSUN ADETİMİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA TEDAVİYE BAŞLICAZ TABİ BYRAM ENGELİ OLMAZ İSE :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah doğru zamandır cnm hakkında hayırlısı olsunİYİYİM BENDE NE OLSUN ADETİMİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA TEDAVİYE BAŞLICAZ TABİ BYRAM ENGELİ OLMAZ İSE :)
Nim biz de gördük bu gün şükür ohss için geldim kesesi de gorms oldumcnm şimdi tahlil sonuçlarını inceledim transferden sonra 23. gün keseyi ve yolk kesesini gördü doktor ve degerim 1600 küsür çıkmış. yolk kesesi kesenin içinin boş olmadığını gösteriyor. benim bhcg 2 kat artmıyordu senin iyi artıyordur. daha 23. güne gelmemişsindir bile. fark ondan kaynakjlanmıştır. stres yapma. birde vajinal baktı benim doktorum keseyi öyle gördü.
Gördük gördük çok şükür canımm darısı sana inşallahCnm bence de senin günün çok erken belki bide ohss den oturu de tam bakamamistir Dr inşallah günü geldiğinde göreceksin cnm
aminnnnnnnnGördük gördük çok şükür canımm darısı sana inşallah
Maşallah cnm demek ikiz Allah tamamına erdirsin inşallah cnmArkadaşlar kendi doktor um pınar hanim yoktu bu gün merkezde tayfun bey baktı bize müjdeyi o verdi çok şükür minnak keseler gözüktü. Tayfun bey de çok iyiyms Allah razi olsun ilgilendi. Perşembe tekrar serum içn gidicem
Cnm hiç bilgim yok bu konuda Dr nu arayıp sorsan cnmKızlar günaydın bende perşembeye randevu aldım yarın ameliyatı varmış bülent beyin.
Kızlar size bişey danisacagim ben tsh düşsün diye eutryhx 75 kullanıyorum ya acaba onu adetliyken içmemek.mi gerekiyor? Bugün ilk gunum de korktum ama sanki.azalttı gibi.
Fikri olan var mi acaba ?
Bilgim yok ama persembe randevun varsa icme 2 gun birsey olmaz .. Sorarsin persembe gunu devam et derse icersin tekrardan ..Kızlar günaydın bende perşembeye randevu aldım yarın ameliyatı varmış bülent beyin.
Kızlar size bişey danisacagim ben tsh düşsün diye eutryhx 75 kullanıyorum ya acaba onu adetliyken içmemek.mi gerekiyor? Bugün ilk gunum de korktum ama sanki.azalttı gibi.
canım tebrik ederim. bebişin hayırlı uğurlu olsun boy boy resimlerini gör inşallah bundan sonraNim biz de gördük bu gün şükür ohss için geldim kesesi de gorms oldum
tsh ın kaç canım şu an. tedaviye başladığında 2,5 altında olması şart yoksa bebiş tutunamaz. eutrox 75 i sürekli aç karnına hergün kullanacaksın. adetliykende kullanılıyor. düştükten sonra doz ayarlaması yapılacak çok düşerse doz azaltılabilir. yada yeterince düşmediyse doz arttırılabilir. gebelik boyuncada ayda bir kez tshını mutlaka ölçtürmelisin. sırf bu yüzden gebelik kayıpları yaşanıyor Allah muhafaza. bende eutryhx 50 kullanıyorum.Kızlar günaydın bende perşembeye randevu aldım yarın ameliyatı varmış bülent beyin.
Bende hep öyle düsünmüsümdür.. Rabbim birgun nasip ederse sayet ben hicbirsekilde aldirmayi dusunmuyorum o benim evladim doguracagim .. O yuzden hicbir test yapmayip gebeligimin tadini cikartmayi dusunurum..kızlar ben karar verdim ikili test ve 3 lü test yaptırmayacağım. sonuc olumsuz çıkıp sağlıklı gebeliği olan çok kişi var etrafımda. bebek sağlıklıysa test olumsuz çıkarsa boşu boşuna stres yapacağım. test olumsuz bebek sağlıksızsa ben eşimlede konuştum bebeği zaten doğuracağım hiç bir güç beni kürtaja yönlendiremez. amniyosentez yaptırıp zaten o koca iğneyi bebeğimin kesesini delmesine mümkün değil izin veremem. geriye tek seçenek kalıyor hiç bir şey yaptırmayıp rahat rahat gebeliği geçirmek tevekkül etmek. sizler ne düşünüyorsunuz.
