• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Arkadaşlar çok teşekkür ederim Başkent benim de çok içime sindi ama yine de araştırmaya devam edecem. Kist çok büyük değil ama ne kisti olduğu konusunda doktorlar hemfikir değil. Ameliyat öneren tek doktor Bülent beydi. Sanırım bugün bir doktora daha gidecem.
Adana'ya tayin istedim gelirse burda devam edecem yoksa İstanbul'da Bahçeciye gitmeyi düşünüyorum.
Breakfast sağlıkla kucağına alırsın inş cnm Gülşah sen de güzel haberler verirsin inş..
Yeni olduğum için tek tek cevap vermeyi beceremedim kbakmayın
Canim eğer istanbul düşünüyorsan kist konusunda kesinlikle Yücel Karaman a git derim . Ben mersinden istanbula gittim bu kist için . Bahceciye de gittim buarada .

Tesekkur ederim rosebady rosebady G gulsahhh01 alım o zaman Q enzimden de.insallah şifa olur sizler deki gibi.iyi ki varsınız ümit oluyorsunuz gerçekten bizlere..Her gun heyecanla.siteye giriyorum merakla bana da bi umut ışığı oluyor verdiğiniz bilgiler.Cok sagolunnnnn :KK200::KK200::KK200:
Canim inşallah hamile kalırız bunlar vesile olur inşallah canım herzaman destek oluyoruz birbirimize bizi kimse anlamıyor birine sorsam ilk o ne diyorlar 6 çocuğu olan anneme ben anlatıyorum kadın ben ilk defa duyuyorum diyo bunları

Ben eşimi bekliyorum onun sonuçları düzelsin başlayacağız tedaviye bende adet olamıyorum 8 gün oldu sen nerde baslayacaksib tedaviye
İnsallah hersey gönlünce olur canım . Ben istanbulda bruksel tup bebek merkezinde kismetse . Gebelik Testi yapsaydin canım . Ben gittim hemen kan verdim tabi negatif . Tarlusol içtim bekliyorum şimdi gelecek diye gelsin diye de dua ediyorum :)

Canim inşallah hamile kalırız bunlar vesile olur inşallah canım herzaman destek oluyoruz birbirimize bizi kimse anlamıyor birine sorsam ilk o ne diyorlar 6 çocuğu olan anneme ben anlatıyorum kadın ben ilk defa duyuyorum diyo bunları
Aynen cAnım anneme anlatıyorum kadın agzi açık dinliyor kadın.
Birde canm ben şimdi Qenzim aldım eczaneden birde omega almıştım ya sizler ikisini birden mi ictiniz ???Nasıl yapım icim gece birini aç karnına gündüz de enzimi mi içim nasıl yapım canm ??

Aynen cAnım anneme anlatıyorum kadın agzi açık dinliyor kadın.
Birde canm ben şimdi Qenzim aldım eczaneden birde omega almıştım ya sizler ikisini birden mi ictiniz ???Nasıl yapım icim gece birini aç karnına gündüz de enzimi mi içim nasıl yapım canm ??
Cnm bence ayrı zamanlarda iç arada en azından 2-3 saat geçsin cnm

evet her çarşamba ama kışlada değil. seyhan başkentte. seyhan başkenti arayıp kadın doğumu bağlatıp sorBilirsin ama sorulacak bişi yok çünkü ben çarşamb sabah yeniden Rayıp sordum kayıt falan yapmanıza gerek yok dediler. zaten sadece iki kişiydik. müsaitsen kalkıp geleceksin 3 de orda olup 7. kata çıkacaksın polikliniklerin olduğu arka binada. yol üstündeki bina değil. bu kadar :)
Seyhan nispeten daha yakın bana :) daha iyiymiş. İnşallah haftaya gelmeye çalışır im. Eğer gribi atlatabilirsem. Çok teşekkür ederim canm

Kızlar merhaba 557 sayfayı üşenmeyip okuduktan sonra bugün aldığım haberlerle birlikte aranıza katılmak istedim paylaşımlarınız hikayeleriniz sayesinde baya bilgi sahibi oldum,teşekkürler:KK66:
Benim hikayemden bahsetmek istiyorum çünkü sizin önerilerinize ihtiyacım var gerçekten.
Bir yıllık evliyim ve ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bunun için evliliğin ilk ayında genel kontrole gittiğimde kistim olduğunu anne geçmişimden dolayı(meme+rahim ca) mr ve kan tahlili yaptırıp bir jineonkoloğa gitmem gerektiğini öğrendim. Tabii ağlama seansları korku vs ile gittim ve korkulacak bişe olmadığını dermoid kist olduğunu, küçük olduğu için alınmayıp bian önce gebe kalıp doğumda alınabileceğini öğrendim. 3-4 ay geçti gebelik yok. Başka doktorlara da gittim hepsi sıkıntı yok evet dermoid kist bişe olmaz, bekle daha çok erken dedi! Bu arada İstanbul'da yaşıyorum ve bunun için 4 ayrı doktora gittim. Sonuç aynı. Böyle 12 ay geçti. Eşim de gitti ve sıkıntı olmadığı söylendi. Yaz tatili için Adana'ya geldim(aslen Adanalıyım) dayanamadım Turan Çetin'e gittim. Bir sürü tahlil sonucu tüplerden birinde sıkıntı olduğunu diğer yumurtalıkta da dermoid kist olduğu için gebe kalamayacağımı aşılamayla Zaman kaybetmeyip tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini öğrendim. Tabii eşimle şok olduk çünkü gittiğimiz doktorların hepsi kistin engel olmayacağını söylemişti. Sonra sizden aldığım bilgilerle kışlada Bülent Beye gittim. Demez mi bu dermoid değil çikolata kisti alınması lazım ayrıca senin rahim şeklinde sıkıntı var ameliyat olman lazım. Bu şekilde tüp bebek olsa dahi düşer!
Şimdi o kadar karışığım ki Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.. Toplam 6 doktor 6 farklı fikir
Canim geçmiş olsun. Ben de çikolata kistimin olduğunu 4 ay once öğrendim. Rahimde Herhangi bişey var mı diye Histereskopi oldum. 3 ay sonra tedaviye başladık şükürler olsun pozitif i gördük. Kistim duruyor
Rabbi m sizlere de nasip etsin. Çikolata kistin kaç santim eğer çık büyük değil ise neden düşsün ki mantikli gelmedi bana doğrusu . Benim 3 cm idi. Doktor bunu almaya gerek yok dedi büyümedikce ve hasta çok rahatsız olmadıkça ameliyat i onermiyorz dedi. Çünkü yumurtalıga zarar veriyor ve rezervi düşürüyor ameliyat.

Back