Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Iyi cnm 8. Haftadayiz
Oy maşallah büyüyor kuzucuk :*) canm senin kaçıncı gün embiryoosu idi. Idrara cok sıkisikmiydin Transferden sonra VC ye kalktım mi hemen. Evde nasıl zaman geçirdin. İlk günler sırt üstü yatiyormus çoğu kişi sen neler yaptın biraz anlatirmisn rica etsem taTlim

Mrb Gülşah sanırım Dr tayfun bey kaz kez denedin ve hic pozitif sonuç aldinmi şuan hangi asammadasin öğrenebilir miyim canım

idrara çok sıkışıktım. biz nisanda umreye gitmiştik eşimle zemzem suyu vardı evde. çantama attım transferi beklerken 1 litre zemzem suyunu bitirdim. idrara çok sıkışıktım. transferden sonra yatağa direk yattım ama o kadar sıkışıktımki 15 dakika ancak yatabildim hemen wce gittim. sonra yatmaya devam ettim hemşire hatta söylendi daha ne bekliyorsunuz yatmanıza gerek yok diye. ama ben orda 2 saat yattım hastanede. yatarken birkere daha gittim wc ye düşün artık ne kadar sıkışık olduğumu :) döllenmeden sonra 6. gün tutunma oluyor. bana 3. gün embriyosu verdiler.yani 3 gün bebiş tutunmadan içimde kalacaktı. bende ilk 3 gün genellikle hep uzandım işe gitmedim.sadece dinlenme şeklinde geçti ama sıkılıncada kalktım oturdum. ama arada bir ayağa kalktım çünkü yürüryüş gerekiyormus rahime kan gitmesi için. o yüzden markete filan gittim yürüyüş olsun diye. 4. gün işe başladım masa başı çalışmaya. ananas aldım marketten ilk 3 gün hepsini yedim. 9. gün dayanamadım kan verdim 5.1 çıktı yani hamile olduğumu erkenden öğrendim. 12. gün 77 çıktı değerim. birde bazı kliniklerde görmüştüm transfer sonrası ayaklar havaya gelecek şekilde yatırıyorlardı.. bende transfer sonrası ayaklarım havaya gelecek pozisyonda yatağı ayarlayıp yattım.

Ayy canım bende de zemzem var hergün içiyorum çok az kaldı ama transfere girerken icicem bende. Kesin ben de kalkarim Tutamıyorum hiç zaten normalde de çok sık giderim VC ye. Suyu çok ictiysem gece nöbetçi yarım saate bir kalkarim o derece yani. Valla simdiden nasil tutucam diye düşünceler bastı beni ama içimi rahatlattin canm sen de ben gibiymisssin. Bir de canım sen transferden çıkınca hastanede mi yatağı ayarlayıp ayaklarını yukarı kaldirdin . İzin verirlerse ben de yapayım. :) çok sağol canım benim bilgiler için. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzuyu

evet hastanede öyle yattım. kimseden izin almadık biz :) heleki hamilelikte düşün günde herhalde 4- 5 kez gece wc ye gidiyorum. amin canım darısı başına inşallah sende emeklerinin karşılığını alırsın kıymetline kavuşursun.

Canmm benimki de 3. Gün embiryosu olacak. Merkezden aradılar yarın 10 30 transferim var. Emanetlerimi alcam inşallah yarin dua et sen annesin tatlım duan kabul olur inşallah.

Kizlaar şimdi aradılar 9embiryomda devam ediyor Muş şükür. Veee yarın transferim var ay çok heyecanlandım çok duygulandim ; ( dua edin kızlar bu defa tütusunn inşallah
cnm maşallah çok sevindim inss sımsıkı tutunsunlar yarında ederim yine cnm dualarım seninle

Ayy inşallah canım benim sırası gelen yazsın inşallah buraya. Sayfa pozitiflerle dolsun. Sen adeti bekliyordun canım. Üç ay mi bekliycektin yanlış hatırlamıyorsam
Eylülde eşim dna testi yaptıracak sonucuna göre başlayacağız inşallah urologu bize ne derse canim

Mrb Gülşah sanırım Dr tayfun bey kaz kez denedin ve hic pozitif sonuç aldinmi şuan hangi asammadasin öğrenebilir miyim canım
Canim doktorum tayfun bey iki defa tedavi oldum ilki kimyasal di ikincisi negatif ama bizde farklı bir durum var eşim tedavi oluyo bide dna hasarı çıktı şimdi onun içinde tedavi oluyo bu sefer farklı yöntem deneyecek mikroçip yapacağız kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…