Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kaç kez teşebbüs ettim gitmeye hep birşeyler çıktı sanırım artik oraya gitmekten vaz geçtim başka merkeze giderim bayram öncesi hasta kabul etmemekte büyük luksluk Valla

Slm kızlar 2 3 soru sordum cvp alamadım facebook kullan varsa grup adi Bebek isteyenler umut dünyası beklerim şimdiden sağ olun

Kaç kez teşebbüs ettim gitmeye hep birşeyler çıktı sanırım artik oraya gitmekten vaz geçtim başka merkeze giderim bayram öncesi hasta kabul etmemekte büyük luksluk Valla
Canim bunun için moralini bozma bayramdan sonra gidersin çoğu yer öyle yapıyordur sonuçta bayram eğer açıksa bile kendi gelmiyodur başkasını ayarliyordur

Canim bunun için moralini bozma bayramdan sonra gidersin çoğu yer öyle yapıyordur sonuçta bayram eğer açıksa bile kendi gelmiyodur başkasını ayarliyordur
Yok canım öyle değil pazar gün bile profesör hastası için geliyor bayramdada sıkıntı olmuyor ama burasının masallagi var

rosebady Y yenibidunya hakkinizda hayirlisi olsun .. Rabbim bu ay yuzunuzu guldursun insallah..
Kararsızlar listesine benide ekleyin ayin 29yada 30na regl olacagim asilama yaptirmak istiyorum ama bayramda baska sehire ailemin yanina gidecegim icin kararsızım yoksa ekim ayina kalacak ..
Sanirim cogumuz ayni tarihleri bekliyoruz ..

İnanmıyorum senin de mi 29 30 ben de o tarihlerde bekliyorum.Garakiz,nuffiun da öyle galiba.Karasizlar takımı olduk..:)

Vazgeçilemiyor değil mi Alpim

İnanmıyorum senin de mi 29 30 ben de o tarihlerde bekliyorum.Garakiz,nuffiun da öyle galiba.Karasizlar takımı olduk..:)
Evet canim benimde öyle denk geliyor su anda adetliyim ama bu ayda baska sehire gidiyorum bisi yapamiyorum..
Sanirim zafer bayraminda hepimiz baskentte olacagiz

Bu arada Günaydın herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…