- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.121
Evet canim bildiğim kadarıyla Adana'da en iyi merkez başkent..Belki bilirsin tedavimi kimse bilmiyordu.Çevremde bazı kişilerin orda tedavi görüp hamile kaldığını biliyordum ama açıkça soramiyordum.Gecen gün bir ortamda laf arasında öğrendim ki gerçekten Başkent tercih ediliyor ve bir iki kişi değil çevremde tedavi ile hamile kaldığını bildiklerim hep baskentte tedavi görmüş ve hamile kalmış. Akrabam var,uzaktan tanıdıklarım var orda hamile kalan.O yüzden bu konuşma içten içe beni umutlandirdı ancak belli edemedim.:)Büyük ihtimal yine orda ve Esra hanimla tedavimize devam edicez.Aslında drlari hepsi iyi ama Esra hanimla başladık öyle de devam edelim diyoruz.Hayırlısı olsun inşallah..Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin inşallah..Canım baskente devammı?
Amin cnm. bence iyi yapmışsın adanada en basarılı yer baskentEvet canim bildiğim kadarıyla Adana'da en iyi merkez başkent..Belki bilirsin tedavimi kimse bilmiyordu.Çevremde bazı kişilerin orda tedavi görüp hamile kaldığını biliyordum ama açıkça soramiyordum.Gecen gün bir ortamda laf arasında öğrendim ki gerçekten Başkent tercih ediliyor ve bir iki kişi değil çevremde tedavi ile hamile kaldığını bildiklerim hep baskentte tedavi görmüş ve hamile kalmış. Akrabam var,uzaktan tanıdıklarım var orda hamile kalan.O yüzden bu konuşma içten içe beni umutlandirdı ancak belli edemedim.:)Büyük ihtimal yine orda ve Esra hanimla tedavimize devam edicez.Aslında drlari hepsi iyi ama Esra hanimla başladık öyle de devam edelim diyoruz.Hayırlısı olsun inşallah..Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin inşallah..
inş güzel gecer cnmGünaydın arkadaşlar bugün kontrol var
Güzel haberlerini bekliyoruz canim..Günaydın arkadaşlar bugün kontrol var
Oh iyiymiş rahatladım cnm sağolasın. İnşallah canım inşallah kaliteli olsun bebis olsun inşallahCnm maşallah inss hepsi kalitelidir yok cnm benden de istememişlerdi opuya yakın istiyorlar cnm zaten öyle unutsan hemşireler arardi
Gunay din canım hayırlı güzel haberlerini bekliyor uz inşallahGünaydın arkadaşlar bugün kontrol var
İnşallah bol bol yumosların olur ve en yakın zamanda hamileyim diye paylaşırsın.Öncelikle Cuma'yi beklicez heyecanla..:))Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için cuma ins opu var
Amin cnm inss yüreğine sağlıkİnşallah bol bol yumosların olur ve en yakın zamanda hamileyim diye paylaşırsın.Öncelikle Cuma'yi beklicez heyecanla..:))
Cnm onlar mutlaka ayarlarlar sen merak etme hafta sonu hiç kimse yokken yumi toplamaya gelmişti tayfun beyGunaydin kızlar bir şey sorcam ben 29 ağustosta adet olacam tedaviye baslarsam muhtemelen yumurta toplama bayrama denk geliyor acaba bu bayeamdada doktorlar izne gidiyormu özellikle tayfun bey bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Cnm inss hakkında hayırlısı olsunSağol ca im gecen bayram izne gitmişti o yüzden yine izne gidecek olursa diye düşündüm izinler kapalı olduğu için bu ay olmuyor adetime iki gün kaldı ve hala izinler açılmadı belki ağustos sonuna kadar açılırsa gideriz diye düşündüm bu kez de bayrama denk geliyor ne dusunecrgimi şaşırdım bende
Bende de aynı soru işaretleri var.Bayrama denk gelirse drumu bulamam diye ertelesem mi diyorum ama daha fazla zaman katmak ta istemiyorum.Bir yandan okul var hadi ondan yana yine çok sorun olmaz ama drumun tedavi sonuna kadar aynı kişi olmasını istiyorum.Aslında hemşireyi arayıp öğrenebiliriz bence.Gunaydin kızlar bir şey sorcam ben 29 ağustosta adet olacam tedaviye baslarsam muhtemelen yumurta toplama bayrama denk geliyor acaba bu bayeamdada doktorlar izne gidiyormu özellikle tayfun bey bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Canim doktor zaten ayarliyo sen rahat ol benim tedavi bayramdan sonra olur galiba eşime bağlı o testi verirsin sonuca göre hareket ederiz inşallah arka arkaya hamile kalırız canım sağlıklı bebislerimiz olurBende de aynı soru işaretleri var.Bayrama denk gelirse drumu bulamam diye ertelesem mi diyorum ama daha fazla zaman katmak ta istemiyorum.Bir yandan okul var hadi ondan yana yine çok sorun olmaz ama drumun tedavi sonuna kadar aynı kişi olmasını istiyorum.Aslında hemşireyi arayıp öğrenebiliriz bence.
Canım belli mi olur belki kaderimize yazılan hamileligimiz çok yakın tarihlerdedir.:)) İnnnşallah öncelikle şuan tedavide olanların hamileliğini duyarız sonra da biz peş peşe hamiş oluruz.Canim doktor zaten ayarliyo sen rahat ol benim tedavi bayramdan sonra olur galiba eşime bağlı o testi verirsin sonuca göre hareket ederiz inşallah arka arkaya hamile kalırız canım sağlıklı bebislerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?