- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.941
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim nasilsinGünaydın
Maşallah canım benim. Darısı başımıza77 bhcg. Bu bayram tum islam aleminin bayrami. Ama asil benim bayramim. Hepinize kucal dolusu sevgiler. Rabbim kucaklarimizi doldursun. Once rabbime tesekkur ederim sonra tayfun beye vesile oldugu icin tesekkur ederim. Dualarim sizlerle sizde insallah pozitifi gorursunuz. Tekrar iyi bayramlar
Maşallah maşallah canm çok sevindim.Kışla baskent aslında tüp bebekte Adana'da en başta tercih edilen yer.Benim çevremdekiler tüp bebek dedin mi Kisla'yi bilirler.Orda tedavi görüp hamile kalan 4 5 kişi var bildiğim. Darısı da bizlere olsun ne diyelim..:)))77 bhcg. Bu bayram tum islam aleminin bayrami. Ama asil benim bayramim. Hepinize kucal dolusu sevgiler. Rabbim kucaklarimizi doldursun. Once rabbime tesekkur ederim sonra tayfun beye vesile oldugu icin tesekkur ederim. Dualarim sizlerle sizde insallah pozitifi gorursunuz. Tekrar iyi bayramlar
Ablamin 8 yıl sonra oldu . Tayfun bey di doktoru .Maşallah maşallah canm çok sevindim.Kışla baskent aslında tüp bebekte Adana'da en başta tercih edilen yer.Benim çevremdekiler tüp bebek dedin mi Kisla'yi bilirler.Orda tedavi görüp hamile kalan 4 5 kişi var bildiğim. Darısı da bizlere olsun ne diyelim..:)))
Maşallah canim gozunaydin insallah saglikli bir sekilde devam eder senin ikinci bayramın canim insallah hersey yolunda gider77 bhcg. Bu bayram tum islam aleminin bayrami. Ama asil benim bayramim. Hepinize kucal dolusu sevgiler. Rabbim kucaklarimizi doldursun. Once rabbime tesekkur ederim sonra tayfun beye vesile oldugu icin tesekkur ederim. Dualarim sizlerle sizde insallah pozitifi gorursunuz. Tekrar iyi bayramlar
Kışla adanadaki en iyi yer canim özelleştirme tam piyasa hiç insan psikolojisinden anlamiyorlar insallah hepimiz hamile kalirizMaşallah maşallah canm çok sevindim.Kışla baskent aslında tüp bebekte Adana'da en başta tercih edilen yer.Benim çevremdekiler tüp bebek dedin mi Kisla'yi bilirler.Orda tedavi görüp hamile kalan 4 5 kişi var bildiğim. Darısı da bizlere olsun ne diyelim..:)))
Ablamin 8 yıl sonra oldu . Tayfun bey di doktoru .
Kızlar başından beri ben buraya başlamadan Kisla'yi hep duyuyordum. Tüp bebek düşünen tanıdıklarım hep oraya gitmiş.Bundan yana kuşkum yok ama pgtli oluşumdan dolayı kendimde aynı şansı görmem gerekiyor mu bu konuda endiseliyim işte. Sürekli tedavi masrafı karşılayacak lüksümüz malesef yok,drum da umut verici bişey söylemeyince korkuyorum.Kışla adanadaki en iyi yer canim özelleştirme tam piyasa hiç insan psikolojisinden anlamiyorlar insallah hepimiz hamile kaliriz
Canim Allah büyük kaliteli denilen embriyolar tutunmuyor düşük kalite embriyoyla hamile kalanlar oluyor biraz nasip kısmet . Pgt li de olsan Allah a şükür embriyon oluşuyor. Yumurtan var sperm de var . Çok daha zor durumda olanlar var sen de biliyorsun . Belki biraz daha sabretmek lazım canım .Kızlar başından beri ben buraya başlamadan Kisla'yi hep duyuyordum. Tüp bebek düşünen tanıdıklarım hep oraya gitmiş.Bundan yana kuşkum yok ama pgtli oluşumdan dolayı kendimde aynı şansı görmem gerekiyor mu bu konuda endiseliyim işte. Sürekli tedavi masrafı karşılayacak lüksümüz malesef yok,drum da umut verici bişey söylemeyince korkuyorum.
Haklısın canım ama emin olamadım pgtde başarı şansı merkezden merkeze değişiyor mu..Allah hakkımızda hayırlısını versin doğru yoldan ayirmasin inşallah. .Canim Allah büyük kaliteli denilen embriyolar tutunmuyor düşük kalite embriyoyla hamile kalanlar oluyor biraz nasip kısmet . Pgt li de olsan Allah a şükür embriyon oluşuyor. Yumurtan var sperm de var . Çok daha zor durumda olanlar var sen de biliyorsun . Belki biraz daha sabretmek lazım canım .
Yanlış hatirlamiyorsam sizde 1 gene bakılıyor değil mi . Pgt farkeder mi hastaneden hastaneye bilmiyorum.Haklısın canım ama emin olamadım pgtde başarı şansı merkezden merkeze değişiyor mu..Allah hakkımızda hayırlısını versin doğru yoldan ayirmasin inşallah. .
İşte canm ben de onu bilmiyorum merkeze göre pgt olunca başarı durumu değişiyor mu kafamın karışıklığı orda.Evet bir gen sadece.Yanlış hatirlamiyorsam sizde 1 gene bakılıyor değil mi . Pgt farkeder mi hastaneden hastaneye bilmiyorum.
maşallah cnm gözün aydın çok sevindim moral oldu hepimize Allah tamamına erdirsin inşallah77 bhcg. Bu bayram tum islam aleminin bayrami. Ama asil benim bayramim. Hepinize kucal dolusu sevgiler. Rabbim kucaklarimizi doldursun. Once rabbime tesekkur ederim sonra tayfun beye vesile oldugu icin tesekkur ederim. Dualarim sizlerle sizde insallah pozitifi gorursunuz. Tekrar iyi bayramlar
Canım ben hiç düşük yaşamadım ama, benim de rahimde darlık vardı. Esra hanım zaten iyi ki bu şekilfe hamile kalamamışsın düşüjle sonuçlanırdı büyük ihtimal dedi. Ben de oldum operasyon ve çok basit bişiydi. Hastanede yatmadım. Dikiş falan filan hiçbir şey yoktu. Ameliyat günü ve ertesi günü dinlendim 3. Gün geziodum. İki ay dinlenip bi aşılama denedik olumsuz oldu. Bir sonraki ayda da tüp bebekle hamile kaldım. Bi arkadaşım daha oldu bu operasyonu. O ds 2 ay bekledi. Bir sonraki ay aşılama denedi kimyassl gebelik oldu. Sonraki ayda da aşılamayla hamile kaldı. Hatta 3üz beklior şu an :) düşük yapsan bile inan hamile kalıor olman bile büyük bir lütuf. Belki polyanacılık gibi gelebilir, 4 düşükte neler yaşadım bana sor diyebilirsin eminim hepsi çok büyük yıkımdır o acıyı yaşadığımı hayal edemiorm. Ama sorun bulunmuş sonuçta giderildikten sonra kolayca anne olabileceğine inan :)Aynen ya ama işte bana en yakın yerdeki doktorlarà gittim hep düşükler de de hep şans denildi gerçekten insanın canı çok sıkılıyor