canım en son tshm 3 ken 4 e cıktı oyle olunca 50 likten 75 mg a geçiş yaptık.1 aydır 75 mg kullanıyorum haftaya da kan vermeye seyhana gideceğim fakat adet oldugum için korktumm bu sabah yine aç karnına aldım sanki adetim azaldı gibi geldi ondan dolayı.Dediğin gibi inşallah duser bu ay.Çünkü iğnelere başlicam birde.Perşembe günü kontrolüm var.Rabbım hakkımızda hayırlısını versn insallahSenin Tsh nasıl düşüyor mu yoksa sende benim gibimisin ?tsh ın kaç canım şu an. tedaviye başladığında 2,5 altında olması şart yoksa bebiş tutunamaz. eutrox 75 i sürekli aç karnına hergün kullanacaksın. adetliykende kullanılıyor. düştükten sonra doz ayarlaması yapılacak çok düşerse doz azaltılabilir. yada yeterince düşmediyse doz arttırılabilir. gebelik boyuncada ayda bir kez tshını mutlaka ölçtürmelisin. sırf bu yüzden gebelik kayıpları yaşanıyor Allah muhafaza. bende eutryhx 50 kullanıyorum.
canım ben hiç ilaç kullanmıyordum. hemşire tahlil istedi ve sonra telefon açtı tshın yüksek düşmesi gerek dedi 3,5 civarıydı degerim. 2,5 altında olmalı dedi hemşire yoksa tedavi olumsuz sonuçlanıyormuş. bende ilk etapta 25 kullandım 10 gün sonra gittim sağlık ocagında ölçtürdüm 2.44 tü sonra 50 ye çıkardım dozu tabi bunları kendim yaptım doktorsuz tayfun bey 2,44 iyi dedi ama içime sinmedi çünkü araştırdığım kadarıyla 1-2 arası en makul değermiş.. değerim 1,5 lara düştü. ve tedaviye başladığımda 1,5 lardaydı. transferden sonra yine ölçtürdüm 0,75 çıktı bir ay sonra ölçtürdüm 1,35 çıktı. bu şekilde devam ediyorum. doğuma kadarda kullanılacak. her ay düzenli ölçtüreceğim dozunu ona göre ayarlayacağım.canım en son tshm 3 ken 4 e cıktı oyle olunca 50 likten 75 mg a geçiş yaptık.1 aydır 75 mg kullanıyorum haftaya da kan vermeye seyhana gideceğim fakat adet oldugum için korktumm bu sabah yine aç karnına aldım sanki adetim azaldı gibi geldi ondan dolayı.Dediğin gibi inşallah duser bu ay.Çünkü iğnelere başlicam birde.Perşembe günü kontrolüm var.Rabbım hakkımızda hayırlısını versn insallahSenin Tsh nasıl düşüyor mu yoksa sende benim gibimisin ?
Doktor bana hamileilk boyunca boyunca alacaksın bu hapları ileri de de dedi.
akşama az kaldı :)Evet canım bugün akşam eşimle gidip vereceğim aynı yer deyince orasi uzak kalır bana çok heyecanlıyım canım korkuyorum da
anladım canım ne güzel yapmışşsın düşmüş değerin bende gecen ay dedim ki kendi kendime sağlık ocagğında kan verip olçtürsemde en azından ona göre bende dozu artırır veya düşürsem ne olacak sanki.Bu ay bende senin gibi yapayım bakalım inşallah düşmüştür.Bilgiler için teşekkürler canımcanım ben hiç ilaç kullanmıyordum. hemşire tahlil istedi ve sonra telefon açtı tshın yüksek düşmesi gerek dedi 3,5 civarıydı degerim. 2,5 altında olmalı dedi hemşire yoksa tedavi olumsuz sonuçlanıyormuş. bende ilk etapta 25 kullandım 10 gün sonra gittim sağlık ocagında ölçtürdüm 2.44 tü sonra 50 ye çıkardım dozu tabi bunları kendim yaptım doktorsuz tayfun bey 2,44 iyi dedi ama içime sinmedi çünkü araştırdığım kadarıyla 1-2 arası en makul değermiş.. değerim 1,5 lara düştü. ve tedaviye başladığımda 1,5 lardaydı. transferden sonra yine ölçtürdüm 0,75 çıktı bir ay sonra ölçtürdüm 1,35 çıktı. bu şekilde devam ediyorum. doğuma kadarda kullanılacak. her ay düzenli ölçtüreceğim dozunu ona göre ayarlayacağım.
Evet ya ck korkuyorum internette neler neler okuyorum off degerim şöyle güzel çıksa var yaakşama az kaldı :)