Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canım baskente devammı?
Evet canim bildiğim kadarıyla Adana'da en iyi merkez başkent..Belki bilirsin tedavimi kimse bilmiyordu.Çevremde bazı kişilerin orda tedavi görüp hamile kaldığını biliyordum ama açıkça soramiyordum.Gecen gün bir ortamda laf arasında öğrendim ki gerçekten Başkent tercih ediliyor ve bir iki kişi değil çevremde tedavi ile hamile kaldığını bildiklerim hep baskentte tedavi görmüş ve hamile kalmış. Akrabam var,uzaktan tanıdıklarım var orda hamile kalan.O yüzden bu konuşma içten içe beni umutlandirdı ancak belli edemedim.:)Büyük ihtimal yine orda ve Esra hanimla tedavimize devam edicez.Aslında drlari hepsi iyi ama Esra hanimla başladık öyle de devam edelim diyoruz.Hayırlısı olsun inşallah..Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin inşallah..

Amin cnm. bence iyi yapmışsın adanada en basarılı yer baskent

Gunaydin kızlar bir şey sorcam ben 29 ağustosta adet olacam tedaviye baslarsam muhtemelen yumurta toplama bayrama denk geliyor acaba bu bayeamdada doktorlar izne gidiyormu özellikle tayfun bey bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Gunaydin kızlar bir şey sorcam ben 29 ağustosta adet olacam tedaviye baslarsam muhtemelen yumurta toplama bayrama denk geliyor acaba bu bayeamdada doktorlar izne gidiyormu özellikle tayfun bey bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Cnm onlar mutlaka ayarlarlar sen merak etme hafta sonu hiç kimse yokken yumi toplamaya gelmişti tayfun bey

Sağol ca im gecen bayram izne gitmişti o yüzden yine izne gidecek olursa diye düşündüm izinler kapalı olduğu için bu ay olmuyor adetime iki gün kaldı ve hala izinler açılmadı belki ağustos sonuna kadar açılırsa gideriz diye düşündüm bu kez de bayrama denk geliyor ne dusunecrgimi şaşırdım bende

Cnm inss hakkında hayırlısı olsun

Bende de aynı soru işaretleri var.Bayrama denk gelirse drumu bulamam diye ertelesem mi diyorum ama daha fazla zaman katmak ta istemiyorum.Bir yandan okul var hadi ondan yana yine çok sorun olmaz ama drumun tedavi sonuna kadar aynı kişi olmasını istiyorum.Aslında hemşireyi arayıp öğrenebiliriz bence.

Canim doktor zaten ayarliyo sen rahat ol benim tedavi bayramdan sonra olur galiba eşime bağlı o testi verirsin sonuca göre hareket ederiz inşallah arka arkaya hamile kalırız canım sağlıklı bebislerimiz olur

Canim onlar ayarliyor. Benimkini doktor hesapladi bayramdan onceye yetisiyor dedi ona gore tedaviyi baslatti. Hatta dogum kontrol hapinin iki tanesini eksik ictimki adetim2 gun erken gelsin diye. Kafan rahat olsun tayfun bey ayarliyor hepsini

Canim doktor zaten ayarliyo sen rahat ol benim tedavi bayramdan sonra olur galiba eşime bağlı o testi verirsin sonuca göre hareket ederiz inşallah arka arkaya hamile kalırız canım sağlıklı bebislerimiz olur
Canım belli mi olur belki kaderimize yazılan hamileligimiz çok yakın tarihlerdedir.:)) İnnnşallah öncelikle şuan tedavide olanların hamileliğini duyarız sonra da biz peş peşe hamiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…