- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.621
Ben de çikolata kisti vardı canim. Ben ameliyatı çöl araştırdım Yücel karaman da olmaya karar verdim eğer doktoru araştırırsan ne demek istedigimi anlarsın bu konuda iyi bir doktor . Bu arada eşimde de morfoloji % 1 o yüzden tup bebek . Tüp bebek için merkez araştırırken bahceciye de gittim . Rahım fılmı vardı 3 ay önce ameliyat olmuştum ameliyat videom vardı ki ameliyat sonunda rahime mavi bir sıvı veriyorlar yani rahim filmi gibi bakmadi bile hemen kaseledi anlaşmalı yeri rahim filmi istedi bana gereksiz geldi. İlk görüşmede muayene etmek istedi muayane etse 325 lira ben görüşmeye geldim niye zorluyorsun ki . Böyle şeyleri sevmiyorum ilk görüşmede ticarethane gibi geldi bana . Bir de başka doktorları eleştirenleri hiç sevmem kaçtım ordan. Bu arada ameliyatı doktor sisli memorial hastanesinde yapıyor.Saol cnm not aldım Sende ne kisti vardı? Ne dedi sana? Bahçeci hakkında ne düşünüyorsun?
Gunaydin canimGünaydınnnn kızlar
Canim günaydın nasılsın nasıl gidiyoGünaydın arkadaşlar
iyiyim cnmCanim günaydın nasılsın nasıl gidiyo
Biraz once kan verdik sonucu bekliyoruz test yaptım baksanız silik gibi ilk hali sonra daha belirgin olmusiyiyim cnm
Cnm halsizlik var bide artık erkenden uyuyorum vücut sicakligim yüksek bide ustune sıcaklar çok şükür bugünümuze yinede sen ne yaptın test işini
Hadi insallahhhh..çok sevindimBiraz once kan verdik sonucu bekliyoruz test yaptım baksanız silik gibi ilk hali sonra daha belirgin olmus
Sonucu hemen yazBiraz once kan verdik sonucu bekliyoruz test yaptım baksanız silik gibi ilk hali sonra daha belirgin olmus
Birazdan sonuç çıkacak inşallah hamileyimdir kizlarSonucu hemen yaz
Kese daha görünmez zaten. Hayırlı olur insKızlar degerim 129 çıktı doktor riskli dedi kese yok sadece kana geçmiş dedi
Silik çıktı kan vermeye gittik kizlar
ay cnm çok sevindim maşallah gözün aydın inşallah katlanarak devam etsin mucizen kese için çok erken daha hayırlı olsun cnmKızlar degerim 129 çıktı doktor riskli dedi kese yok sadece kana geçmiş dedi
Inşallah zamanla degerin katlanır ve kese de gözükür.Dualarimiz seninleee canmKızlar degerim 129 çıktı doktor riskli dedi kese yok sadece kana geçmiş dedi
Değer dusuk mu peki doktor öyle söyleyince tedirgin oldumKese daha görünmez zaten. Hayırlı olur ins
Teşekkür ederim canım insan artar değer korktum birazInşallah zamanla degerin katlanır ve kese de gözükür.Dualarimiz seninleee canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?