Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm kızlar nasilsnz. Bu gün kontrol r gittim yumuslar cogalms pazartesiopu var ama aradılar bu gün tahlil biraz yükselmiş sanırım ohss riski var yarın tekrar kan vercem zaten şişlik ve agrilarim arttı sanırım transfer ertelenecek

Canım ne yaptın aradin mi hemşireyi öğrenebildi mi bir bilgi

Canim ohhs riski varsa beklesin 1 ay sonra ya ben hastanede öyle birini gördüm kadın yeni hamile ama karnını görsen sanki 5 aylık hamile sorduk ohhs olmuş hergün serum vuruluyor o yuzden risk varsa bur ay sonra transfer olsun tüm yumurtaların dollenir inşallah canim

Cnm maşallah inss bolbol kaliteli embiriyoların olsun geç olsun da güç olmasın inss hakkında hayırlısı olsun cnm bu arada bolbol su iç protein ağırlıklı beslen cnm

Canim bu gün tekrar kan verdim dün yüksek çıkmamış ben panikten ysnlis anlsmisin sinirdaymis, bugün normal çıktı. Bi sıkıntı yok dedi hemşire endişe etme dedi. Transfer ini yapcaz dedi. İki tane catlatma vurulcaktim bu günkü sonuca göre doktor bi tane yeterli demiş . Birini yapıcam pazartesi de yumiler toplanacak inşallah. Kendimi davukk gibi hissediyorum kizlaarrr yumurtlayip duruyorum valla :-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…