• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Allah razi olsun canım çok sağol. Sabah aradım hemşireyi dogruymus. İlacı dibinde görünce yetmeyecek diye korktum. Bu iğneler beni çok korkutuyor göbek yapilamiuorum 10tane yapıldı ama hergün eşimi 15 20 dk ugrastirip sonunda ağlayan aglaya yaptiriyodum. Dün yine yaptiramadim kola geçtik. Diğer ignelere de baslaynca daha kötü oldum. Ama save sol koluma birer tanesini kalmaya da menogon u yaptırıyor um. Hemsitlreye söyledim tedavi boyunca artık göbek yapmiycam diye bişey olmaz dedi.
Cnm inş Allah emeklerinin mukafaatini versin inşallah
Maşallah inşallah bol kalite li yumilerin olur kaliteli embriyo ve sağlıklı bi gebelik mujdesii bekliyor uz inşallah senden canm
amin cnm inss yüreğine sağlık

Allah razi olsun canım çok sağol. Sabah aradım hemşireyi dogruymus. İlacı dibinde görünce yetmeyecek diye korktum. Bu iğneler beni çok korkutuyor göbek yapilamiuorum 10tane yapıldı ama hergün eşimi 15 20 dk ugrastirip sonunda ağlayan aglaya yaptiriyodum. Dün yine yaptiramadim kola geçtik. Diğer ignelere de baslaynca daha kötü oldum. Ama save sol koluma birer tanesini kalmaya da menogon u yaptırıyor um. Hemsitlreye söyledim tedavi boyunca artık göbek yapmiycam diye bişey olmaz dedi.
Canım Dr kim bende orada yaptıracağım galiba

Tesekkur ederim canım benim bende hem Bülent hem tayfun beyle görüştüm karar veremedim
Onları bilmiyorum canm Bülent beyi sadece görmüştüm ama konuşmadık hiç. Hakkında hayırlısı olsun. Kendini hangidinde rahat hissedersrn onu tercih et. Rahat olmak ve doktoruna guvenmrk bu süreçte çok önemli cunku

Back