- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.141
Inşallah canım dualarimiz seninle..Kızlar günaydın bugün opu var yumiler toplanacak inss dualarıniza ihtiyacım var
Cnm inss tüm değerlerin normal çıksın Allah yardımcın olsunInşallah canım dualarimiz seninle..
Benimde bugün endokrinde randevum var dua edin arkadaslar inşallah fsh düşmüştür
MAŞALLAH CANIM İNŞLLAH KALİTELİ OLARAK DÖLLENİRLERKızlar opudan çıktım 5 yumurta toplandı inş sağlıkla döllenirler
Amin inşallah cnmMAŞALLAH CANIM İNŞLLAH KALİTELİ OLARAK DÖLLENİRLER
Canim benim inşallah hepsi dollenir yarından itibaren seni ararlar canım inşallah bu tedavi sonucu hamile kalirsin canımKızlar opudan çıktım 5 yumurta toplandı inş sağlıkla döllenirler
Amin cnm inşallahCanim benim inşallah hepsi dollenir yarından itibaren seni ararlar canım inşallah bu tedavi sonucu hamile kalirsin canım
Hadi hayırlı olsun inşallah hepsi döllenir hamişim dersin sonra..:))Kızlar opudan çıktım 5 yumurta toplandı inş sağlıkla döllenirler
Can inşallah hepsi dollenip birinci kalite çıkar. Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar opudan çıktım 5 yumurta toplandı inş sağlıkla döllenirler
Canım ne yaptın aradin mi hemşireyi öğrenebildi mi bir bilgiBende de aynı soru işaretleri var.Bayrama denk gelirse drumu bulamam diye ertelesem mi diyorum ama daha fazla zaman katmak ta istemiyorum.Bir yandan okul var hadi ondan yana yine çok sorun olmaz ama drumun tedavi sonuna kadar aynı kişi olmasını istiyorum.Aslında hemşireyi arayıp öğrenebiliriz bence.
Canim günaydın bugün aradilarmi seniKızlar opudan çıktım 5 yumurta toplandı inş sağlıkla döllenirler
Canim ohhs riski varsa beklesin 1 ay sonra ya ben hastanede öyle birini gördüm kadın yeni hamile ama karnını görsen sanki 5 aylık hamile sorduk ohhs olmuş hergün serum vuruluyor o yuzden risk varsa bur ay sonra transfer olsun tüm yumurtaların dollenir inşallah canimSlm kızlar nasilsnz. Bu gün kontrol r gittim yumuslar cogalms pazartesiopu var ama aradılar bu gün tahlil biraz yükselmiş sanırım ohss riski var yarın tekrar kan vercem zaten şişlik ve agrilarim arttı sanırım transfer ertelenecek
Eylül'e kadar zamanimiz oldugu icin henüz aramadim canım ama hafta içi ararım büyük ihtimal.Burdan paylaşırım yine.Canım ne yaptın aradin mi hemşireyi öğrenebildi mi bir bilgi
Tmm canım sağol ben ararsam bende paylasirim senin Dr tayfun beymiEylül'e kadar zamanimiz oldugu icin henüz aramadim canım ama hafta içi ararım büyük ihtimal.Burdan paylaşırım yine.
Cnm maşallah inss bolbol kaliteli embiriyoların olsun geç olsun da güç olmasın inss hakkında hayırlısı olsun cnm bu arada bolbol su iç protein ağırlıklı beslen cnmSlm kızlar nasilsnz. Bu gün kontrol r gittim yumuslar cogalms pazartesiopu var ama aradılar bu gün tahlil biraz yükselmiş sanırım ohss riski var yarın tekrar kan vercem zaten şişlik ve agrilarim arttı sanırım transfer ertelenecek
Esra hanim drum canm..Tmm canım sağol ben ararsam bende paylasirim senin Dr tayfun beymi
Canim bu gün tekrar kan verdim dün yüksek çıkmamış ben panikten ysnlis anlsmisin sinirdaymis, bugün normal çıktı. Bi sıkıntı yok dedi hemşire endişe etme dedi. Transfer ini yapcaz dedi. İki tane catlatma vurulcaktim bu günkü sonuca göre doktor bi tane yeterli demiş . Birini yapıcam pazartesi de yumiler toplanacak inşallah. Kendimi davukk gibi hissediyorum kizlaarrr yumurtlayip duruyorum valla :-D :-DCanim ohhs riski varsa beklesin 1 ay sonra ya ben hastanede öyle birini gördüm kadın yeni hamile ama karnını görsen sanki 5 aylık hamile sorduk ohhs olmuş hergün serum vuruluyor o yuzden risk varsa bur ay sonra transfer olsun tüm yumurtaların dollenir inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?