- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #4.921
Kısmet tabiki hersey. Doktorların da tavrı önemli . Bak ne güzel doğal hamile kalabiliyorsun inşallah en kisa zamanda tekrar kalirsin sağlıklı güzel. Bir bebisin olur canım . Umutsuz olma. Ben fulya bahceciye gittim isinamadim çıktım . Doktorunu sevmelisin ve güvenmelisin. Pgt ye gidip sağlıklı gelen var mıAminnn inşallah..Evet Esra hanimi belki çok iyidir ki olumlu seyler de duyuyorum aslında ama doğal gebeliğm olmasına rağmen umut verici hiç birşey söylemedi. İkinci tedavi içim maddi manevi hazır değilim ama bir an önce tekrar deneyelim diye bütün imkanımı zorlayacagim ama ikinci tedavi için de daha çok olumsuzluklardan bahsetmesi aldigim negatif sonuçtan daha çok moralimi bozdu.Günlerce etkisinden çıkamadım. Belki öyle böyle sonuçta basarililardir ama pgt olunca bir de diyorum ya bütün imkanımi sonuna kadar zorlayıp borç harç edip yapacam oyüzden böyle kararsızlık sonucu içimdeki olumsuz düşüncelerle yanlış birsey de yapmak istemiyorum.Yoksa tabiki hicbiryerde tedavi sonucunun bir garantisi yok.