- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.101
Slm cnm nasılsin bayadir yoktunmerhaba kızlar nasılsınız yeni katılan arkadaşlar olmuş sanırım tedavileri hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm cnm nasılsin bayadir yoktunmerhaba kızlar nasılsınız yeni katılan arkadaşlar olmuş sanırım tedavileri hayırlı olsun
iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor. evet görümcem şehir dışından gelmişti onunla ilgileniyordum fazla giremedim neteSlm cnm nasılsin bayadir yoktun
Gozunaydin canim kaç tane yumurta oluşmuş tayfun bey ne soylediSlm arkadaşlar çarşamba son kontrol inss hayirlisiyla cuma toplama olacak inss
Canim gozunaydin kaç yumurta olusmus kaçı olgunBugün muane oldum kizlar çarşamba günü gene knt büyük ihtimalle cuma yumurta toplanacak hayırlısı ile inşallah tsk ederim inşallah hayırlı haberler Vermek ve duymak dileği ile
bende iyiyim cnm tedavide inss sonu iyi olur cnm şimdilik iyiiyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor. evet görümcem şehir dışından gelmişti onunla ilgileniyordum fazla giremedim nete
cnm yumi sayısı şuan fazla yok geriden gelenleri de büyütmeye çalışıyoruz inss sonu güzel olurGozunaydin canim kaç tane yumurta oluşmuş tayfun bey ne soyledi
Canim benim 10 tane civarindaydi muayenede toplama gunu 21 oldu dusun o yuzden geriden gelenler hemen buyuyor catlatmadan sonrabende iyiyim cnm tedavide inss sonu iyi olur cnm şimdilik iyi
cnm yumi sayısı şuan fazla yok geriden gelenleri de büyütmeye çalışıyoruz inss sonu güzel olur
İnss cnm zaten onlar için Dr iki gün daha uzattıCanim benim 10 tane civarindaydi muayenede toplama gunu 21 oldu dusun o yuzden geriden gelenler hemen buyuyor catlatmadan sonra
İyiyim canım sen nasılsın? Geçenlerde yine topigi kaçırmıştım bildirim gelmiyordu sonra kendim topigi buldum.Heyecanla gelişmelerini takip ediyorum.Rabbim yardımcın olsun inşallah.Biz de Eylül gibi yine düşünüyoruz hayırlısı artık..
Sağol cnm bende iyiyim bende heyecanla korkuyla bekliyorum inanki lutfen arada yaz illa tedavi olmamız şart değil maksat gorusmek ozletme kendini inss yeni tedavin hayırlı olsun cnm Allah yüzünü güldürsunİyiyim canım sen nasılsın? Geçenlerde yine topigi kaçırmıştım bildirim gelmiyordu sonra kendim topigi buldum.Heyecanla gelişmelerini takip ediyorum.Rabbim yardımcın olsun inşallah.Biz de Eylül gibi yine düşünüyoruz hayırlısı artık..
inşallah canım benim kaliteli yumuşlerin olsun :)bende iyiyim cnm tedavide inss sonu iyi olur cnm şimdilik iyi
cnm yumi sayısı şuan fazla yok geriden gelenleri de büyütmeye çalışıyoruz inss sonu güzel olur
Amin cnm inss Allah bu yolda olanların hepsine yardım etsin inssinşallah canım benim kaliteli yumuşlerin olsun :)
bende ağustos 29 gibi adet olacam eylülde de bayram tatili 10 gün olacak başlayıp başlamamak arasında kaldım kısa protokol kaç gün sürüyordu onu da hep unutuyorum :)Amin cnm inss Allah bu yolda olanların hepsine yardım etsin inss
Cnm kısa 15 - 20 gün sürüyor inss herşey gönlünce olur cnm doğru zaman başladığın zamandır inşallahbende ağustos 29 gibi adet olacam eylülde de bayram tatili 10 gün olacak başlayıp başlamamak arasında kaldım kısa protokol kaç gün sürüyordu onu da hep unutuyorum :)
amin cnaım rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarCnm kısa 15 - 20 gün sürüyor inss herşey gönlünce olur cnm doğru zaman başladığın zamandır inşallah
Canım baskente devammı?İyiyim canım sen nasılsın? Geçenlerde yine topigi kaçırmıştım bildirim gelmiyordu sonra kendim topigi buldum.Heyecanla gelişmelerini takip ediyorum.Rabbim yardımcın olsun inşallah.Biz de Eylül gibi yine düşünüyoruz hayırlısı artık..
Cnm maşallah inss hepsi kalitelidir yok cnm benden de istememişlerdi opuya yakın istiyorlar cnm zaten öyle unutsan hemşireler arardiSlm kızlar nasilsinz¿ bu gün ilk kontrolümu oldum. 11 ile 13 arası 11 adet yumusum varmıs. İlaçlara aynen devam cuma tekrar kontrol e gidcez. Şimdi size bi sorum var. İlk kontrolde kan veriliyor mu ya bu gün acelemz vardı doktor test ver dedi mi demedi mi eve gelince aklıma takıldı veriliyor mu bölen yaptıran var mı
Çok teşekkür ederim canım benim ilgin için.Allah gönlüne göre verir güzel haberlerini alırız inşallah.Sağol cnm bende iyiyim bende heyecanla korkuyla bekliyorum inanki lutfen arada yaz illa tedavi olmamız şart değil maksat gorusmek ozletme kendini inss yeni tedavin hayırlı olsun cnm Allah yüzünü güldürsun