Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm kızlar ya sabah sabah canım sıkıldı. Doktorum bana ilk tedavim negatif diye embiryoskop istiyorum muhakkak dedi. Biz de yaptırdım dedik. Dün sorduk parasini yatralim diye yarın belli olur dediler. Bu gün aradılar brn de sordum embiryoskop uygulanmamis. Makinada yer yokmuş persembeye kadar. Zaten sadece 6 kişilikms makina çok yetersiz geldi bana zaten bir günde 10 dan fazla hasta opu oluyor . Yer varsa yapılıyor yoksa yapılmıyor uf ya nasıl üzüldüm. Yer yok diye yapilsmamis. yaptıran var mi hiç bu yöntemi arkadaşlar

Cnm inss bundada vardır bir hayır öyle düşün moralini bozma bak maşallah embiriyo sayında iyi sen şimdi başka şey düşünme

embriyoların gelişimi kamera ile izlenen yöntemden bahsediyorsun değil mi ?

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum adana başkent hastanesini duydum burada hangi dru önerirsiniz birde başarı oranları nasıldır acaba .şimdiden teşekkürler allah yar ve yardımcımız olsun

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum adana başkent hastanesini duydum burada hangi dru önerirsiniz birde başarı oranları nasıldır acaba .şimdiden teşekkürler allah yar ve yardımcımız olsun

hoşgeldin cnm aramıza benim dr bülent hardardedeoğlu ben memnunun tabiki hayatımda karşılaştığım en bilgili dr diyebilirim ve ben tabiki bilgisine gözüm kapalı güveniyorum henüz sonuç almadım ancak bende yeni sayılırım inşallah güzel sonuçlar alırız cnm

Hoşgeldin canım benim doktorum tayfun bey ve ben ondan çok memnunum herşeyi biliyo doktorum ve herşeyi yapıyor pozitif bir doktor

Amin canım inşallah tedavide hangi asamadasin birde fiyatları nasıl acaba

Hoşgeldin canım benim doktorum tayfun bey ve ben ondan çok memnunum herşeyi biliyo doktorum ve herşeyi yapıyor pozitif bir doktor
Hosbulduk canim. Hangi asamadasin suan ve hemen ilk gittiğin ay başlıyor mu tüp bebeğe yani çiftlerde ameliyatlık problemler yoksa mesela. Birde yasin kaç kusura bakma çok soru sordum hakkını helal et

Birde 22 yaşındayım 2.buçuk yillik evliyim tüp bebek için erken mi acele mi ediyorum acaba. İlaçların ağırlık durumu nedir nasıl zorlu bir süreç mi?
hoşgeldin öncelikle
Cnm ikinizdede sorun yoksa tüp bebek için erken ama sorun varsa olur tabi yaş önemli değil ilaçlara bi şekilde alisiyorsun cnm sonu güzel olunca insan katlanıyor zaten basladinmi bi şekilde ilerliyor cnm başkentin bütün Dr ları iyi cnm sen içine hangisi sinerse onunla baslarsin başarı oranı da yüksek bir hastane inş hakkında hayırlısı olsun cnm

Hosbulduk canim. Hangi asamadasin suan ve hemen ilk gittiğin ay başlıyor mu tüp bebeğe yani çiftlerde ameliyatlık problemler yoksa mesela. Birde yasin kaç kusura bakma çok soru sordum hakkını helal et
Tabiki soracaksin canım ne kusuru ilk gidiyorsun doktora seni muayene ediyo sonra senden bazı tahlilleri istiyo rahim filmi istiyo sonra edince nde spermiyogram istiyo bunlara baktıktan sonra bir engel yoksa ilk adetinle başlıyorsun tedaviye zorlu bir süreç sonuçta vücuduna hormon yukleniyo ama sonu güzel olur inşallah değiyor yani sizde sorun neydi bizde eylülde üç yıl olacak 33 yasindayim

Rahim filmi çekildi tüpleri açık kist ur miom hiç bir problem yok çok şükür sadece adet düzensizliği birde eşimin sperm kalitesi düşük. Başka sorun yok ama yoruldum yani insan üzülüyor tabikide olmadığı için

Sizin neydi sorun ve nasıl bir yol çizdiniz umarım tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…