Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim eğer istanbul düşünüyorsan kist konusunda kesinlikle Yücel Karaman a git derim . Ben mersinden istanbula gittim bu kist için . Bahceciye de gittim buarada .

Canim inşallah hamile kalırız bunlar vesile olur inşallah canım herzaman destek oluyoruz birbirimize bizi kimse anlamıyor birine sorsam ilk o ne diyorlar 6 çocuğu olan anneme ben anlatıyorum kadın ben ilk defa duyuyorum diyo bunları

Ben eşimi bekliyorum onun sonuçları düzelsin başlayacağız tedaviye bende adet olamıyorum 8 gün oldu sen nerde baslayacaksib tedaviye
İnsallah hersey gönlünce olur canım . Ben istanbulda bruksel tup bebek merkezinde kismetse . Gebelik Testi yapsaydin canım . Ben gittim hemen kan verdim tabi negatif . Tarlusol içtim bekliyorum şimdi gelecek diye gelsin diye de dua ediyorum :)

Aynen cAnım anneme anlatıyorum kadın agzi açık dinliyor kadın.
Birde canm ben şimdi Qenzim aldım eczaneden birde omega almıştım ya sizler ikisini birden mi ictiniz ???Nasıl yapım icim gece birini aç karnına gündüz de enzimi mi içim nasıl yapım canm ??

Cnm bence ayrı zamanlarda iç arada en azından 2-3 saat geçsin cnm

Seyhan nispeten daha yakın bana :) daha iyiymiş. İnşallah haftaya gelmeye çalışır im. Eğer gribi atlatabilirsem. Çok teşekkür ederim canm

Canim geçmiş olsun. Ben de çikolata kistimin olduğunu 4 ay once öğrendim. Rahimde Herhangi bişey var mı diye Histereskopi oldum. 3 ay sonra tedaviye başladık şükürler olsun pozitif i gördük. Kistim duruyor
Rabbi m sizlere de nasip etsin. Çikolata kistin kaç santim eğer çık büyük değil ise neden düşsün ki mantikli gelmedi bana doğrusu . Benim 3 cm idi. Doktor bunu almaya gerek yok dedi büyümedikce ve hasta çok rahatsız olmadıkça ameliyat i onermiyorz dedi. Çünkü yumurtalıga zarar veriyor ve rezervi düşürüyor ameliyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…