Kızlar merhaba 557 sayfayı üşenmeyip okuduktan sonra bugün aldığım haberlerle birlikte aranıza katılmak istedim paylaşımlarınız hikayeleriniz sayesinde baya bilgi sahibi oldum,teşekkürler
Benim hikayemden bahsetmek istiyorum çünkü sizin önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.
Bir yıllık evliyim ve ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bunun için evliliğin ilk ayında genel kontrole gittiğimde kistim olduğunu anne geçmişimden dolayı(meme+rahim ca) mr ve kan tahlili yaptırıp bir jineonkoloğa gitmem gerektiğini öğrendim. Tabii ağlama seansları korku vs ile gittim ve korkulacak bişe olmadığını dermoid kist olduğunu, küçük olduğu için alınmayıp bian önce gebe kalıp doğumda alınabileceğini öğrendim. 3-4 ay geçti gebelik yok. Başka doktorlara da gittim hepsi sıkıntı yok evet dermoid kist bişe olmaz, bekle daha çok erken dedi! Bu arada İstanbul'da yaşıyorum ve bunun için 4 ayrı doktora gittim. Sonuç aynı. Böyle 12 ay geçti. Eşim de gitti ve sıkıntı olmadığı söylendi. Yaz tatili için Adana'ya geldim(aslen Adanalıyım) dayanamadım Turan Çetin'e gittim. Bir sürü tahlil sonucu tüplerden birinde sıkıntı olduğunu diğer yumurtalıkta da dermoid kist olduğu için gebe kalamayacağımı aşılamayla Zaman kaybetmeyip tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini öğrendim. Tabii eşimle şok olduk çünkü gittiğimiz doktorların hepsi kistin engel olmayacağını söylemişti. Sonra sizden aldığım bilgilerle kışlada Bülent Beye gittim. Demez mi bu dermoid değil çikolata kisti alınması lazım ayrıca senin rahim şeklinde sıkıntı var ameliyat olman lazım. Bu şekilde tüp bebek olsa dahi düşer!
Şimdi o kadar karışığım ki Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.. Toplam 6 doktor 6 farklı fikir